• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim

Maaş konusunda sana bağlı ben çok savurganım batırırım ondan eşime verirdim.
Ama yatak konusunda senden daha iyisini mi görmüş de kıyas ediyo neye göre iyi değilsin çok mu uçuk hayalleri var da karşılamıyorsun nedir yani bilemedim

Çalışıp yorulup kazandığınız parayı niye adamın eline sayacakmışsınız ya? Hesap kitabı da ortak yapıverin bi zahmet, sizin de kafanız çalışıyordur, çocuk mu kandırıyormuş? Terbiyesiz ve cingöz gayet kocanız. Eğer o kartı verirseniz en ufak ihtiyacınız için dahi para dileneceksiniz ve hep paranın yetmediğini söyleyecek size emin olun.

tek elden harcansınmış para daha hesaplı olurmuş açıklaması bu normalde erkeklere kadına vermez mi maaşını
Benim eşimin maaşını ben çekiyorum parayı idare edende benim adam kendi isteğiyle yapıyor bunu bide gerçi benim eşm her anlamda anlayışlı allah razı olsun. Vermek zorunda değilsin erkek egemenliği sinir bozucu şu yatak meseleside hiç hoş değil onu sen söylemiş olsaydın dünyaları yıkardı söylenecek laf mı o çok ki kötü olduğunu düşünüyorsun adam akıllı düzgün bi şekilde otur böyle böyle olsa daha mı iyi olur de çözüm bul hayır bide ne bekliyor ki senden onuda anlayamadım yataktada iyi değilsin nedir ya hiç sevmiyorum erkeklerin bu tür konuşmalarını ne erkeğe nede kadına yakışmıyor

Hayat müşterek evlilikte senin paran benim param muhabbeti olmamalı amma maaş kartını da sakın veme eşinden harçlık almak için mi çalışıyorsun

Eminim kendi de çok kötüdür yatakta. Sadece biz kadınların gözü o kadar kapalı ki evlenene kadar. Gördüğümüzü şey sanıyoruz maşallah.

Yatakta iyi olsan da bu sefer "sen nerden öğrendin bunları, ne kadar çok şey biliyosun vs".

Maaşını da asla verme, her kusurunu da yüzüne vur buran küçük şuran yamuk diye. Kendine gelsin hayırdır.

yorumlara bakıyorum da maaşını kocasının eline sayan bi ben varım herhalde :)

ama kredi kartları bende :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yorumlara bakıyorum da maaşını kocasının eline sayan bi ben varım herhalde :)

ama kredi kartları bende :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ya ben de veririm vermesine de ben adamın halinden tavrından bütçeyi yönetmek isteyen bir adam hissi değil, kadını ezmek isteyen bir adam hissi aldım. Yoksa verilir haklısın.

Eminim kendi de çok kötüdür yatakta. Sadece biz kadınların gözü o kadar kapalı ki evlenene kadar. Gördüğümüzü şey sanıyoruz maşallah.

Yatakta iyi olsan da bu sefer "sen nerden öğrendin bunları, ne kadar çok şey biliyosun vs".

Maaşını da asla verme, her kusurunu da yüzüne vur buran küçük şuran yamuk diye. Kendine gelsin hayırdır.

Ağzınız bal yesin. Gerçekten de öyle düşünüyorlar hemen

Vermeyin maaşınızı falan.Madem tek elden harcanacaksa ortak hesap açın,hesaba yatırsın herkes parayı ordan harcansın ama siz de bilin nereye ne harcadığını.

Merhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşim çalıştığım maaşı kendisine vermemi istiyor.Evin her şeyini o halledecekmiş bana harçlık verecekmiş sizde bu olaylar nasıl oluyor?
Birde Eşim bana bir kavga esnasında yatak da da iyi değilsin demişti o lafı hep aklımda.Bende öyle cilveli falan değilim yani.Öyle mi olmam gerekiyor sizce?
Canım bence maaşını eşine verme ortak bi hesap açın birikimleriniz için maaşının yarısını verebilirsin ayrıca ev harcamalarından ne anlar erkekler ya. Sana yatakta iyi değilsin demesi kırıcı bi durum ama ne yazık ki erkekler cilveden hoşlanıyor bu konuda zorla biraz kendini seks çok bağlayıcı bi neden

Evin giderlerini her ay hesaplayın bence herkes bi kısmını ödesin geri kalandanbirikim yapcaksiniz ayırın ve sonra kalan özel giderlere kalsın. Benc é aile bütçesi böyle olmalı. Benim esim çalışıyor ben şu an çalışmıyorum. Önceleri ortak yapıyorduk çalışırken aynianlattığım gibi. Ama şimdi o bütün giderlerimizj ödüyor kalanı bana veriyo ben mutfak masrafi alışveriş paralarını oduyorum geri kalanından ona harçlık veriyorum ben de ne istersem alabiliyorum parayı naptin hiç demez sağolsun biriktirmeye ugrasiyoruz

Verme kesinlikle verme bazı adamlarin eline fazla para geçince kendilerinden geçiyorlar odenecekleride ödemiyorlar hem sen ona vermek zorunda değilsin harcamayı ortak yaptıktan sonra ne farkeder ama afedersin eşşek gibi çalışıp ayda 100 lira alırsam da gücüme gider ne demek harçlık yatak konusuna gelince bana dese eşim iyi değilsin diye sen hiç iyi değilsin ben senin yüzüne vuruyormuşum derim ve sormussun nasil cilveli olunur diye cilveli olunmaz cilveli doğulur diyorum bende olamam yapım degil

Yani giderleri bölüşüp herkesin parasi kendi cebine kalabilir. Ya da parayı hangi taraf güzel yonetiyorsa onda da toplanabilir. Ikinci yöntemi genellikle kadinlar yapiyor :)

Ama her evin yönetimi farklidir. Bence bu karari en iyi kendiniz verebilirsiniz. Hangisi sizin icin iyi olacaksa kafaniz rahat olacaksa o yöntemi secin.

Arti diger yatak odasi konusuna gelecek olursak esinizin soyleme tarzi kirici. Beklentileri farkli olabilir ama bunu oturup guzelcr konusmak varken üslubu biraz kaba olmuş. Bu konuda esinizin dusuncelerini ogrenin uzerine birseyler katip sasirtin onu :) erkekler sever genellikle boyle seyleri

Benim bildigim para eve getirilir. Bir yere konur. Bu iki calisiyosa boyle olur. Ona gore harcama yapilir. Giderler gelirler hesaplanir

Back
X