• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimde azosperm sorunu var ancak tedaviden sonra bende adet düzensizliği başladı

serpilyurt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
227
1
96
36
Sivas
Hocam merhaba ben bir yıl önce tüp bebek tedavisi oldum sonuç negatif benim çok şükür bi sorunum yoktu eşimde azosperm sorunu var ancak tedaviden sonra bende adet düzensizliği başladı ve bir yıldır devam ediyor dr gitmedim sizce sorun ne olabilir? bişey daha var azospermi sorunu olan çiftlerin normal yoldan bebek sahibi olma şansı hiçmi yok cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Hocam merhaba ben bir yıl önce tüp bebek tedavisi oldum sonuç negatif benim çok şükür bi sorunum yoktu eşimde azosperm sorunu var ancak tedaviden sonra bende adet düzensizliği başladı ve bir yıldır devam ediyor dr gitmedim sizce sorun ne olabilir? bişey daha var azospermi sorunu olan çiftlerin normal yoldan bebek sahibi olma şansı hiçmi yok cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba
tüp bebek tedavileri sonrası adet düzensizlikleri olabilir.Ben bir problem olduğunu zannetmiyorum.Azospermi söz konusu ise kendiliğinden gebelik mümkün değildir

Back