eşimde cinsel isteksizlik

negifcik

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
108
43
298
Adana
herkese selamlar. eşimle 10 yıldır iyi gideen bir ilişkimiz vardı. ama son 2 yıldır durum değişti. eşimde isteksizlik ve bunA bağlı durumlar gelişti. evliler anlamıştır.üstüne gitmiyorum ama bir kaç kez konuştuk. sorun bendemi benimi istemiyorsun, çekici bulmuyormusun gibi, yoksa sendemi , psikolojilkmi, fizyolojikmi araştıralım dedim. ama dr. gitmek istemiyor. eşim 40 yaşında önceleri 3-4 günde bir birl,ikte olurduk. şimdi 10 günü buluyor o da hemen bitiyor. ben üzülüyorum daha yaşımız genç millet 60 yaşında hala non stop , biz jübileyi yapıcaz. benim durumumda olan varmı bu normalmi herhangi bir hastalığı yok. paylaşmak istedim.

Yatağa girdiğimizde ben belli etmessem bana yanaşmaz.Belki 10 gün sonra ..ben bu durumdan çok yıprandığım için artık ona yanaşmıyorum o da haftada hatta on günde bir gibi isteyebiliyor.insanı cinsellikten soğutuyor böyle kocalar

Yatağa girdiğimizde ben belli etmessem bana yanaşmaz.Belki 10 gün sonra ..ben bu durumdan çok yıprandığım için artık ona yanaşmıyorum o da haftada hatta on günde bir gibi isteyebiliyor.insanı cinsellikten soğutuyor böyle kocalar

evlendiğimizden beri bu durumdayız. bazen 1 ay- 2ay beraber olmuyoruz. artık ben de onu istemez hale geldim. ama fiziksel olarak hala dürtülerim var. bu konuyla ilgili doktor arıyorum yorum yapabilir misiniz?

yalnız değilim demek, çocuk yapım çalışmaları da olmasa hiç yaklaşmıycak bnmki bana. yumurtlama günlerinde oldu bittiye geliyo, görev ifa ediliyo ve sıra savılıyo. gebelik gerçekleşmeyince aşılama denemeye karar vermiştik ama 1 yıllık evli olup da ayda 1 kere birlikte olan bir çift için birbirine dokunmadan anne-baba olma fikri beni ürpertti, ve çocuk konusunu erteledim. ilginç olan, bana yine 1 aydır yaklaşmadığı için bu kararımdan haberi yok. şaka gibi! Allah'ım büyüksün ya rabbim!..
ne kadar zormuş kadın için, kendimi çok aşağılanmış hissediyorum.
kendimi bir eş ya da kadın gibi değil, o bekarken evine gelen gündelikçi abla gibi hissediyorum.
mutsuzum.

cinsellik deyip geçmeyin
bir evliliğin temelidir bu
tamam mutsuzsanız cinsellik var diyede evlilik sürsün demiyorum
ama bir kadın için çok önemli bu
yemek içmek kadar doğaldır cinsellik.
zamanla olan isteksizlikler bir hastalık belirtiside olabilir mutlaka doktora gidilmeli.
5 yıllık evliyim sizin yerinize koyunca kendimi gerçekten üzücü bir durum allah yardımcı olsun
malesefki kadın olunca herşey daha da zor oluyor.
eğer mekan, zamani ,gecelik, temiz olmak, vs vs
değişiklikler yaptığınız halde bir düzelme olmuyorsa mutlaka doktora gitsin eşiniz derim
huzurlada alakalı biraz eğer çok fazla stres varsa eşlerinizde yada sorunlarınız varsa bu da soğutabilir cinsellikten

Back
X