EŞİMDE DE BENDE DE HİÇBİR SORUN YOK LÜTFEN BİR BAKIN

hatice2021

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
31
9
86
Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Bu Forumu Takip Ediyorum ALLAH Hepinizden Razı Olsun..
Ben 25 Yaşında 1 Yıldır Evli Bir Bayanım.Eşim 26 Yaşında.Evlendigimiz Günden Beri Korunmuyoruz.İlk Evlendigimiz Ay Hamile Kaldım Daha Sonra Düşük Yaptım.Ogünden Beri Hamile Kalamıyorum.Eşimin Sperm Tahlili Yapıldı.Sperm Sayısı 115.000 Morfoloji %6..Doktor Çok İyi Dedi.Benim Hormon Tahlillerim Yapıldı Hiçbir Sorun Yok..Hsg Çekildi Tüpler Açık.Ama Hamile Kalamıyorum.Aranızda Böyle Şeyler Yaşayan Varmı ? Nasıl Bir Yol İzlemeliyiz.Direk Aşılama Yaptırmalımıyım ? lütfen Yardımcı Olun Fikir Verin

Canım benim esimin Morfolojisi 3 idi. Pko vardı bende. Hamile kaldım kendiliğinden bu ay. Ama 1 sene 4 ay üzerine. Bence daha erken. Doğal yollardan olur.
Aklından biraz atman lazım elinden geldiğince.

Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Bu Forumu Takip Ediyorum ALLAH Hepinizden Razı Olsun..
Ben 25 Yaşında 1 Yıldır Evli Bir Bayanım.Eşim 26 Yaşında.Evlendigimiz Günden Beri Korunmuyoruz.İlk Evlendigimiz Ay Hamile Kaldım Daha Sonra Düşük Yaptım.Ogünden Beri Hamile Kalamıyorum.Eşimin Sperm Tahlili Yapıldı.Sperm Sayısı 115.000 Morfoloji %6..Doktor Çok İyi Dedi.Benim Hormon Tahlillerim Yapıldı Hiçbir Sorun Yok..Hsg Çekildi Tüpler Açık.Ama Hamile Kalamıyorum.Aranızda Böyle Şeyler Yaşayan Varmı ? Nasıl Bir Yol İzlemeliyiz.Direk Aşılama Yaptırmalımıyım ? lütfen Yardımcı Olun Fikir Verin
bızımde herseyımız normal. baya baya ıyı. adetlerım duzenlı. yumurtlamam normal. spermde sorun yok. tüpler açık. ama 1 senedir hamıle kalamadım ben.

3-4 ay once dr umu degıstırmıstm. bu dr um rahımde 4 mm polip ( etparcası ) oldugu ama cok kucuk oldugu ıcın gebelıge engel olmadıgını soylemıstı. 1 ay klomen kullandım 3 yumurtam oldu. catladı. ama bugun adet oldum yıne. onumuzdekı ay asılama yapılacaktı. ama once polipi aldırıcam.

aşılama sansı arttırır. yaptırabılırsın tabıkı. duzenli 1 dr da tedavıye basla canım

Unuttuğun bi an olcak görürsün bak yeterki kafandan at çünkü bu sana stres yaptırıyor eğer ki bi sorun yoksa zaten olur hayatı yaşa allah inşallah en yakın zamanda verir. Bu arada folik asit kullan derim

bizimki de sebepsiz inferilite 2 senede 1 kimyasal gebelik oldu sadece. aşılama yaptirdim tutmadi, 2 ay klomen kullandım gonal f kullandim yumurtalar buyuyo2 çatlıyor ama sonuç negatif :(

ya zaten kafama takmamaya çalışıyorum çünkü gün içerisinde ugraştıgım çok şey oluyor istesemde düşünmeye vaktim yok ama olmuyor işte..aşılama ve tüp bebek olaylarında bildiginiz en iyi doktor kimdir ? şehir dışı olması farketmez.

5 Senelik evliyim poliskistik var adet donemimde sıkınti yok ama olmuyor.. Gonal f kullandim olmadi, yüce yarada nin vardir bir bildiği... Dini kitap okuyorum orda ki yazi beni titretti... Sizde okuyun... Cok dua ve teveküll edicez!

Eklentiler

• 20160207_215600-1.webp
    20160207_215600-1.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 994
ya zaten kafama takmamaya çalışıyorum çünkü gün içerisinde ugraştıgım çok şey oluyor istesemde düşünmeye vaktim yok ama olmuyor işte..aşılama ve tüp bebek olaylarında bildiginiz en iyi doktor kimdir ? şehir dışı olması farketmez.

Merhaba canım aynı durumdayım ben 23 esim 30 yasinda herşey normal eşimin morfolojisi %4 normal yollarda hamile kalmaya yetiyo artiyo bile sperm sayisi da sizinki gibi bazen vok dsha yuksek hormon tahlilleri rahim filmi yumurtamin ilacsiz gelisip catlamasi hersey normal ama bir turlu olmuyo ve ben 2011 den beri evliyim hiç korunmadik hiç hamile kalmadim bir olumsuz ilacşiz asilamam var adet olunca ikinci aşılama için tedaviye baslicam ne desem bilmiyorum Allahım sabır versin ne desek yalan onca hastalığı olan bile hastalığından habersiz hamile kaliyo takdiri ilahi... Nasip Rabbim seni aratmasin inşallah

Merhaba canim bende senin yasadiklarini birebir yasadim seni cok iyi anliyorum.Bizde en kisa zamanda tahlilleri yaptirmaya basliycaz umarim temiz cikar hepsi.İnsallah tez zamanda bebisimize kavusuruz.

Bizdede ayni bir yildir sorun yok gebelilte yok 4 aydir klomen ve catlatma ignesi kullandom bu ay adet olmadim bir kac gun gelmezse gidicem

Herhangi bir sorun yoksa psikolojik kesinlikle 4 yıl boyunca uğraştık biz o kadar çok tedavi klomen çatlatma iğnesi 2 negatif aşılama sayısız yumurta takibi zor zamanlar yani hep negatif en son tüp bebek dediler ama hiç sorunumuz yok eşimde bende de herşey normal sonunda vazgeçtim ben olmuyosa olmuyo dedim demekki hayırlısı değil dedim gerçekten çıkardım aklımdan ne yumurtlama günü ne son adet tarihi hiçbişey hesaplamadım ve bir baktım ki gelmiş bebişim hatta işyerindeki kız ark zoruyla test yaptım pozitif inanamadım 5 tane test yaptım hepsi pozitif şok oldum

Merhaba bende 2 yıllık evliyim. 2 yıldır Korunmasız ilişki ama sonuç olmuyordu. İlaç tedavisi yine olmadı. Bizimki dd sebepsiz 1 tup bebek denemem oldu o da negatif. Dondurulmuş um var 1 tane yaza olmazsa ins onu koydurcam. Ama ins gerek kalmaz. Rabbim.hepimizin yüzünü güldürsun inşallah.

Merhaba kızlar, ben de 1 buçuk sene sonra hamile kaldım. korunmasız 1 buçuk senede hiç hamile kalamadım. Değerlerim normal, eşimin de değerleri normaldı. Bende son zaman prolaktin bir az yüksek çıktı. İlaç kullandım 2 ay sonra bıraktım. kaç aylar boyunca İnofolic combi denen vitamin kullandım. Onu da sonra bıraktım. Kasımda HSG filmi çektirdim ve şükür Allah'a Şubat'ta hamile olduğumu öğrendim. Her şeyi bırakmıştım. Hamile kaldığım ay 2 kere ilişkide oldum o kadar. Eşim hastaydı. Stres yapıyordum, her regl döneminde ağlıyordum. Bence HSG filmi de çok önemli. Ben başka hiç bir tedavi olmadım. Allah sizlere de hayırlısıyla nasip etsin. Olumlu olarak düşünmeye çalışın. Allah yardımcınız olsun:KK68:

Bende 17 aydır hamile kalamıyorum nerdeyse bir buçul sene olacak.eşimin morfolojisi yüzde on iki benim tahlillerimde iyi arada proloaktinim yüksek çıkıyor önceden gittiğim doktor polip gördüğünü söyledi ama sis yapıldı ondada olmadığını görüldü rahmi im üstten basıkmış o hiç engel değilmiş ama olmayınca olmuyor işte yumurta takibine başlıcam önümüzdeki ay

Merhaba canim bende senin yasadiklarini birebir yasadim seni cok iyi anliyorum.Bizde en kisa zamanda tahlilleri yaptirmaya basliycaz umarim temiz cikar hepsi.İnsallah tez zamanda bebisimize kavusuruz.
adetten 7 gün sonra başla bir fincan konyak iç 7 gün boyunca hergün iç 2 günde 1 birleşme olsun 7 gün sonunda beline yakı bandı yapıştır iki gün boyunca kalsın o ay olmasan ikinci ay hamilesin ayagını yakmayacak derecede sıcak suda beklet en az günde 1

Bende 17 aydır hamile kalamıyorum nerdeyse bir buçul sene olacak.eşimin morfolojisi yüzde on iki benim tahlillerimde iyi arada proloaktinim yüksek çıkıyor önceden gittiğim doktor polip gördüğünü söyledi ama sis yapıldı ondada olmadığını görüldü rahmi im üstten basıkmış o hiç engel değilmiş ama olmayınca olmuyor işte yumurta takibine başlıcam önümüzdeki ay
Ben sebepsiz 33 ay hamile kalamadim.en sonunda asilama denedik olmadi.tup bebek bana cok uzak geliyodu.bir degil iki degil tam ucuncu tup bebek denemesinde bebegimi kucagima alabildim.cok sukur ama planladigim zamanda bebegim olmadigindan yasim 35 oldu.iki seneye kadar dogal yoldan yine olmazsa tekrardan tup bebek tedavisi gormeyi dusunuyorum.allah ne dilerse o oluyor.hakkimizda hayirlisi

Aynen arkadaşım bende tüp bebek yaptım çok şükür ilk denemede tuttu inşşaallahh sağlıkla bebeğime kavuşabilirim Allahım evladını sana bağışlasın be bir de kardeş bersin insallah

Gozunuz aydin.rabbim tamamina erdirsin.insallah hayirlisiyla ikinci bebislerimizi de kucagimiza aliriz
Aynen arkadaşım bende tüp bebek yaptım çok şükür ilk denemede tuttu inşşaallahh sağlıkla bebeğime kavuşabilirim Allahım evladını sana bağışlasın be bir de kardeş bersin insallah

Back
X