Eşimde eşya atma hastalığı mı var?

Benim normalde daginigimdir, çok eşyam, kitabim vardır. Ona ragmen cok yakin bir arkadaşımın annesinin evine gidince bende de aynı dürtü olusurdu. Eski parfüm şişeleri, kavanozda sabunlar, eski dergiler. Annem de bana gelince çok kalabalık der. Neleri atıyor listelerseniz.
Anlattığın teyze benim teyzem olabilir 🤣

Eşim evden eşya atınca rahatlıyor, bana sormadan bazı eşyaları atıyor genellikle mutfaktan. Yapma dediğimde çok tepki veriyor. Ne yapayım bilmiyorum.
Bende az eşya severim, attığı ürünler çok mu azaltmak istiyor, ya da mutfakta mesai harcıyorda onları gereksiz mi görüyor, ya da siz ıvır zıvır mı biriktirdiniz size göre ıvır zıvır değildir ama ev çok eşya dolmuştur . Bir gün görümcem taşındığımda eve gelmişti mutfağı temizledm kolileri açıp yerleştiriyoruz 2 tane süzgeç gördü biri plastik biri metal ay bu ne atalım bunu dedi. Atma 2 tane var dedim senin evdekini at 🤣 onda daha cok malZeme var o kadar cok var ki yazlıktaki mutfağın yarısı onun mutfağından cıkma 🤣 neyse kurabiye şekillendirici şekiller var ya yıldızlı filan ay bunlar ne atalım dedi . Dedim benim eşyalarımı atıp durma kendi evindekileri at dolu çöp evin 🤣 sürekli bi eleştiri bi atma eylemi. Ay neyse konudan bağımsız öyleeee aklıma geldi

Ya genelde plastiğe gıcık oluyor ama evde çok fazla eşya var eşya atalım diyor her fırsatta. Azalttm azalttm begendiremedm
En sevdiğim insan tipi az eşya çok huzur. Ne güzel minimalist bir eşiniz var bende öyleyim darısı başıma öyle bir erkek bulma umudum var . Ayrıca cidden plastik kullanmayın ben asla kullanmam cam iyidir candir

Back
X