Erkek İnfertilitesi eşimde hormon eksikliği FSH hormon tedavisiyle HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pamuk58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
8.587
48
158
Merhaba arkadaşlar eşimde hormon eksikliği yüzünden sperm değerleri sıfır bu ay itibariyle hormon tedavisine başlayacağız tabi ben sabırsız biri olarak eşime şimdiden kürler sperm artırıcı ürünler veriyorum ama çok sabırsızım

bakalim ne tedavi verecek size cok merak ediyorum.
Menagon ignemi verecek klomen mi verecek ?

diyoki ben tek gidicem hastaneye sen gelmeyeceksin diyo bende sen öyle san dedim ozaman kaan hocanın yanına birlikte gidelim diyorum olmazzzzzzzzzzz :))))))
huyumu biliyo ya :))) bende merak ediyorum inşallah iğne vermez yoksa benim bununla işim var

canım kaan hoca büyük ihtimalle klomen verir sanada o tavsiye etmişti değilmi

5 ay klomen verdi sadece
sonra ignelere gecti

ozaman bizede iğne verir herhalde canım bende uğraş dururum artık :))
ayın 25 inde idrar testi kan tahlili sonuçlarından sonra hemen kaan hocaya gderiz mail attım kaan hocaya ama henüz cvp gelmedi

ozaman bizede iğne verir herhalde canım bende uğraş dururum artık :))
ayın 25 inde idrar testi kan tahlili sonuçlarından sonra hemen kaan hocaya gderiz mail attım kaan hocaya ama henüz cvp gelmedi

canim 4 5 gunde 1 bakiyor maillerine normal yani.
sende git mutlaka esinle yalniz gonderme onu beceremez

kızlar burada L-Arginine elime ulaştı bugün ama henüz proxeed plus gelmedi :((((
inşallah elime ulaşır

Krizhazelim L- arginine içmeye başlasın mı eşim zavallım vitamin deposu oldu çıktı içmediği yemediği şey kalmadı :9::12:

hergün keçi boynuzu kürünü ben veriyordum eşime hatta çok erken gideceği saatte işe kıyafetlerinin üzerine not yazıyordum kocaman mutfakta içmeyi unutma diye bugün not yazmadan içmiş uyandığımda ilk işim mutfağa gitmekti acaba içmişmi diye :)))))))) baktım içmiş artık alışkanlık yapmaya başlamış demekki :)))) aradım aferin diyorum tek başıma değilim artık dedim :21:

hergün keçi boynuzu kürünü ben veriyordum eşime hatta çok erken gideceği saatte işe kıyafetlerinin üzerine not yazıyordum kocaman mutfakta içmeyi unutma diye bugün not yazmadan içmiş uyandığımda ilk işim mutfağa gitmekti acaba içmişmi diye :)))))))) baktım içmiş artık alışkanlık yapmaya başlamış demekki :)))) aradım aferin diyorum tek başıma değilim artık dedim :21:

canim kaynatiyormusun pekmezinimi yediriyorsun keci boynuzunun.

Back
X