eşimdeki bana karşı degisikligi

d_cndn

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
37
58
613
41
İstanbul
arkadaslar esimde son zamanlarda giyimimle ilgili cok degismeye basladi kapali biri degilim yerine gore giyinmeyi sseverim eskiden esim diz ustu etek bile giydirmezken simdi mini dekolteli giymemi istiyor bu ani degisimle ilgili ne zaman konu acip sormak istesem konuyu degitiriyor anlamlandiramiyorum bunu bi akil verirmisiniz

Hayranlık duyduğu,ilgisini çeken biri olabilir son zamanlarda çevresinde. Sizi ona benzetmeye çalışıyor olabilir belki.

Tarzınızı değiştirmenizi arzu etmiştir hemen altında farklı nedenler aramayın.

Bence kesin sizi aldatiyor ve sizin de onu aldatıp odesmenizi istiyor. Yoksa bir an da niye böyle bir şey istesin ki ?
Gözünüzü dört açın. Büyük ihtimal yakın cevreniz biliyor bu işi.

Baskalarinda gorup hos bulmustur size de yakisacagini dusunmustur son zamanda dikkatini cekip begendiyse birinde filan brnim karima neden yakismasin dedi zahar..

Bizde eşimizin ve sevgilimizin yakışıklı olmasını,bakımlı olmasını istemiyor muyuz? İnsanlar dışarıdan bakınca kıskanılacak ilişkiler istemiyor muyuz eee? Eşiniz biraz daha feminen olmanızı istemiş aynı mantık. Tabiki o istiyor diye olmayın. Ama bu kadar deşecek bir durum göremiyorum.

bence açıkça hayatım sunu giy sana yakışır falan diyorsa art niyet aramadan giyinin.sizi o şekilde görmek istiyodur. bence güzel bir davranış. seni kapatıp etraftaki açık kızlara bakacağına...ne istediğini direkt söylüyor işte

Calistigi yerde bayan varsa onlardan belki görmüştür seninde oyle giyinmeni istemistir belki

İnsanların zamanla fikirleri değişebilir bence, daha normal bakıyordur artık bu tür konularda belki. Art niyet aramamak gerekir bence.

ben ,esinin dekoltesini,bacagini acip gezmesini isteyen adamlari anlamiyorum... anlamakta istemiyorum. sadece kendinin gormesi varken herkese gostermek istemek bi erkekte olabilecek en cirkin davranis bicimi.

Açık kıyafetler yerini göre kullanılır ise gayet güzel duruyor , teşhirci değil .
Eşini en çok seven en çok kapalı olmasını isteyen o zaman bu mantığa göre .
Herkesin kıyafet anlayışı , ortamı farklı düz düşünmeyin bence .

giyimimle ilgili dyince tam tersi kapalı giyinmeni istiyor sandım ama bunun için bi sebep gelmedi aklima. şaşırdım

Ha
Bence kesin sizi aldatiyor ve sizin de onu aldatıp odesmenizi istiyor. Yoksa bir an da niye böyle bir şey istesin ki ?
Gözünüzü dört açın. Büyük ihtimal yakın cevreniz biliyor bu işi.
Ne cabuk hüküm giydirdin yaaa ne komiksin öyle. Bence sen hiç mutlu bi kadın değilsin. Sevmemiş sevilmemişsin derim bende sana. Aldattığı kişiyide söyle bari

eşini daha çekici daha bakımlı görmek istiyordur, art niyet aramayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…