Hayranlık duyduğu,ilgisini çeken biri olabilir son zamanlarda çevresinde. Sizi ona benzetmeye çalışıyor olabilir belki.arkadaslar esimde son zamanlarda giyimimle ilgili cok degismeye basladi kapali biri degilim yerine gore giyinmeyi sseverim eskiden esim diz ustu etek bile giydirmezken simdi mini dekolteli giymemi istiyor bu ani degisimle ilgili ne zaman konu acip sormak istesem konuyu degitiriyor anlamlandiramiyorum bunu bi akil verirmisiniz
Bence kesin sizi aldatiyor ve sizin de onu aldatıp odesmenizi istiyor. Yoksa bir an da niye böyle bir şey istesin ki ?
Gözünüzü dört açın. Büyük ihtimal yakın cevreniz biliyor bu işi.
Bence kesin sizi aldatiyor ve sizin de onu aldatıp odesmenizi istiyor. Yoksa bir an da niye böyle bir şey istesin ki ?
ben ,esinin dekoltesini,bacagini acip gezmesini isteyen adamlari anlamiyorum... anlamakta istemiyorum. sadece kendinin gormesi varken herkese gostermek istemek bi erkekte olabilecek en cirkin davranis bicimi.
Evet dayanamadim bana laf soyleyenlerede birsey demiyorum artık zaten burda herkesin beni haklı gorecek diye bi sart yok
Ne cabuk hüküm giydirdin yaaa ne komiksin öyle. Bence sen hiç mutlu bi kadın değilsin. Sevmemiş sevilmemişsin derim bende sana. Aldattığı kişiyide söyle bariBence kesin sizi aldatiyor ve sizin de onu aldatıp odesmenizi istiyor. Yoksa bir an da niye böyle bir şey istesin ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?