• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimdeki degisim ve gorusmedigim kaynanam

oreiro

HAYAT KIZIM VE OĞLUMLA GUZEL
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
1.151
344
133
Selam hatunlar esimin ailesiyle gorusmuyordum onceki konularimda belirtmistim kisaca ozetlersem evimden ceyizimi ve altin setimi calmasi surekli haci hoca gezip buyu yaptirmasi oglumun esimden olmadigini soylemesi... bunlar sadece bir kismi. Esim onceden daha anlayisliydi ama simdi cok degisti kaynanamla bir yildir gorusmuyorum gorusmekte istemiyorum. Esim cok israr etti gorus diye olmaz dedim dun aksam avaz avaz bagirip siteyi kaldirdi. Artik durum siddete varmaya basladi. Gelmelerini istemiyorum evime, o kadini gormek istemiyorum. Bosan diyenleriniz olacak ama benim ailem bana bosanirken destek olsada sonrasini burnumdan getirir. Annem simdiden bosanirsan baban artik el icine cikamaz damgali olursun filan diyor ufacik bi tartismada iyi olsan kaynananla gecinirdin diyor. Esim askerdeyken babamlarda kaldim corbayi bile izinle iciyordum ekmegimin parasini pazar parasini ben veriyordum yani ailemden hayir yok. Bebegim kucuk calisamiyorum. Ne yapicam ben akil verin kizlar.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun . Nasıl bir şey yazılır bilemedim acaba eşiniz neden bu kadar değişti..

Allah allah, olaylar ortada daha nasil israr edebilir size ille gorus diye? Kv tarafindan bir ozur, bir ara duzeltme cabasi geldi mi hic?

Anlatırken bütün yolları da kapatmışsın sanki. Şiddet olmasa eşinle iyi olmak için kv ne katlan derdim ama işin içine şiddet girince durum değişiyor. Çalışıyor musun?

Nasıl insanlar ya canavarlasmislar resmen.politik olmayı hiç sevmem başaramadım da ama size oynamaktan başka bi care kalmamış. Ikili oynayıp eşinize iyi goruneceksiniz mecbur

Kayinvslideniz yaptigi buyulerden bir sonuc almis demekki. Ceyiz cakmak altin calmak da neymis Allah askina. Durumun kotuymus ailende boyle olunca isin iyce zorlasmis. Esin siz pes edene kadar surdurur bu kavgalari. Ve sonunda kaynanan butun yuzsuzluguyle gelir oturur evinde bas koseye. Cocuga bakmaktan korkarlarmi bilmiyorum. Ya birakir cocugunu da giderim diycen. Sorumlugunu almak istemezse korkacaktir. Ya da cok duskunse cocuguna alir cocugumu giderim gostermem bir daha diyceksin gitmesende. Su an elinde baska birsey yok gibi

boşanırsanız ailenizin size destek çıkmıcagını eşinize belli etmeyin.. kendinizden emin sert çıkın taviz vermeyin..
yoksa daha çok üstünüze çıkarlar önünü alamazsınız..
akıl karı değil yapılan şeyler söylenen sözler..

Nasıl insanlar ya canavarlasmislar resmen.politik olmayı hiç sevmem başaramadım da ama size oynamaktan başka bi care kalmamış. Ikili oynayıp eşinize iyi goruneceksiniz mecbur
aynen

Kv ve kaynin namusunuza laf etmis cocuk baskasindan demis, kocan da gorus diyor. Ne genis adammis pes. Bi de utanmadan seni dovuyor midesiz. Ise gir calis sepetle onu evden

Yani şimdi önceki konuları da okudum da, ee en başından kaynananın borcunu neden ödedin demek kolay ama boş laf. Eşin kendi annesi olduğu için ne yaparsa yapsın sineye çeker belki diyelim ki dayak yüzünden duyma yetisi bile zarar görmüş :KK57:
senden unutmanı istemesi çok ama çok saçma. Birden bire bu hale gelmemiştir, devamlı dolduruşa mı geliyor yoksa devamlı hatırlatıyor musun?

Anlatırken bütün yolları da kapatmışsın sanki. Şiddet olmasa eşinle iyi olmak için kv ne katlan derdim ama işin içine şiddet girince durum değişiyor. Çalışıyor musun?
Cocuk var calismiyorum aslinda ben 12 yil calistim ama kv evlenmeden once esimin uzerine kredi cekip parayi kendine aldi dugun masraflarini bize yikti tek kurus vermedi mecburen calistim bir sure sonra isi biraktim esimin ailesi hep para dileniyordu.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun . Nasıl bir şey yazılır bilemedim acaba eşiniz neden bu kadar değişti..
Kv ile ne zaman gorusse boyle oluyor kendini acindirip duruyor duygu somurusu yapiyor benim sqf esimde inaniyor

Allah allah, olaylar ortada daha nasil israr edebilir size ille gorus diye? Kv tarafindan bir ozur, bir ara duzeltme cabasi geldi mi hic?
Hayir ozur filan dilemedi o buyukmus ben ozur dilicekmisim sagda solda bana natasa diyomus ben bu kadina ne diyim yaa esimde anneci yurtta buyumus benle evlenince degerli oldu

Esin annesinin hatasini anladığını düşünüyor olabilir..yoksa annesinin altınlarıcaldigindan emin ddeğil mi ki?emin değilse iftira attığınız a inan dirilmis olabilirmi? Her ihtimalle de belli ki kafayı takmış. .haklısın ama kendim yaşayamam diyorsun, ailen yanındaddeğil onlara gidersen hiç rahat edemem diyorsun? Başka destekçisi yok? Geriye bir tek kadın sığınma evleri kalıyor? sen iyi düşün taşın kötünün iyisini sekmekten başka bir yol göremedim? ne yapmayı düşünüyorsun? esin sence neden şiddete basvuracak kadar ısrar ci?

Affedilecek birşey yapmamış ki ? İnsanın namusuna söz geliyorsa orada eşinizde bir duracak annesini karşısına alacak ve burnundan getirecek sen eşininde namususun sonuçta ne demek çocuk baskasından terbiyesizler.Ayrıca damgalı olmak ne demek ya iyi günde anne baban olacaksa neden doğurdular..Hatalarımızla onların evlatlarıyız biz..Birde şiddet var bunları yaşamak zorunda değilsin.

Bosananlar damgali mi oluyormus bu nasil cehalet bir annenin mantigina bakin pes
Aynen oyle cok uzuluyorum boyle olunca
Yani şimdi önceki konuları da okudum da, ee en başından kaynananın borcunu neden ödedin demek kolay ama boş laf. Eşin kendi annesi olduğu için ne yaparsa yapsın sineye çeker belki diyelim ki dayak yüzünden duyma yetisi bile zarar görmüş :KK57:
senden unutmanı istemesi çok ama çok saçma. Birden bire bu hale gelmemiştir, devamlı dolduruşa mı geliyor yoksa devamlı hatırlatıyor musun?
Cok fazla doldurusa geliyor ozellikle kardesleri tarafindan kv zaten yalan makinasi her kavgada bunlar cikiyor hep bunlari tartisiyoruz benimle kavga ettigi gunler telefonuna bakiyorum annesi aramis oluyor hep

Cocuk var calismiyorum aslinda ben 12 yil calistim ama kv evlenmeden once esimin uzerine kredi cekip parayi kendine aldi dugun masraflarini bize yikti tek kurus vermedi mecburen calistim bir sure sonra isi biraktim esimin ailesi hep para dileniyordu.

Kv ile ne zaman gorusse boyle oluyor kendini acindirip duruyor duygu somurusu yapiyor benim sqf esimde inaniyor

Hayir ozur filan dilemedi o buyukmus ben ozur dilicekmisim sagda solda bana natasa diyomus ben bu kadina ne diyim yaa esimde anneci yurtta buyumus benle evlenince degerli oldu
Hey masallah.ben inanin anlayamiyorum, simdi size kalkip bu herifi bosayin gitsin demek istemiyorum ama ya bir adam karisinin namusuna nasil dil uzattirir? Ben size hak veriyorum, gorusmeyin.esiniz isi siddete dayandirdiysa, gidin alin bir darp raporu gerisini o dusunsun artik.saniyorum hamilesiniz, dogacak cocugunuza da p.c mi diyecekler tobe tobe.
Soyle kanibozuklari, kendi bilmezleri gorunce deliriyorum, umarim kirilmazsiniz.

Affedilecek birşey yapmamış ki ? İnsanın namusuna söz geliyorsa orada eşinizde bir duracak annesini karşısına alacak ve burnundan getirecek sen eşininde namususun sonuçta ne demek çocuk baskasından terbiyesizler.Ayrıca damgalı olmak ne demek ya iyi günde anne baban olacaksa neden doğurdular..Hatalarımızla onların evlatlarıyız biz..Birde şiddet var bunları yaşamak zorunda değilsin.
Esim bunu yapmiyor iste annesi zora gelince yalandan ayilip bayiliyor zaten esim annem diyor baska bisey demiyor bosandim diyelim ya oglumu benden alirlarsa kaynimn cocugu yok alicam namuslu buyutucem diyomus

Esin annesinin hatasini anladığını düşünüyor olabilir..yoksa annesinin altınlarıcaldigindan emin ddeğil mi ki?emin değilse iftira attığınız a inan dirilmis olabilirmi? Her ihtimalle de belli ki kafayı takmış. .haklısın ama kendim yaşayamam diyorsun, ailen yanındaddeğil onlara gidersen hiç rahat edemem diyorsun? Başka destekçisi yok? Geriye bir tek kadın sığınma evleri kalıyor? sen iyi düşün taşın kötünün iyisini sekmekten başka bir yol göremedim? ne yapmayı düşünüyorsun? esin sence neden şiddete basvuracak kadar ısrar ci?
Esimin ailesi cok zengin oglumu benden alirlar diye korkuyorum. Kaynanami sulalesi bile sevmez herkese takik esim biliyor ama annem diyor okadar. Beni artik sevmiyor galiba ondan yapiyor bunlari

Hey masallah.ben inanin anlayamiyorum, simdi size kalkip bu herifi bosayin gitsin demek istemiyorum ama ya bir adam karisinin namusuna nasil dil uzattirir? Ben size hak veriyorum, gorusmeyin.esiniz isi siddete dayandirdiysa, gidin alin bir darp raporu gerisini o dusunsun artik.saniyorum hamilesiniz, dogacak cocugunuza da p.c mi diyecekler tobe tobe.
Soyle kanibozuklari, kendi bilmezleri gorunce deliriyorum, umarim kirilmazsiniz.
Benim oglum 2 yasina girecek dogum yaptim ama hastanede de kv rezillik cikardi yan tarafta dogum yapan kadinin uvey kizi kapida beklerken gormus 7 yaslarinda onuda doldurusa getirmis babasi geldi kizin odada kv bagiriyor buna mi yanayim sezeryanli halimle daha hastanedn cikmadan beni 8 saatlik yoldaki dugune goturmek istiyor onami yanayim. Gitmedim dugune zaten

Back
X