Pardon da kocan kim oluyor ? Ailen söz konusu olunca gerçekten esinin lafını dinliyor musun ? Hele ki cumartesileri sendroma dönüştüren, aile ilişkilerine bu kadar değer veren bir adamı ....
Daha bu akşam bunun mevzusu oldu eşimle aramda . Farklı bir konu konusuyorduk yeri geldi ve : Aileme giderken senden asla izin almam ,fikrini bile sormam ,haddin değil .gitmeden birgün önce haber veririm dedim . O da, zaten ben buna asla karışmam dedi .aslına bakarsan ben hiçbir konuda izin almam ,fikir alırım yada haber veririm .evlendim diye boynuma tasma mi takicam? İpimi nereye çekerse oraya mı gidicem? Böyle olursa BENden eser kalmaz ,bambaşka birine dönüşürüm. Kocamin gönlünü yapıcam diye kendimden vazgecemem. .vazgeçersem bedenimle onun olurum ,ruhum çoktan uçmuş gitmiş olur ki ben oralara getirmem .ıslak imzalı bir kağıt tutustururum eline . Senin buradaki vazifen bitti der anasının evine gönderirim .olması gereken de budur .kocasını seven bir kadının düşünceleri bunlar .şimdi kociş kölesi kadınlar saldirmasin, erimdir, beyimdir diye ..ben de kocamı seviyorum ama beni sevdiği, haklarımı çiğnemedigi ve saygılı olduğu sürece .kölesi değilim ...