Esimden ayri iken cok huzurluyum

geçenlerde bende bu hissi birebir yaşadım iki üç gün tartışmanın üzerine soğudum ama kendi kendime verdiğim vesveseler olayları içimde büyütüp durmam beni bu hale getirdi sonra dedim ayrılsak nolur işte tam bunu bir düşün bir daha eşinin hayatında asla olmadığını düşün geçirdiğiniz güzel günleri ondaki güzellikleri bir düşün sonra özlemeye başlarsın inan bana hayat böyle çok sevdiğin bir anda düşman kesilir gözüne nefret seviyesine bile gelebilirsin ama bunu biz kendimiz yapıyoruz içimizde sürekli olumsuzlukları kötülükleri düşünüyoruz bu da insanı soğutuyor haliyle ben iyilikleri geçirdiğimiz güzel anları düşündüm ve tüm kötülükleri attım kafamdan sanada bunu yapmanı tavsiye ederim tatlım

aynen cnm aynı şeyleri yaşadım yorulmuşsun yanlızlıktan ve düşünce kalabalığından şu an ailenle olman sana huzur vermiş bendede aynı şeyler mevcuttu ama aşılıyor işte artık birbirimize uzaktayken sitem ediyoruz yanlız uyuyamamaktan dolayı:)

Simdi nasil astin ki? Nedir ki seni dusunce kalabaligindan siyiran?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Simdi nasil astin ki? Nedir ki seni dusunce kalabaligindan siyiran?

artık kendimi doldurmuyorum evet yanlış okumadın kendimi doldurmuyorum birine anlatsam ve beni kışkırtsa anlarım ama ben kendi kendimi eşime kışkırttığımı farkettim biz zor şartları aştık bu günlere gelinceye kadar bunları düşündüm neden sevdiğimi ne için ne yaptığımı sorguladım aslında biraz o da benim gibi düşünmüş olsa gerek ikimizde artık doğru yolu bulduk temennim sende içindekileri artık düşünme sadece bulunduğun şartlar içinde onunla olmayı kabullen böylelikle değişmeye başlar herşey.....yardımcı olmayı çok isterim sana umarım olmuşumdur....

seni o kadar iyi anlıyorum ki,
benm de nişan döneminde resmi nikahtan sonra vs çok aşırı kırgınlıklaırm oldu öfkem çok biirkti içim de ve şu an iki yıl olmaya az kaldı, ama kendi kendimeyken eşimin memlektin de yani kendi yaşadığım şehrdeyken çok ama çok bunalıyourm her şey üstüme üstüme geliyor,
eşimn işkolk olması ailesi yüzünden bizi çook yıpratması, saçm asapan takıntıları horlaması ve işe her gece uykusuz gelmem, eşim yüzünden bu iş yeirnde çalışmam, bambaşka iki insan olmamız ev içinde o huzuru o sıcaklığı yakalayamamam vs vs... ve daha birçok şey yüzünden evlilik o kadar yodu ki beni....
seni çook iyi anlıyorum
ben de geçenlerde beş günlük ailemn yanına gittim ama ben de hiç özlemedm
sadece boşanmak bu hayata katalnamktan daha zor olur korkuus ile bu huzursuzluğa katlanıyorum
bi çocuğum olsa huzurum olur die düşnmeye başladım ki en karşı olduğum düşünce sorunlu evlilklerde çocuk yapmakt...
artık bizde de pek kavga yok ama huzur da yok....
seni o kadar iyiy anlıyorum ki
ne boşanmak için yeterince sebep var ne de devam etmek için.............
boşanamıyorum madem çocuk yapayım diyorum artık kendi kendime

seni o kadar iyi anlıyorum ki,
benm de nişan döneminde resmi nikahtan sonra vs çok aşırı kırgınlıklaırm oldu öfkem çok biirkti içim de ve şu an iki yıl olmaya az kaldı, ama kendi kendimeyken eşimin memlektin de yani kendi yaşadığım şehrdeyken çok ama çok bunalıyourm her şey üstüme üstüme geliyor,
eşimn işkolk olması ailesi yüzünden bizi çook yıpratması, saçm asapan takıntıları horlaması ve işe her gece uykusuz gelmem, eşim yüzünden bu iş yeirnde çalışmam, bambaşka iki insan olmamız ev içinde o huzuru o sıcaklığı yakalayamamam vs vs... ve daha birçok şey yüzünden evlilik o kadar yodu ki beni....
seni çook iyi anlıyorum
ben de geçenlerde beş günlük ailemn yanına gittim ama ben de hiç özlemedm
sadece boşanmak bu hayata katalnamktan daha zor olur korkuus ile bu huzursuzluğa katlanıyorum
bi çocuğum olsa huzurum olur die düşnmeye başladım ki en karşı olduğum düşünce sorunlu evlilklerde çocuk yapmakt...
artık bizde de pek kavga yok ama huzur da yok....
seni o kadar iyiy anlıyorum ki
ne boşanmak için yeterince sebep var ne de devam etmek için.............
boşanamıyorum madem çocuk yapayım diyorum artık kendi kendime

1 yil nisanlilik donemim oldu, evim yok, esyam yok, anli sanli dugun yok birsey yok ama yaptiklari birkac masraf kurusu kurusuna esim tarafindan agzimdan burnumdan getirildi. Sadece masraf degil ailemle ilgili en kucuk seyleri bile konusup konusup yuzume vurmasi, 1 yil nisanliyken bana evden adim attirmamasi, bir disari ciktigimi duysa arayip bagirip cagirmasi, annemi babami surekli suclamasi, dugunun ortasinda gelinligimle bana bagirmasi vs vs vs. bitirdi tuketti butun guzel duygularimi. Alttan alabildigim kadar alttan aldim o yil, sabredebildigim kadar sabrettim, sirf eski guzel gunlerin anisina. Evlenince duzelir, her nisanlilikta olur boyle seyler dedim kendime hep.

Ama evlenince butun cektiklerimin acisi oturdu yuregime. Simdi de ruh gibi bir evlilik var, kavga yok ama muhabbet de yok. Bosanacak sebep de yok. Ben de senin gibi bebek olsa bari, hem yalnizligimi paylassam, hem sevsem istiyorum. Ama sorunlu evlilikte olan cocuklara oluyor, boyle bir evlilige cocuk getirmek ne kadar mantikli olabilir ki??

Bence normal olan yapıya göre değişir.
Şahsen ben de özlemeye ihtiyaç duyan biriyim.
Özlem iki tarafa da iyi geliyor diye düşünüyorum.
Ben de yaşadığım şehri sevemedim ama insanın evi olması güzel.
Evimi daha çok özlerim.
Annemin yanına gittiğimde 10 gün eşimi özlemem.
Sonrasında özlemeye başlarım biraz ama dayanamam, duramammm oyyy olmadım hiç :)

Hatta kavgalıyken izinli günü diyelim.
Keşke çalışsa bugün, gitsin dediğim çok olmuştur.:27:

Hakkaten ulke guzel ama gurbete ve yalnizliga dayanamiyorum. Ayrica abd yer yer farkli, bizim yasadigimiz yer ormanlik bir yer, insan nufusu da az, burada ist.da ailem varken orasi cok bunaltici geliyor.

Evet biraz haklisiniz yalnizlik konusunda. Ama zamanla alisirsiniz bu duruma. Az bir caba gosterin. Esinizle anlasmaya ve ortak yonler bulmaya calisin. Bunlari denedikten sonra hala yurutemiyorsaniz o zaman daha ciddi dusunursunuz konunun ustune. Bende yurtdisindayim ama cok mutluyum. Asil tr ye gidince mutsuz oluyorum: (( alismaniz biraz zaman alir. Size iyi sanslar dilerim.

Merhaba arkadaslar,
Esimle severek evlendim ama 1 yil nisanlilik donemimiz bin bir kavga ile gecti, evlendikten sonra ben bana yapilanlarin hirsiyla cok da pozitif olamadim esime karsi, icimde hala kini duruyor o gunlerin ama yine de severdim, ayri kalsam ozlerdim ilk yil. Simdi iki yildir evliyiz, y.disinda yasiyoruz ve yasadigim yeri hic sevmiyorum. Pek kavga etmeyiz, cok iyi, muhabbetli bir yuvamizin oldugu da soylenemez. Bir isim icin tr ye geldim, annemlerle kaliyorum, esimi ve evimi hic ozlemiyorum, ustelik donmeyi de hic istemiyorum. Oyle aileme cok duskun biri de degilimdir, ailemden ilk ayriligim da degil, ama ailemle birlikte o kadar huzurluyum ki, esim hic aklima bile gelmiyor, aramak bile icimden gelmiyor, sizce bu hayra alamet mi? Arkadaslarim eslerinden bir gun ayri kalsalar dayanamiyorlar, ben mi garibim yoksa esim mi?

Demek ki, biraz ayri kalmaniz lazim. baya bir kinlenmissin ve sogumussun sanirim esinden. Zamana birak, su yolunu bulur derler.

1 yil nisanlilik donemim oldu, evim yok, esyam yok, anli sanli dugun yok birsey yok ama yaptiklari birkac masraf kurusu kurusuna esim tarafindan agzimdan burnumdan getirildi. Sadece masraf degil ailemle ilgili en kucuk seyleri bile konusup konusup yuzume vurmasi, 1 yil nisanliyken bana evden adim attirmamasi, bir disari ciktigimi duysa arayip bagirip cagirmasi, annemi babami surekli suclamasi, dugunun ortasinda gelinligimle bana bagirmasi vs vs vs. bitirdi tuketti butun guzel duygularimi. Alttan alabildigim kadar alttan aldim o yil, sabredebildigim kadar sabrettim, sirf eski guzel gunlerin anisina. Evlenince duzelir, her nisanlilikta olur boyle seyler dedim kendime hep.

Ama evlenince butun cektiklerimin acisi oturdu yuregime. Simdi de ruh gibi bir evlilik var, kavga yok ama muhabbet de yok. Bosanacak sebep de yok. Ben de senin gibi bebek olsa bari, hem yalnizligimi paylassam, hem sevsem istiyorum. Ama sorunlu evlilikte olan cocuklara oluyor, boyle bir evlilige cocuk getirmek ne kadar mantikli olabilir ki??

O zavalli melek hic bir seyi duzeltmez bence. Yazik etme, gunahina girme bir insanin. Once duzeltebiliyorsan evliligine duzelt bence.

Sanirim esin duyarsiz biri, ve galiba senin muhabbetsiz buldugun evlilikte o hic bir sorun bulmuyor. Eyer boyleyse isin zor. Bence yuregini sogut, iyice dusun, hayatina karar ver. Lutfen onun oncesinde evliligini kurtatircak sanip ta cocuk yapma. Herseyin yukunu sonra o zavalli kucuk cocuklar cekiyor.

Demek ki, biraz ayri kalmaniz lazim. baya bir kinlenmissin ve sogumussun sanirim esinden. Zamana birak, su yolunu bulur derler.

Iyi de bir omur ayri kalsam doymam aileme de su huzura da. Esimle arayi bulabilmenin cok yolunu denedim, esimden midir, benden midir, o ulkeden midir nedendir bilemedim, bulamadim huzuru.

Bence y.diisnda vakit geciremedgn icin öyle dusunuysn ordan bi bikkinligin olmus ailenin yaninda da kaliteli vakit geçirdiğin icin öyle gelmis olmali sana. Üstünde cok durma derim ve geçirdiğin suan ki zamanin kiymetini bil ailenle birlikte kafani karistirma cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi de bir omur ayri kalsam doymam aileme de su huzura da. Esimle arayi bulabilmenin cok yolunu denedim, esimden midir, benden midir, o ulkeden midir nedendir bilemedim, bulamadim huzuru.

Ev ev ustune olmaz. Kendi ailen olsa bile. Kendine ait ev yasam istersin bir sure sonra. Bence bir sure ayrilik bu sekilde sizin icin iyi olabilir.

Son düzenleme:
Back
X