Eşimden ayrı kalmak istemiyorum

inanın ben bebeğimin birçok kontrollerine gidemedim

keşke sizin kadar güçlü durabilsem ağlamak istemesemde ağlıyorum ama bu eşimi daha çok üzüyor

Ben de aynı şartlardayım yaşanılan bölge olarak.
İşte bu yüzden burada bulunduğum müddetçe çocuk istemiyorum.
Bence eşinizin söyledikleri daha mantıklı.
6 ay uzak olun gerekiyorsa, neticede bebek olacak.
Tekrar olay olur birşey olur, hastaneye bile gidemezsiniz bebeğiniz rahatsızlansa.
Eş muhabbeti elbette önemli; fakat şu durumda bebeğin sağlıklı-güvenli olması daha önemli.

Bence esin hakli..
Sen esinden ayri kalmak istemiyosun , ama oglun icin en iyisi bu..

inanın ben bebeğimin birçok kontrollerine gidemedim
O zaman bu konuyu bile açmamanız gerekirdi 6 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer doğuda öyle yerler var ki eşler gidemiyor 2 yıl 3 yıl eşler ayrı kalıyor siz şanslısınız 6 ayınız kalmış.

beni güldürdünüz sağolun.ben oğlumun babasıyla büyümesini istiyorum diyorum ya şuan mantığımdan çok duygularım ön planda

Buraları bilmek için anlatmak hakikaten yetersiz.
Yaşamak lazım!

ben konuyu dertleşmek için açtım şartları aileme bile anlatamıyorum birilerine anlatıp rahatlamak istedim sadece

Dediğin gibi sen istiyorsun babasıyla büyümesini babanın böyle bir talebi yok
Kusura bakma ama şuan saçmalıyorsun 6 ay babası yanında olmayınca babasız mı büyümüş oluyor bebek ayrıca ben konu sahibinin eşinin niyetini anlıyorum adam karısının ve çocuğunun güvenliğini düşünüyor araya nifak tohumları ekmesen iyi olur karşında hamile bir kadın var.

Birileri de anlasa bu çektiklerimizi

bence eşin haklı.eğer bu kadar tehlikeli bir yerde yaşıyorsan ordan ayrılman şart.el kadar bebek.doğumdan sonra ya senin yada bebeğin başına bir iş gelirse hastalanırsanız gidecek doktorunuz bile yok.aksine sizi o halde görünce eşin ne hallere düşecektir.en mantıklısı kendi yaşadığın memleketine ailenin yanına gitmen.eşinde rahatlamış olur en azından.siz yanındayken aklı hep sizin yanınızda kalıcak.acaba bana ihtiyaları mı var gibi şeyler düşünecektır ama siz ailenizin yanınızda olursanız eşinde rahat olur.vakit bulduğunda senide oğlunuda görmeye gelir.sayılı gün çabuk geçer.zaman öyle hızla akıp gidiyor ki farkında bile olmuyoruz.bebeğini düşün canım.
hem kötü düşünme kötü olmasın.hiç değilse kırkı çıkana kadar.bebişin kırkı çıktıktan sonra dönersin eşinin yanına.

Ben eşinin yanında kalıp huzurlu ol dedim ama yenidogan bebegın sürekli doktora gıtmesi gerektıgı durumları hesaba katmadım hiç..

Halbukı 1,5 yıl önce dogurdum..ve sürekli hastane kosusturması oldu..

Bencede kızlar haklı..bu durumda daha çok yıpranırsınız ailecek..en iyisi gıtmen..

siz de mi böyle sorunlar yaşadınız ?
Henüz değil ama kronik hastalığım nüksettiğinde eşim g.doğuda geçici görevdeydi ve o görevlerin ardı arkası kesilmiyor ölümden döndüm ama aklı bende kalmasın diye gıkımı çıkaramadım ilerde de aynı şeylerin bin beterini ben yaşayacağım hem benim sağlığım hem bebeğin yetmedi bir de çalışıyorum

burdan yazmak çok kolay nerde nasıl yaşadığınızı biz bilemeyiz
konşumun da eşinin tayini çıktı küçük çocukları vardı kadın hamileydi gittiler
karakolun üstü lojman sürekli saldırıya uğruyorlar elektrik yok su yok ısınma yok
adam gündüz nöbet tutuyor gece geliyor evde sabaha kadar nöbet tutuyor
kadının sancısı tutuyor hastaneye gidemiyolar
hamilesiniz küçük bebek sürekli hasta olur aşısı olur kontrolü olur
ayrılık zor olsa da kocanız görev stresiyle bi de sizi düşünmesin
geleceğiniz için katlanın 6 ay nedir ki
komşular 1 ay olmadan döndü pılıyı pırtıyı toplayıp allahtan evleri de tutulmamıştı aynı eve aynı çevreye döndüler
kadın burda çocuklarıyla yaşadı 2 yıl geçti gitti
şimdi çocuklarıyla mutlular
bu aranızdaki iletişime de bağlı bence dönmeyin

Hanımlar sizi gayet iyi anlıyorum aynı durumları yaşadım eşimde bana aynı teklifle geldi çok bozulduğum için gurur yaptım telifini itirazsız kabul ettim size de yazdıklarım geçti içimden 22 yaşıdaydım Ankara'nın yolunu tuttum 18 günlük bebekle 10gun sonra mızırdanmaya başladı gel diye ben gitmeyince 1ay zordayandı gelip beni götürdü

Tatlım biz tam 2 yıl nişanlı kaldık ben g.doğudan gelmeden evlenmem dedi eşin biraz bencillik etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…