- 5 Ekim 2013
- 45
- 13
- 288
- Konu Sahibi burlahatun
-
inanın ben bebeğimin birçok kontrollerine gidemedimKüçük yerde yaşamak çok zor buradaki çoğu arkadaş bunu anlamayabilir doğudaydık idrar yolu enfeksiyonu olmuşum 40 derece ateşle hastaneye gidiyorum farenjit diye geri gönderiyorlar eşim artık dayanamadı taksi bile yoktu koca dolmuşla beni ildeki hastaneye götürmek zorunda kaldı. Ayrılık zor evet ama bebek varken 6 ay için tekrar dönmek bana mantıksız geliyor karar sizin tabi hayırlısı olsun.
keşke sizin kadar güçlü durabilsem ağlamak istemesemde ağlıyorum ama bu eşimi daha çok üzüyorben de asker eşiyim.sana diyeceğim şu ki ağlayıp adamı da kendini de üzme.bu gibi durumlarda duygusal olmak her şeyi zorlaştırır ne yazıkki biraz gaddar ve güçlü olup 6 ay herkesin iyiliği için dişini sıkacaksın. Allah yardımcın olsun.
O zaman bu konuyu bile açmamanız gerekirdi 6 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer doğuda öyle yerler var ki eşler gidemiyor 2 yıl 3 yıl eşler ayrı kalıyor siz şanslısınız 6 ayınız kalmış.inanın ben bebeğimin birçok kontrollerine gidemedim
beni güldürdünüzsiz halen eşimde eşim..bebeğiniz için eşinizin düşüncesi mantıklı..doğumdu..bebek doğuncada sürekli kontrolleri var..çabuk hastalanır..orası güvende değilse..bari bebeğinizin hayatını düşünün..yani sizin düşünceniz ne olursa olsun nerdeyse koca için bebeğini feda ediyorsun..kusura bakmayın ama koca derdine düşmüşsünüz..kalın kaldığınız yerde..tayini bekleyin..merak etmeyin kocanıza kavuşursunuz..bebek her şey den önemli benim için..koca 2. planda..
Buraları bilmek için anlatmak hakikaten yetersiz.Küçük yerde yaşamak çok zor buradaki çoğu arkadaş bunu anlamayabilir doğudaydık idrar yolu enfeksiyonu olmuşum 40 derece ateşle hastaneye gidiyorum farenjit diye geri gönderiyorlar eşim artık dayanamadı taksi bile yoktu koca dolmuşla beni ildeki hastaneye götürmek zorunda kaldı. Ayrılık zor evet ama bebek varken 6 ay için tekrar dönmek bana mantıksız geliyor karar sizin tabi hayırlısı olsun.
Kusura bakma ama şuan saçmalıyorsun 6 ay babası yanında olmayınca babasız mı büyümüş oluyor bebek ayrıca ben konu sahibinin eşinin niyetini anlıyorum adam karısının ve çocuğunun güvenliğini düşünüyor araya nifak tohumları ekmesen iyi olur karşında hamile bir kadın var.Dediğin gibi sen istiyorsun babasıyla büyümesini babanın böyle bir talebi yok
Birileri de anlasa bu çektiklerimiziHanımlar ben çok problemli bir bölgede yaşıyorum.Daha önceki yorumlarımdan hatırlayanınız vardır belki son yaşanan olaylarda lojmanımıza saldırı olmuştu günlerce hayati ihtiyaçlarımızı karşılamak için bile olsa dışarı çıkamamıştık.Bu olaylar esnasında ben 5 aylık hamileydim çok şükür bebeğime bir şey olmadı.Ancak biz çok tedirgin olduk ve eşim doğumu memlekette yapmamı istedi.Ben de bu fikri kırkım çıkınca yanına dönmek şartıyla kabul ettim.Buraya kadar bir sorun yok fakat bu akşam eşim doğumdan sonra dönmeyeceğimi tayinimiz çıkana kadar memlekette kalacağımı söyledi.bu arada bir aksilik olmazsa en geç temmuz ayında tayinciyiz.nerden baksanız 6 ay eşimden evimden ayrı kalıcam oğlum babasından uzak büyüyecek.eşim ben sürekli gelirim diyor ama burdan gelip gitmesi çok zor ve tehlikeli.içimden gelerek gel bile diyemem ki gelmemesi daha iyi.tek başına yemeği çamaşırı ütüsü nasıl üstesinden gelecek o kadar yoğun çalışırken.biz ondan uzakta o tehlikedeyken nasıl dayanıcaz bilemiyorum.hamileliğinde verdiği duygusallıkla sürekli ağlıyorum eşimi de üzüyorum.bana akıl verin ne olur şuan mantıklı düşünemiyorum.bunların hepsi oğlumun iyiliği için ama onun da babası yanındayken daha mutlu olacağını düşünüyorum.
eşim sadece bizi korumaya çalışıyor.sizin düşündüğünüz gibi değilDediğin gibi sen istiyorsun babasıyla büyümesini babanın böyle bir talebi yok
Buna talep değil zorunluluk diyelim isterseniz nitekim herkes bebeğinin sıcaklığını, kokusunu hissetmek isterDediğin gibi sen istiyorsun babasıyla büyümesini babanın böyle bir talebi yok
siz de mi böyle sorunlar yaşadınız ?Birileri de anlasa bu çektiklerimizi
Henüz değil ama kronik hastalığım nüksettiğinde eşim g.doğuda geçici görevdeydi ve o görevlerin ardı arkası kesilmiyorsiz de mi böyle sorunlar yaşadınız ?
Tatlım biz tam 2 yıl nişanlı kaldık ben g.doğudan gelmeden evlenmem dedi eşin biraz bencillik etmişHanımlar sizi gayet iyi anlıyorum aynı durumları yaşadım eşimde bana aynı teklifle geldi çok bozulduğum için gurur yaptım telifini itirazsız kabul ettim size de yazdıklarım geçti içimden 22 yaşıdaydım Ankara'nın yolunu tuttum 18 günlük bebekle 10gun sonra mızırdanmaya başladı gel diye ben gitmeyince 1ay zordayandı gelip beni götürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?