Eşimden ayrı kalmak...

Inan olmaz. Cocuklarin saglikli bir psikolojide biyumeleri icin baba figuru sart. Aksam gelsin, kizlarinin sacini oksasin yeter. Ailece oturun bir tas corba icin. En azindan kizlar okula baslayana kadar. Litfen yapin bunu. Hem hayatiniza bir macera getirirsiniz... hemen planlayin bence. Esinize birakmayin. O saniyor ki oraya gidince konforunuz bozulacak, hakkiniza girecek... onu da hemen ikna edin ve gidin derim..
Ben de tam olarak bundan korkuyorum 2,5 yaşinda bir kızım var. Kız cocuklarının baba ile olan dialogu çok önemlidir biliyoruö. Hatta vajinusmus olan bir arkdşım psikologa gittiğinde kıza baba figure ı eksikliğinden demiş :( benim eşim de haftada en az 4 gün olmayacak. Ben devlet memuruyum şu an için onun yanına tayin isteme hakkım da yok napacağım bilmiyorum :(

Özledim seni "Adam"
Soluksuz kalmışcasına,
Nefes nefese...

Kanım, canım çekilircesine,
Öyle, hani ölür gibi...

Kavrulup durur ya insan cehennem'de
Yanar öyle tenim,
Alev alev...

Yokluğun azap, yokluğun soğuk,
Korku kaplar her yanımı,
Usul usul...

Seni demlerim gecelerime, sen olur her bir yıldız yağar gözlerime,
Peş peşe...

Yalnızlığıma ortak bir tek sigaram, seni düşlerim ve sen içtiğim sigara olup dolarsın içime,
Yudum yudum...

Hayallerini katık ederim gönlüme, sensizlikten ölmesin diye,
Gün be gün...

Sonra belki bir gün dayanamaz ve yollara vururum kendimi, sana koşarım,
Adım adım....

Dedim ya "adam" özledim seni
Ölürcesine....

Son düzenleme:
Özledim seni "Adam"
Soluksuz kalmışcasına,
Nefes nefese...

Kanım, canım çekilircesine,
Öyle, hani ölür gibi...

Kavrulup durur ya insan cehennem'de
Yanar öyle tenim,
Alev alev...

Yokluğun azap, yokluğun soğuk,
Korku kaplar her yanımı,
Usul usul...

Seni demlerim gecelerime, sen olur her bir yıldız yağar gözlerime,
Peş peşe...

Yalnızlığıma ortak bir tek sigaram, seni düşlerim ve sen içtiğim sigara olup dolarsın içime,
Yudum yudum...

Hayallerini katık ederim gönlüme, sensizlikten ölmesin diye,
Gün be gün...

Sonra belki bir gün dayanamaz ve yollara vururum kendimi, sana koşarım,
Adım adım....

Dedim ya "adam" özledim seni
Ölürcesine....
Allah kavuştursun canım ne kadar güzel anlatmışsın duygularını....

Benim için bir çok arkadaş gibi siz de dua etmiştiniz çok sağolun, eşimin tayini çıktı biz en geç 2 ay içinde kavuşucağız. Rabbim tez zamanda sizi de kavuştursun.
Ne güzel sizin adınıza çok sevindim gerçekten dilerim bir daha ayrı kalmazsınız..

Çok özledim bana sarılmanı
Beni öpmeni
Saçlarımı okşamanı
Şevkatini
Derin derin gözlerime bakmanı
Avuçlarındaki sıcaklığı
Nefesindeki ferahlığı
Kalp atışlarının sesini duymayı
Seninle uyumayı
Seninle uyanmayı
Seninle yemeyi
Seninle içmeyi
Seninle nefes almayı
Seninle huzur bulmayı
Beni sevmeni
Herşeyinle seni çok ama çoooooooooooooookkk
Özledim ❤️

Allah yardımcınız olsun zordr mutlaka ama bızım oralarda bı sz vardır tpragn altında olacagına dagın ardında olsun derler cunu daglar asılır brgun bu ylculuklar bter gelr hıc gtmez braz sabret canım tum hasretlık cekenler kvusur ınsallah bende aılemden uzagım ınsallah bırgun hayırlısıyla esımle bırlıkte aıleme yakın bı yerlere gıderm

Allah yardımcınız olsun zordr mutlaka ama bızım oralarda bı sz vardır tpragn altında olacagına dagın ardında olsun derler cunu daglar asılır brgun bu ylculuklar bter gelr hıc gtmez braz sabret canım tum hasretlık cekenler kvusur ınsallah bende aılemden uzagım ınsallah bırgun hayırlısıyla esımle bırlıkte aıleme yakın bı yerlere gıderm
İnan her zaman kendime hatırlattığım sözlerin başında gelir bu dediğin rabbim can acısı göstermesin uzakta bile olsa nefes alması bana yetter hatta daha on dakika önvce konuştuk ve ona da bunu söyledim
Amma ve lakin özlemek de bazı bazı zorluyor fazlaca ;(

Unutmadan iyi dilleklerin için çok teşekkürler

Bu durumu yasamadm hc ama kendimi dusundm bi an... Ben kocamsiz uyuyamam ki onin horlamasi baska odadan da olsa gelcek kulagima...rabbim onun horlamasindan mahrum birakmasn beni insallah... Allah yardimciniz olsun kizlar inanin cok uzuldm icim cizladi resmen...

Benim eşimde yurtdışında ve ben iki küçük çocukla birbaşınayım koca şehirde ayda birkaç kez görebiliyoruz.kısaca zor ama Allah'a şükürler olsun bu günlerde sabır şart bize...

Çok sık gidip geliyor mu böyle yılda
Nerde olduğuna bağlı yakın illerde olduğu zaman maksimum 15 günde bir gelirdi ama bu defa uzakta ve üstüne de aksilikleri bitmedi o yüzden uzadı ilk defa bir aydan fazla oldu maalesef ;((

Bu durumu yasamadm hc ama kendimi dusundm bi an... Ben kocamsiz uyuyamam ki onin horlamasi baska odadan da olsa gelcek kulagima...rabbim onun horlamasindan mahrum birakmasn beni insallah... Allah yardimciniz olsun kizlar inanin cok uzuldm icim cizladi resmen...
Horlaması bile güzel gelir hele ki ayrı kalınca daha çok .
Rabbim size yaşatmasın bize de hayırlı kapılar açsın tüm ayrı kalanlara

Benim eşimde yurtdışında ve ben iki küçük çocukla birbaşınayım koca şehirde ayda birkaç kez görebiliyoruz.kısaca zor ama Allah'a şükürler olsun bu günlerde sabır şart bize...
Allah yardımcı olsun size de çok zor birşey yine de şükür rabbim can acısı yaşatmasın

Back
X