- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Kızlar dert değil ama bu hafta sonu eşimin amcasının oğluna ev görmeye gidicez . eşimin de eski iş arkadaşı (bayan olur) evleniyor aynı gün kayınvalidem de biz bursaya gidelim oda düğüne gitsin dedi.Ben kızı tanıyorum çok da severim ne yapsam bilemedim ? Aslında bu 1.5 gün de bize iyi gelcek biraz özlem iyi gelir diyede düşünüyorum düğüne gitmeyi de istiyorum siz olsanız ne yapardınız?
Bence beraber gidin eşin düğüne tek gitmesi hoş olmaz.Beraber de kafa dağıtırsınız, gezersiniz hem.
Düğüne giderdim ev görmesini sonrada yapabilirsiniz...Düğüne ben gitmiyorsam eşimi de göndermezdim
tatlım eşinle git derim:114:
Ben olsam eşimle düğüne giderdim
Eşimle dugune giderdim.sizin gıttıgınz yerde bı dugun nısan olsaydı bırınız oraya bırınız oraya gıderdınız ama ben eşimle gıtmeyı tercıh ederdım.ev örmeye daha baska bı zamnda da gidebilrsınız
Kızlar dert değil ama bu hafta sonu eşimin amcasının oğluna ev görmeye gidicez . eşimin de eski iş arkadaşı (bayan olur) evleniyor aynı gün kayınvalidem de biz bursaya gidelim oda düğüne gitsin dedi.Ben kızı tanıyorum çok da severim ne yapsam bilemedim ? Aslında bu 1.5 gün de bize iyi gelcek biraz özlem iyi gelir diyede düşünüyorum düğüne gitmeyi de istiyorum siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?