Eşimden ayrı mı gideyim? yoksa birlikte mi gideyim?

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
40
Kızlar dert değil ama bu hafta sonu eşimin amcasının oğluna ev görmeye gidicez . eşimin de eski iş arkadaşı (bayan olur) evleniyor aynı gün kayınvalidem de biz bursaya gidelim oda düğüne gitsin dedi.Ben kızı tanıyorum çok da severim ne yapsam bilemedim ? Aslında bu 1.5 gün de bize iyi gelcek biraz özlem iyi gelir diyede düşünüyorum düğüne gitmeyi de istiyorum siz olsanız ne yapardınız?

Kızlar dert değil ama bu hafta sonu eşimin amcasının oğluna ev görmeye gidicez . eşimin de eski iş arkadaşı (bayan olur) evleniyor aynı gün kayınvalidem de biz bursaya gidelim oda düğüne gitsin dedi.Ben kızı tanıyorum çok da severim ne yapsam bilemedim ? Aslında bu 1.5 gün de bize iyi gelcek biraz özlem iyi gelir diyede düşünüyorum düğüne gitmeyi de istiyorum siz olsanız ne yapardınız?

Bence beraber gidin eşin düğüne tek gitmesi hoş olmaz.:31: Beraber de kafa dağıtırsınız, gezersiniz hem.

Düğüne giderdim ev görmesini sonrada yapabilirsiniz...Düğüne ben gitmiyorsam eşimi de göndermezdim :27::27::27:

Eşimle dugune giderdim.sizin gıttıgınz yerde bı dugun nısan olsaydı bırınız oraya bırınız oraya gıderdınız ama ben eşimle gıtmeyı tercıh ederdım.ev örmeye daha baska bı zamnda da gidebilrsınız

Eşimle dugune giderdim.sizin gıttıgınz yerde bı dugun nısan olsaydı bırınız oraya bırınız oraya gıderdınız ama ben eşimle gıtmeyı tercıh ederdım.ev örmeye daha baska bı zamnda da gidebilrsınız

Teşekkürler Bende karar verdim Eşimle düğüne gitmeye Bursaya da haftaya gideriz artık

esini bence yanliz burakma nerde, kiminle olursa olsun..;)

Kayınvalidenle koloni halinde gitmek zorunda değilsin; amcaya sonra da gidersiniz; eşini yalnız bırakman doğru olmaz Allah korusun hastalık vs olsa neyse.

tabiki eşinle gitmelisin.
adam yalnız giderse de acayip olur hem.
ne diyecek, karım benim amcaoğluna ev görmeye gitti
kuzen benim kuzen, ama karımı gönderdim ben burdayım mı diyecek

Back
X