Esimden ayrildim 2bucuk yasinda kizim var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kiriklarkalp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2020
68
-16
1
28
Tek gelirim sosyalden aldigim 670 tl babam vefat etmis yasli bi annem var 550 tl kira oduyorum kizimin astimi var buz gibi evde kisin bronsiti astima donustu astim hastasi surekli ilac aliyorum bi lokma yemek yemiyor surekli süt bebek buskivisi alip veriyorum yemin ederim caresiz zor durumda olmasam yazmazdim kizim icin sut buskivi veya cocugunuza olmayan kislik kiyafetler varsa allah rizasi icin yardim edebilirmsnz lutfen yargilamayin yemin ederim zor durumda olmasam yazmazdim😔

Eşinden nafaka falan almıyor musun?
Bağlı bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığına gidin orada kışlık için yardımda bulunuyorlar.

Allah yardımcınız olsun.

Size vermese de çocuğunuza nafaka vermek zorunda eski eşiniz. Talep etmediniz mi ya da ettiniz de yatırmıyor mu? İlk etapta barodan avukat talep edip bu işin peşine düşmeniz iyi olur. Hangi şehirde ikamet ediyorsunuz? Sosyal yardımlara başvurdunuz mu? Anneniz yaşlı ve yalnız yaşıyorsa ev kirası vermek yerine onun yanına taşınıp bir müddet toparlandıktan sonra iş bakmanız da mantıklı olur. Bulunduğunuz yerde çalışmıyorsanız kira verip çocuğunuzun boğazından kısmanızın anlamı nedir?
Son olarak Konya'da iseniz bana ulaşabilir misiniz?

Bulunduğunuz ilin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı il müdürlüğüne mutlaka müracaat ediniz. İhtiyaç sahiplerine düzenli aylık maddi destekleri oluyor diye biliyorum. Evinizde inceleme yaparlar. Şartlarınızın iyi olmadığını rapor edip yardım ederler.

Hangi şehirdesiniz?

Size vermese de çocuğunuza nafaka vermek zorunda eski eşiniz. Talep etmediniz mi ya da ettiniz de yatırmıyor mu? İlk etapta barodan avukat talep edip bu işin peşine düşmeniz iyi olur. Hangi şehirde ikamet ediyorsunuz? Sosyal yardımlara başvurdunuz mu? Anneniz yaşlı ve yalnız yaşıyorsa ev kirası vermek yerine onun yanına taşınıp bir müddet toparlandıktan sonra iş bakmanız da mantıklı olur. Bulunduğunuz yerde çalışmıyorsanız kira verip çocuğunuzun boğazından kısmanızın anlamı nedir?
Son olarak Konya'da iseniz bana ulaşabilir misiniz?
Annemin yanindayim zaten koyde evimiz yikildi nafaka almiyorum odemiyor zaten elinde bi meslek olmadimi alamiyorlar

Git belediyeye hemen yardim baglanir valiligede basvur devletin dogu ve guneydoguya yaptigi yardimlari hatta cocuk parasi odedigine bizzat sahidim gerekli yerlere basvurun elinize en az asgari ucret kadr para gecer birde is bulun kendinize cocugunuza anneniz bakabiliyorsa bi ev temizligine bile 300 tl ye gidiyorlar bunlari dusunebilirsniz insallah biran once herdey yoluna girer hayatnzda

Inan belediye tek bir yardim bile yapmiyor tek aldigim aile sosyal yardimlasmadan 670 tl ben bunun disinda bi yardim gormemisim ne kaymakamlik ne belediye kizim icin kiyafet icin gittim yardim etmiyorlar

Inan belediye tek bir yardim bile yapmiyor tek aldigim aile sosyal yardimlasmadan 670 tl ben bunun disinda bi yardim gormemisim ne kaymakamlik ne belediye kizim icin kiyafet icin gittim yardim etmiyorlar

Kızınız raporlu astım ilacı kullanıyorsa sağlık kuruluna (heyete) başvurun, eğer astımı ileri derece ise ve %40 üzeri puan alırsa engelli maaşı bağlanır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X