eşimden ayrıldım çıkmazda hissediyorum kendimi

KENDIMOLMALIYIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
23
0
86
İstanbul
Eşimden ayrılalı 1 hafta olcak ayrılmayı ben istedim çünkü bana ve oğlma artık zaman ayırmayı ve vakit ayırmayı istemiyordu. Hatta bazen eve bile gelmiyordu çok içki ve sürekli arakaşlarıyla vakit geçiriyordu.. Belki aklı başına gelir diye düşündüm şimdi çocuğum sürekli gitmek istiyor gidelim diyor içim cok acıyor . O ise rahatmısın diyor kendimi bunalımda hissediyorum. Bazen gel al beni diyesim geliyor ama bu sefer hatasının hiç bir zman farkına varmayacağından korkuyorum ne yapacağım ben

keşke önce bir konuşmayı deneseydin canım karşına alıp böyle gitmek kolay dır sen biraz da aslında kolay olanı seçmişin ama artık olan olmuş bekleyeceksin eger seni gercekten seviyorsa bir şekilde seni evine döndürmek için elinden geleni yapacaktır bu süre içinde bol bol dua et hiç bir zaman umudunu yetirme ve güzel şeyler düşün .. Allah yardımcın olsun

Eşimden ayrılalı 1 hafta olcak ayrılmayı ben istedim çünkü bana ve oğlma artık zaman ayırmayı ve vakit ayırmayı istemiyordu. Hatta bazen eve bile gelmiyordu çok içki ve sürekli arakaşlarıyla vakit geçiriyordu.. Belki aklı başına gelir diye düşündüm şimdi çocuğum sürekli gitmek istiyor gidelim diyor içim cok acıyor . O ise rahatmısın diyor kendimi bunalımda hissediyorum. Bazen gel al beni diyesim geliyor ama bu sefer hatasının hiç bir zman farkına varmayacağından korkuyorum ne yapacağım ben

zaman her şeyin ilacıdır. şimdi eşine gel beni al dersen gelir seni alır, evine bırakır, kendisi de arkadaşlarıyla içmeye gider. bol bol dua et. kendine bazı uğraşlar edin. arkadaşlar edin. kafanı dağıt. olur da ne olursa olsun alşamıyorum dersen, eşine de inanır güvenirsen o zaman bakarsın çaresine. ama bir kadın boşamnak istemişse belli ki evlilik bunaltmıştır onu. bekarlığın tadını çıkar... ;) :15:

Henüz çok erken...
Hem sizin yaşadıklarınızın etkisinden kurtulmanız , yeni bir hayata adapte olmanız için...
Hem de eğer pişman olup yaptıklarından geri dönecekse bile eşinizin gerçekten hatalarını anlaması için.
Biraz bekleyin.
Zor ama geçeceğini düşünerek bekleyin.

keşke önce bir konuşmayı deneseydin canım karşına alıp böyle gitmek kolay dır sen biraz da aslında kolay olanı seçmişin ama artık olan olmuş bekleyeceksin eger seni gercekten seviyorsa bir şekilde seni evine döndürmek için elinden geleni yapacaktır bu süre içinde bol bol dua et hiç bir zaman umudunu yetirme ve güzel şeyler düşün .. Allah yardımcın olsun

keşke önce konuşmayı deneseydin demek, boşanmış bir kadına söylenecek en son şeydir bence. hangi kadın eşiyle konuşup bazı problemleri halletmeye kalkmadan direkt boşanma kararı alır ki?

O kadar çok konuştum ki ama olmuyo eşim ise beni kazanmakmı hiç birşey yapmadı sadece çocuğum ağladıgında nasıl için rahatmı o cocuk böyle diye mesaj cekti
düzenimi bıraktım 5 yıllık evliliğim herşey kötü gidiyor benim için

keşke önce konuşmayı deneseydin demek, boşanmış bir kadına söylenecek en son şeydir bence. hangi kadın eşiyle konuşup bazı problemleri halletmeye kalkmadan direkt boşanma kararı alır ki?

bazıları konuşmadan dinlemeden sorunlardan kaçarcasına gidiyor o yüzden dedim ben hem arkadaşın ki aslında boşanma kararı değilde ona ders vermek gibi bir durumda şu an

O kadar çok konuştum ki ama olmuyo eşim ise beni kazanmakmı hiç birşey yapmadı sadece çocuğum ağladıgında nasıl için rahatmı o cocuk böyle diye mesaj cekti
düzenimi bıraktım 5 yıllık evliliğim herşey kötü gidiyor benim için

üzülme canm lütfen bol bol dua et umuudunu yitirme eşinde inşşalah düzelir ve yuvanıza geri dönersiniz böyle düşünürseniz hep üzülürsünüz biraz toparlayın kendinizi

Evet oyle düşünüyorum ama 2 kere daha ayrıldık bi onunla bu kadar kötü durumda değildik
abim daha alamazsın dedi oda bidaha bu yüzden gelmicem zaten dedi cok zoruma gidiyo ayrılmadan 2 gün önce düzelicem bırakmam diyen o değil sanki :(

henzü herşey o kadar tazeki bunları hissetmen normal. çocuğun ve eşin seni kendi lehlerine öyle bi sıkıştırmışlar ki bunalıma girmemek elde değil. önce bir insan ve kadın olduğunu düşün. zaten babası ilgilenmiomuş çocuk yokluğuna alışacaktr. yavrununda alışması için çaba sarfet. ilgisini dağıt, ortak zaman geçi,r vsvs.. eşinse akıllı olmaya çalışıo. çocuğu kullanıo resmen. kendile bi konuş ve ben bunu haketmedm de. güçlü ol. göreceksn hepsi gececek

Kaçan kovalanır taktiği umarım sizde işe yarar.
Çünkü siz ayrılmayı istemiyorsunuz.
Siz gitmişsiniz ama yüreğiniz hala onda...o evde...
Biraz sabır biraz da zaman.
Umarım dönüp sizi alır.

biraz zaman geçsin canım
yokluğunuzu iyice hissettin bi..
sonra dank eder diye düşünüyoum
hangi insan sıcacık yuvasını eşini ve çoğunu bir kenara itip arkadaş içki ortamını tercih ederki,nereye kadar yani!

Elimizdekinin kiymetini kaybedince anlariz

Bence sensizligi hatta sizsizligi yasasin

Hemen derbeder olmayabilir

Biraz sabret bakalim

Hayatta ona en yakin kisilerin sen ve evladi oldugunu anlayacaktir

Buarada dua et netten harika dualar bulabilirsin

Allah yardimcin olsun

Hekesden allah razı olsun arkadaşlar bu saatde benm bu acımı yalnız yaşatmadığını için or tutuyorum kendimi onu aramamak için çocukda suan onun 3 günlüne istediği için oda babasıdır diye gönderdim

Onu 1 haftadır aramıyorum hep aklım onda ama tutmam lazım biliyorum kendimi hani derler ya ya hep ya hiç o misal kendime hakim olmalıyım boşanma davasını açıcaz dedi facesinden evli yazısını bile kaldırmamış allahım tüm çaresiz olanların çaresini verir inşallah

sabret canım , ne kadar zor bi durum şu an senden başkası daha iyi bilemez
ama eğer ararsan veya dönersen hiç bir şey çözülmicek, ve aynı noktaya geri dönüceksin
neyi kaybettiğini anlcaktır elbet
zaman ver ona ve kendine , arkadaşlarında dediği gibi sizsizliği hissetsin,
kimse ailesini başka şeylere tercih etmez, etmememeli, umuyorum eşinde böyle yapar
sakın yumuşama şimdi , onu kaybetmemek için yumuşama
şimdi acı çekiyorsun ama ilerde mutlu olabilirsin Allah'ın izniyle herşey düzeldiğinde..
bırak sizisiz kalsın ,hiç bişey sizin yerinizi tutmaz

Back
X