- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
1.5 yıldır evliyim,ama bu sürenin nerdeyse tamamı hep huzursuzluk,mutsuzluk,ailevi sorunlar,eşimin ailesinin muhafazakarlığı,aşırı müdehale ve ilgi...bu tür problemler eksik olmadı evliliğimde..çıkmazlara girdim eşimin işinden dolayı dışardayız kvmin yanında değilim yani ama uzaktanda müdehaleler bitmio bir farkı olmuo bu kezde izinlerde soluğu memleketinde alıoruz,10-15 gün kalıoruz..asıl problem buda değil..eşimin ağzında laf durmaması en ufak tartışmaları sorunları özelimizi ailesiyle paylaşması..sürekli aklı alması..danışmadan birşey yapmaması sabrımı taşırdı artık..maddi durumları iyi ama müdahale olduktan özgür hareket edemedikten her hareketimizi danıştıktan sonra..inanın artık ne yaşadığımı nefes aldığımı mutluluğu ilgiyi sevgiyi unuttum...hayattan sogudum resmen....dün yine MEMLEKET meselemiz açıldı..ben dedimki sürekli gidecem gidecem diosun şuan işimiz itibariyle burdayız...bu sonra düşünülmesi konuşulması gereken bir konu konuşmayalım kapatalım...o bana ne dedi peki??????????????????????? okadar zoruma gittiki ölene kadar içimden çıkmaz heralde.....
işine gelmiosa git..ben sana ana baba kardeş beğendiremem bu saatten sonra...ama gideceksen erken git belli bi yaşa geldinmi yüzünede bakılmaz artık..yaşın geçmeden git..yazarken bile sinirlerim oynuyo resmen...diyelimki ben daha ağır bişe söyledim o an genede ne olursa olsun bu laf söylenirmi???????ben senin için ailemi bıraktım işimi bıraktım...memleketimi bıraktım..herşeyden vazgeçtim sana geldim 6 sene anlaşarak yada (anlaşamayarak)evlendim..sırf ailenle sık görüşmüorum doğruları söylüyorum die bu laf söylenirmi???????*görümcem yeni evlendi köyde oldu düğünü,bulaşıktı misafirdi memleketinde gene aynısı.....güya tatil diye gideriz ama ne tatili...hiçbir yaptığımı görmez iyiliklerimi fedakarlıklarımı bilmez.onları zaten yapmak zorundaymışım herkez yapıyomuş..benim ne farkım varmışşş...annesine iyisem benden iyisi yok..kötüysem günüm gecem zehir..artık çok bunaldım..sürekli düşünüyorum kafayı yicem artık...bir akıl bana........::
işine gelmiosa git..ben sana ana baba kardeş beğendiremem bu saatten sonra...ama gideceksen erken git belli bi yaşa geldinmi yüzünede bakılmaz artık..yaşın geçmeden git..yazarken bile sinirlerim oynuyo resmen...diyelimki ben daha ağır bişe söyledim o an genede ne olursa olsun bu laf söylenirmi???????ben senin için ailemi bıraktım işimi bıraktım...memleketimi bıraktım..herşeyden vazgeçtim sana geldim 6 sene anlaşarak yada (anlaşamayarak)evlendim..sırf ailenle sık görüşmüorum doğruları söylüyorum die bu laf söylenirmi???????*görümcem yeni evlendi köyde oldu düğünü,bulaşıktı misafirdi memleketinde gene aynısı.....güya tatil diye gideriz ama ne tatili...hiçbir yaptığımı görmez iyiliklerimi fedakarlıklarımı bilmez.onları zaten yapmak zorundaymışım herkez yapıyomuş..benim ne farkım varmışşş...annesine iyisem benden iyisi yok..kötüysem günüm gecem zehir..artık çok bunaldım..sürekli düşünüyorum kafayı yicem artık...bir akıl bana........::