eşimden ayrılma aşamasındayım acilll yardımmm yorumlarınızı bekliorum::(

Ya tabi ki sevmiştir ama insanın kendisini düşünmesi de gerek bir yerde. Bilmiyorum bana saçma geliyor evlenince değişir demek gerçekten değişen var mıdır ya da neden ne olur da değişir? Arkadaş başından beri böyle alıştırmış eşinin şimdi ona eyvallahı yok o yüzden kabullenecek alttan alttan da ipleri eline almaya çalışacak, suyundan gidip sinsi davranıp sabrederek. Ama göre göre farkında ola ola evlenmemiş mi sonuçta?

7 sinde neyse 70 indede o dur diye bir laf vardirya..atalarimiz ne dogru demis,ha bide can cikmayinca huy cikmaz,cok hakli demisler....evlenince degisir hikayelerini gec,kesinlikle daha beter olur,bide nasilsa artik benim diye de dusunur...ama arkadas anlayamamis o zamanlar,simdi soruyorum yine eskiye donsen simdi atni adamla tekrar evlenirmiydin????tekrar evlenirdim diyen azdir gibi geliyor bana ama tabiki cok mutlu asik olanlarda var yillarca...

7 sinde neyse 70 indede o dur diye bir laf vardirya..atalarimiz ne dogru demis,ha bide can cikmayinca huy cikmaz,cok hakli demisler....evlenince degisir hikayelerini gec,kesinlikle daha beter olur,bide nasilsa artik benim diye de dusunur...ama arkadas anlayamamis o zamanlar,simdi soruyorum yine eskiye donsen simdi atni adamla tekrar evlenirmiydin????tekrar evlenirdim diyen azdir gibi geliyor bana ama tabiki cok mutlu asik olanlarda var yillarca...

kesinlikle evlenmezdim..bu noktaya geleceğini düşünemedim..çok pişmanım ama elimden bişe gelmiyo nedense..içimdeki mutluluklar beraber cesaretimide kırmayı başardı sanırım::(

Sevgiliyken de böyleydik ama yine de evlendik diyorsun. O halde ikiniz de birbirinixi seviyorsunuz ve o söylediklerini senin canini yakmak icin söylemis belli ki. Öyle kast etmeyerek. Yine de cok agir cümleler. Ben senin yerinde olsaydim babamin evine dönerdim. Blöf yapardim bosanicam diye. Hem o agir cümleleri sebep olarak gösterirdim hem de seni rahatsiz eden herseyi. Bence o zaman süt dökmüs kediye döner ve seni geri kazanabilmek icin degistirir kendini belki. Baktin yok olmuyo ayni, o zanan bosanmayi düsünürdüm.

canım seni çok iyi anlıyorum.çünkü aynen senin durumundayım..yazdıklarını okurken kendi hayatımı gördüm..biz de 6 sene konustuk küs-barış.çok sevdiğim için evlendim.onsuz yaşayamayacağımı zannettim.şimdi çok pişmanım.bizim de aileler uzakta ama ailesi sürekli ilgi istiyorlar.ben aramadığımda delleniyorlar.şimdi azaldı ama yine devam ediyor.evet aynı senin eşin gibi benimki de evlenmeden önce de aynıydı,değişmedi.ama seni çok iyi anlıyorum insan sevgiden göremiyor.ben de bazen napacağımı şaşırıyorum.ayrılsam çevre ne der kaygısı var hem de çok.ben çalışıyorum ama bu sefer de işyerinde dedikodu durmayacak önümden arkamdan konuşacaklar..Allah hepimizin yardımcısı olsun.Allah yuvalarımıza huzur versin.

bir de bence neden gidemiyoruz çünkü emek var arkadaşım.6 yıl yeri geldi birbirimize tutunduk yeri geldi arkadaş olduk.2 yıl da evlilik 8 yıllık emek var.Allah hepimizin sonunu hayır etsin.Amin.

canım seni çok iyi anlıyorum.çünkü aynen senin durumundayım..yazdıklarını okurken kendi hayatımı gördüm..biz de 6 sene konustuk küs-barış.çok sevdiğim için evlendim.onsuz yaşayamayacağımı zannettim.şimdi çok pişmanım.bizim de aileler uzakta ama ailesi sürekli ilgi istiyorlar.ben aramadığımda delleniyorlar.şimdi azaldı ama yine devam ediyor.evet aynı senin eşin gibi benimki de evlenmeden önce de aynıydı,değişmedi.ama seni çok iyi anlıyorum insan sevgiden göremiyor.ben de bazen napacağımı şaşırıyorum.ayrılsam çevre ne der kaygısı var hem de çok.ben çalışıyorum ama bu sefer de işyerinde dedikodu durmayacak önümden arkamdan konuşacaklar..Allah hepimizin yardımcısı olsun.Allah yuvalarımıza huzur versin.

maalesef öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun beni anladığına sevindim..Allah yardımcımı olsun bunlarla::)

çok haklısın cnm sağol önerilerin için düşünüyorum bir hale yola koycam artık bir şekilde..şimdi yaşım genç üniv mezunuyum.iş bulur çalışırım,biede yaşım geçerse ozaman şansım dahada azalır..en azından ayaklarım ustunde durmayı deniycem..sağol gerçekten..

bence kesinlikle ve kesinlikte hemen işe girmelisin bence elınde meselegın varken bukadar rahat olamaz bunu annemden bılıyorum bır kadının en buyuk sılahı meslegı maaşı hem ısteyınce git hem kıskanıyorum calısma sakın yol yakınken hemen işe gir derim boşanırsanda işin olduktan sonra bı sekılde hayatını kurarsın

öncelikle hepinize merhaba.benim de kafam karmakarışık.önümüzdeki ay 3. evlilik yıldönümümüzü kutlayacağız.1 sene flörtün ardından severek ve isteyerek evlendik.ama ne yazık ki daha ilk haftamızda birşeylerin yanlış olduğunu anladım.o kadar farklıymışız aslında ama o bunu bana hiç hissettirmemiş.ona göre çok mutluyuz,çok iyi anlaşıyoruz ve ne yazıkki deli gibi çocuk istemeye başladı.ben çok mutsuzum,aşk tamamen bitti.sevgi deseniz belki biraz eski günlerin hatırına.egoist,saçma tavırlarından,insan içinde beni bozmasından bıktım usandım.aile terapistine de gittik çok da iyi bir doktordu ama benimki hatalarını kabul etmiyor.kırıyor,incitiyor 2 dakika sonra birşey yok,özür dilediğinde geçtiğini düşünüyor.boşanmam gerektiğine eminim ama neden acı çekiyorum,ona acıyorum?

Çok sinirliyken söylemiş olsa bile kabul edilebilir ya da tolere edilebilir sözler değil ekonomik özgürlüğün varsa, çocuğun yoksa hiç düşünme boşan derim.

Back
X