• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden ayrılmak istiyorum

dorukkayra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
3
0
36
İstanbul
merhaba hanımlar fikirlerinize çok ihtiyacım var 5 yıllık evliyim nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum çok doluyum 3 yaşında da bi oğlum var. eşimle aramızda 13 yaş var. eşim çok sorumsuz hesabını kitabını hiç bilmez evlendiğimizde hiç haberim olmayan yığınla borcunu ödedik 3 yıl. ailesi deseniz bir gram yardımları dokunmadı. evin hiçbirşeyini bilmez ne fatura yatacak ne kart yatacak ay sonuna paramız yetiyomu v.s yıllardır herşeyiyle kendim ilgilendim. kendisi inanılmaz unutkandır. şöyle örnek verim mesela şu karta şu kadar yatacak diye verdiğim parayı bile yatırmayı unutur. hiçbişeyi beceremez. cinsellik deseniz inanın nasıl denk geldi de hamile kaldım bilmiyorum 2-3 ayda bir belki. bu konuda denemediğim hiçbişey kalmadı oğlum olduktan sonra 1 sene hiç ilişkiye bile girmedik. doktora psikolağa heryere gittik bi sorun yok dediler hep. aktarlardan macun bile aldım denemedi bile. beni aldatıyomu desem o da yok eminim bundan. oğlum olmadan ayrılmayı çok denedim sığınacak bi yerim olmadığı için hep sabrettim sonra rabbim oğlumu nasip etti ve ite kaka süre giden bi evlilikle mücadele ettim. ama şimdi boğuluyorum iyi bi işim var çok şükür. oğlum da kreş zamanına geldi. sadece beni düşündüren oğlum. onun için devam etmelimiyim etmemelimiyim bilmiyorum çok bağlı babasına ama inanın ona karşı tavırları da hiç baba gibi değil. ne hastalığıyla ilgilenir ne bişeyini bilir. ilerde oğlum beni suçlarmı suçlarsa ben bunu ona nasıl anlatırım off off bilmiyorum işte

bence once cocogunu dusunmelısın sonrada esınle oturup konusmalısın belkıde degıştırı kendını konusmadan pat dıye ayrılmak olmaz bence herseyın yolu yordamı var

Back
X