Eşimden ayrılmak üzereyim :(

Iki çocukla durum biraz daha zorlaşmış gibi umarım zamanla düzelir ama muhtemelen eşiniz annesi vefat ettiği için babasını tek bırakmak istemeyecektir sizle boyle konuşma sebebi de muhtemelen sizin 2 çocukla gidemeyeceğinizi düşünmesi. Çocukların yanında kötü kelimeler kullanması gerçekten zor bir durum olmalı

Çok klasik olacak ama başka diyecek bir şey bulamadim. Bu sorunlu evliliğe 2. Çocuğu yapmak ne kadar doğru ?

Adamı ikna edemiyorsanız ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin sözü geçerli gibi duruyor.
Her boşanma konusunda;

1- Bu sorunlu evliliğe 1./2./3. Çocuk neden?
2- Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

Arkadaşlar,konu sahipleri bunları zaten her gün/gece sürekli düşünüyor. Yapmayın.
Allah yardım etsin yazsanız daha makbule geçer eminim. Ben okurken bile “yine mi yaa” diyorum.

Profilinizde 21 Yaş yazıyor 17 yaşında mı evlendiniz??
Görücü usulü müydü?

Eşinizin size bağlılığı çok yok gibi geldi veya sinirle mi söyledi??
Kayınpederiniz bir süre başka yerde kalsa olmaz mı? Zaten hamile ve hassas durumdasınız çok üzüldüm.
Eşinizle bir daha konuşun, dedesi sürekli kızınıza küfür ediyorsa o evde yaşanmaz ya..Ne biçim adam ya..

Bu tarz konularda bu iki seçenek sürekli sunulduğuna göre demekki 3. bir seçenek göremiyor kimse.

Zira eğer bu söylediklerimiz dışında bir seçenek olsa şuan kk da bu kadar problemli evlilik konusu olmazdı. Hatta direk o mümkün olan 3. Seceneği sunar herkesin evliliğini kurtarırdık.

Konu sahibi ayrı eve çıkamamış , eşini de ikna edemediğini söylüyor. Kayınpederi evde rahat vermiyorken tabiki de ya boşanacak ya idare edecek. Bu kadar sıkıntıda ayrılsa belki tek çocuğuyla başının çaresine bakabilecekken tutmuş 2. Çocuğu yapmış. Kocası da nasılsa iki çocuk var mecbur bu evde kalacak gidemez diyor.
Valla ben o 2 seçenek dışında çözüm göremedim, gören varsa buyursun

Arkadaşım haklısınız haklı olmasına da kadınlarımız da bir değişik.
Yapılmaması gereken tüm faullü hareketleri yapıp, kapana kısılıyorlar sonra burda çare arıyorlar.
Kocam beni dövüyor ama çocuk olunca düzelir sandım.
Nişanlıyken de odundu evlenince değişir sandım.
Çok seviyordum annesiyle oturmaya he dedim.
Aşık oldum okulumu bıraktım,evlendim.
Kocam izin vermiyor çalışamam.
Aileme dönemem onlara karşı gelip evlendim.
Maddi durumumuz sıkıntılı ama ikinciye hamileyim,nasip böyleymiş,Allah verdi.
Kocamla gündüz dövüşüp gece sevişiyoruz.
Bu liste uzayıp gider...

Tek merak ettiğim böylesine problemli evliliklerde halen nasıl böyle pis adamlarla seviştiğiniz.nedense tüm problemli evliliklerde cinsellik tam gaz devam ediyor
vallahi övünmek icin falan yaziyo değilim ama bu ara zor durumdayiz esimde birkaç gun hic konuşmadı boyle bi tripler falan neyse en son karsima aldim boyle olmaz dedim evlilik boyle olmaz ta derdini soyle konusalim anlasalim ya da git gormicem evde seni deyip burnundan getirdim yola geldi ki kirilince bile insanin içi almiyor bu kadar sorunlu evlilikte neden üst üste 2 cocik anlamak cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…