Eşimden ayrılmak üzereyim :(

Eşimi sevdigim için katlaniyorum demişsiniz ama eşiniz sizdem coktan vazgecmiş. Katlanamiyorsan boşan diyen bir adamin size karşi hic bir sevgisi yoktur. Seven insan asla boyle bir cumle kurmaz

Yok daha duygulu cümleler kuralım diyorum. Dediklerimizi tek fabrikadan çıkmışçasına değil farklı kelimelerle yazalım diyorum.

Yoksa kimseye karışmaya hakkımız yok ve sizin şahsınıza değil dediklerim yanlış anlaşılmasın. Hatta muhtemelen konu sahibinde biz bunları tartışırken sinekler uçuşuyor.

Yok hayatım boylelerı evdekılere kan kusturur ama ikinci karılarını el üstunde tutarlar merak etme bosuna demıyorlar bir adamın ikinci karısı olacaksın kıymetli olmak için.

3. cocugu da yapın belki düzelir herşey

Yorum karşısında saygıyla eğiliyorum

30 yaşındayım. Evliyim 1 buçuk yıldır. Bebek yapmadım. Teyzelere cevap bile vermiyorum. He he deyip geçiyorum.

Yok geneli kastettiğinizi anladım bana özel demediniz , sıkıntı yok haklısınız bir bakıma

Tek merak ettiğim böylesine problemli evliliklerde halen nasıl böyle pis adamlarla seviştiğiniz.nedense tüm problemli evliliklerde cinsellik tam gaz devam ediyor

Bunu ben de merak ediyorum...Bizde en ufak sorun olsa yansıyor cinselliğe, biz mi garibiz bu insanlar mı inanın çözemedim? Çoğu konuda kavga, şiddet, küfür hakaret, saygısızlık diz boyu ama cinsellik full. Boşanmakla çocuk yapmayı aynı anda düşünen adam okuduk burda ya.

Ee ne diyelim ki biz?
Zaten sorunlu bir evlilik varmis masllah 2 cocuk yapmissiniz.

Kazayla olmustur kesin
Neyse Allah saglik versin cocuklariniza da.

Yapacak birsey yok
Esin ayri eve cikmaz

Bence kaderine razi ol ve otur.

Aynen.
Millet dayak yiyor kocasindan aksami da seks yapiyorlar.
Hadi adam zorludi da oldu
Korunsana kardesim
Bir hap ic ne bileyim spiral taktir birsey yap de mi

Aynen.
Millet dayak yiyor kocasindan aksami da seks yapiyorlar.
Hadi adam zorludi da oldu
Korunsana kardesim
Bir hap ic ne bileyim spiral taktir birsey yap de mi

Benim bir teorim var, sanırım sadece temel içgüdüler devrede, mantık devre dışı.

Bana gelen yardımcı abla var, her 10 kelimesinin 9 u cinsellikle alakalı, onu gözlemliyorum, ve cidden beyninin veritabanı bunun üzerine kurulmuş.

Ya da duygularını uç seviyede yaşıyorlar...

Boşanmış biri olarak çocuklu hayat çok zor diyebilirim siz bide ikinciye hamilesiniz iş bulmak da aylar alır bulsanız da doğum yapınca çıkmanız lazım ilk çocuğunuz da bebek daha 2 yaş çok ufak
Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…