- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi estrellas_amorrr
-
Yok daha duygulu cümleler kuralım diyorum. Dediklerimizi tek fabrikadan çıkmışçasına değil farklı kelimelerle yazalım diyorum.Ne demek istediğinizi anladım ama burda herkes aklına geleni yazmakta özgür, saygısızlık olmadığı müddetçe.Her konuya çare üretebilme gibi bir yeteneğimiz de yok maalesef hiçbirimizin.
Siz sanırım madem bir çözüm önerisi yoksa kimse laf kalabalığı yapmasına getiriyorsunuz olayı ama insanlar her zaman kafasına göre yorum yapmaya devam edecek ne dersek diyelim.
Hatta çoğu kişi buradaki çoğu yorumu okumuyor bile , direk diyeceğini deyip geçiyor.
Sevdiğine inanıyorum maddi açıdan haklı ama bendede sabır kalmadı.Eşimi sevdigim için katlaniyorum demişsiniz ama eşiniz sizdem coktan vazgecmiş. Katlanamiyorsan boşan diyen bir adamin size karşi hic bir sevgisi yoktur. Seven insan asla boyle bir cumle kurmaz
Haklısınız galiba gidicem zaten naparsa yapsınburda babasıyla.Yap dedigini bak nasil ayri eve cikiyo.. bu kadar bekledigine sasarsin bu kadar kolaymiymis diye... nasilsa cocuk var diye gidemez diyo sasirt onu
Yok hayatım boylelerı evdekılere kan kusturur ama ikinci karılarını el üstunde tutarlar merak etme bosuna demıyorlar bir adamın ikinci karısı olacaksın kıymetli olmak için.Tam da bunu yazmaya gelmistim. Evi kendinin olan bir kadın yok mu ya? Hayat arkadaşı olurlar.
Hem yasli erkekler eş ölünce evleniyorlar çabucak,kimse de ayıplamiyor.
Gerçi huyu kötü adamın ama , belki de garezi sizedir.
Aklına girin derim benkökten çözüm
3. cocugu da yapın belki düzelir herşeyArkadaşlar merhaba çok dertliyim nolur akıl ven 4 yıllık evliyim bi tane kızım var 2 yaşında ve şuan ikinciye gebeyim. Sorunum şu evlendiğimden beri eşimin anne ve babası ile yaşıyordum annesi vefat etti ama asıl kötü olan pislik babası kaldı ve artık bıktım her gün hakaret ediyo evde huzur vermiyo kızıma bağırıyo ağza alınmıcak pis laflar usandım kızımla sürekli odaya kapanıyoruz. Eşimle defalarca kavga ediyoruz ayrı eve çıkar beni diye ama heep şuanda durumum yok az daha bekle detip duruyo onu sevdiğim için bu zamana kadar sabrettim ama artık bezdim kendimden geçtim eşim çekemiyosan bitsin diyo çok kararsızım naparım 2 çocukla eşimide yola getiremiyorum nolur akıl verin.
Daha 7 haftalık hamileyim istesem aldırırım kıyamıyorum.3. cocugu da yapın belki düzelir herşey
Olan olmus artıkDaha 7 haftalık hamileyim istesem aldırırım kıyamıyorum.
Yorum karşısında saygıyla eğiliyorumArkadaşım haklısınız haklı olmasına da kadınlarımız da bir değişik.
Yapılmaması gereken tüm faullü hareketleri yapıp, kapana kısılıyorlar sonra burda çare arıyorlar.
Kocam beni dövüyor ama çocuk olunca düzelir sandım.
Nişanlıyken de odundu evlenince değişir sandım.
Çok seviyordum annesiyle oturmaya he dedim.
Aşık oldum okulumu bıraktım,evlendim.
Kocam izin vermiyor çalışamam.
Aileme dönemem onlara karşı gelip evlendim.
Maddi durumumuz sıkıntılı ama ikinciye hamileyim,nasip böyleymiş,Allah verdi.
Kocamla gündüz dövüşüp gece sevişiyoruz.
Bu liste uzayıp gider...
Tam ben diyecektim. Hadi bi tane var ikinci neden ?Çok klasik olacak ama başka diyecek bir şey bulamadim. Bu sorunlu evliliğe 2. Çocuğu yapmak ne kadar doğru ?
Adamı ikna edemiyorsanız ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin sözü geçerli gibi duruyor.
Esin nasıl sen daha 7 haftalık hamileyken "işine geliyorsa..." mealinde cümleler kurabiliyor sana anlamıyorum.Hicbir zaman ayrı eve cikamiyacaginizi bil ve ona göre yarınını planla derim.Daha 7 haftalık hamileyim istesem aldırırım kıyamıyorum.
30 yaşındayım. Evliyim 1 buçuk yıldır. Bebek yapmadım. Teyzelere cevap bile vermiyorum. He he deyip geçiyorum.Bence çok küçük evlenmiş,profilinde 21 yaş yazıyor şaşırdım 17 yaşında evlenmiş galiba
Daha evliliği anlamadan çocuk olmuş olabilir.
Toplum baskısı bence çünkü bazı kadınlar:
- '' Çocuk olacaksa 18- 30 yaş arasında olacak yoksa sorunlu olur 30'dan sonra çocuk mu yapılır diyen teyzeler var ifrit oluyorum o yüzden arka arkaya 2 hamilelik gibi geldi..
Yok daha duygulu cümleler kuralım diyorum. Dediklerimizi tek fabrikadan çıkmışçasına değil farklı kelimelerle yazalım diyorum.
Yoksa kimseye karışmaya hakkımız yok ve sizin şahsınıza değil dediklerim yanlış anlaşılmasın. Hatta muhtemelen konu sahibinde biz bunları tartışırken sinekler uçuşuyor.
Tek merak ettiğim böylesine problemli evliliklerde halen nasıl böyle pis adamlarla seviştiğiniz.nedense tüm problemli evliliklerde cinsellik tam gaz devam ediyor
Tam ben diyecektim. Hadi bi tane var ikinci neden ?
Aynen.Bunu ben de merak ediyorum...Bizde en ufak sorun olsa yansıyor cinselliğe, biz mi garibiz bu insanlar mı inanın çözemedim? Çoğu konuda kavga, şiddet, küfür hakaret, saygısızlık diz boyu ama cinsellik full. Boşanmakla çocuk yapmayı aynı anda düşünen adam okuduk burda ya.
Sustum o zaman :)İyi ki demedin canım zira kızıyor bazı üyeler...
Aynen.
Millet dayak yiyor kocasindan aksami da seks yapiyorlar.
Hadi adam zorludi da oldu
Korunsana kardesim
Bir hap ic ne bileyim spiral taktir birsey yap de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?