Eşimden ayrılmak üzereyim :(

Ağzımdan aldınız, ben de merak içindeyim.

How I met your mother’ da sanırım en eğlenceli /doyurucu sevişme türlerinden bahsediliyordu bir bölümde en tutkulu olanlarından biri de tartışma hatta kavga sonrası seks diye bahsediliyordu,bana çok mantıklı gelmişti mesela o adrenalin dolu iniş çıkıştan hatta duygusal boşalımdan sonra çiftler daha istekli birlikte oluyor,garip enterasan bi döngü bu. Muhtemelen cinsel hayatlarda bu bağlamda ilerliyor.

Bence çok küçük evlenmiş,profilinde 21 yaş yazıyor şaşırdım 17 yaşında evlenmiş galiba
Daha evliliği anlamadan çocuk olmuş olabilir.
Toplum baskısı bence çünkü bazı kadınlar:
- '' Çocuk olacaksa 18- 30 yaş arasında olacak yoksa sorunlu olur 30'dan sonra çocuk mu yapılır diyen teyzeler var ifrit oluyorum o yüzden arka arkaya 2 hamilelik gibi geldi..

Son düzenleme:
Hepsi doğru da aynı cümleleri ilk sayfadan hemen görmek artık itici gelmeye başladı.
Cümleyi değiştirseler bari. Yoksa bende şu yukarıda yazdıklarınıza katılıyorum.

Seçeneklerden yana sıkıntı yok, ki bunları zaten bence görebiliyor. Ama cümleler basmakalıp şekilde yazılıyor.
Yoksa sizinde bu konunun hiç bir noktasına çare ürettiğinizi okuyamıyorum.
“Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin” “aaa hemen gitmeliyim” şeklinde aydınlanma yaşamıyor.

Neden 2. Çocuk, neden sevişiyorsunuz gibi insan doğasına aykırı, halden anlamayan yorumlar gelmiş. Bu , doğumhanede ebelerin “yaparken şyiydi de şimdi ne bağırıyorsun kapa çeneni” diyerek doğuran kadınlara bağırdığı rivayetlerini getirdi aklıma. İnsanlar anlaşmak, bir ömür beraber olmak arzusuyla evleniyor. Problemler anlık unutuluyor, üstü örtülüyor, düzeldi sanılıyor... eşinizle anlaşmazlık içindeyken yemek yiyor, saçınızı tarıyor, banyo yapıyorsunuz değil mi?? Hah işte öyle bir dürtüdür bu fazlası değil. Zaten boşanmayacak bu tür başlıkların sahipleri. İç dökmeye akıl almaya yazmışlar o kadar. Aynı yorumları sizden başka kimse düşünemiyorum gibi, ya da siz bunu yazdınız diye 2. Çocuk yapımında azalma olacakmış gibi davranmayın :))

Sevismemek falan insan doğasına aykırı da çocuk yapmamak öyle değil yoksa biz de biliriz sırayla çocukları yapmayı da korunuyoruz düşünüyoruz bakabilirmiyiz buyutebiliriyi diye

Sevismemek falan insan doğasına aykırı da çocuk yapmamak öyle değil yoksa biz de biliriz sırayla çocukları yapmayı da korunuyoruz düşünüyoruz bakabilirmiyiz buyutebiliriyi diye
Evliliğinizin bilmemkaç yılının içindeki bütün 365 günleriniz anlaşmazlıkla geçmiyordur herhalde.

Kimse neden sevişiyorsunuz kısmını kastetmiyor bence daha çok üreme kısmı insanların eleştirdiği birşey,korunup yine de çılgınlar gibi sevişilebilir değil mi,iki yaşta bir çocuk gencecik bir kadın tekrar hamilelik zor bir kayınpeder hepsi bi araya gelince tabi ki zorlar insanı. Ayrıca konusahibi boşanmak üzereyim diye konu açmış ama boşanamayacağını hepimiz biliyoruz gaz verip boşardım ben yeav demektense bu hır güre neden iki çocuk demek bence çok çok daha makul en azından belki dank eder de üçüncüyü yapmaz. O yüzden kimsenin önerisi yok tabi ki o çocuklar biraz büyümeden ne yapabilir ki konu sahibi??

Yap dedigini bak nasil ayri eve cikiyo.. bu kadar bekledigine sasarsin bu kadar kolaymiymis diye... nasilsa cocuk var diye gidemez diyo sasirt onu

Bu şey gibi; taşınmak istediğin eve mutfak dolabı yaptırıp duvarlarını boyatmak falan.
Ayrı eve çıkacak maddiyat yokken 2.çocuk iyi cesaret. Hadi kazara oldu diyelim, seni hergün mutsuzluk içinde görüp yine de birşey yapmayan eşe duyulan arzuyu ben anlayamıyorum. Yemek yemek bir ihtiyaçtır, uyumak gibi gibi. Cinsellik de öyle ama hayati bir ihtiyaç değil. Yemekten sonraki tatlı gibi. Yemek yemeden yaşayamazsın ama tatlı yemeden de yaşayabilirsin. Demem o ki senin evde huzurun yokken seni tiiye almayan adamla nasıl bu raddeye gelebiliyorsun. Demek ki o an herşeyi es geçiyorsun sabah tekrar sorunları hatırlıyorsun. Ancak böyle mantıklı olabilir.

Evliliğinizin bilmemkaç yılının içindeki bütün 365 günleriniz anlaşmazlıkla geçmiyordur herhalde.
Yahu diyorum ki bol bol sevişin ama korunun ne anlaşmazlıgi. Ayrı ev yok PaRa yok pul yok e bu çocuklar nasıl büyüyecek hem hir gür hem yoksun

Düşünse yapmazdı.Hadi oldu çaresine bakardı.

Cinayetçiler hiç laf yetiştirmesin.Bu da hayat cinayeti.Hiç günahı olmayan masumları

dünyaya getirip hayatlarını katlediyorlar.

Kimse kusura bakmasın dayanamıyorum artık.

Sen okurken yine mi yaaa diyorsun o okuyor ama okuduklarından ders almıyor.

Buraya konu açabiliyorsa teknolojiye hakim.Her gün bir sürü kadın hikayesi var medyada.

Onun için yine.Doru düzgün evliliği olmayan bir kişi okuyup düşünse, bir kişi bu çocuk

bu hayatı hakmediyor dese yeter.

Onun için yine.

Demek istediğimi çok yanlış anlamışsın

Ne demek istediğinizi anladım ama burda herkes aklına geleni yazmakta özgür, saygısızlık olmadığı müddetçe.Her konuya çare üretebilme gibi bir yeteneğimiz de yok maalesef hiçbirimizin.

Siz sanırım madem bir çözüm önerisi yoksa kimse laf kalabalığı yapmasına getiriyorsunuz olayı ama insanlar her zaman kafasına göre yorum yapmaya devam edecek ne dersek diyelim.
Hatta çoğu kişi buradaki çoğu yorumu okumuyor bile , direk diyeceğini deyip geçiyor.

Kayınpederi evlendırın sorun kökünden çözülsün baska türlü kurtulamazsın.
Tam da bunu yazmaya gelmistim. Evi kendinin olan bir kadın yok mu ya? Hayat arkadaşı olurlar.
Hem yasli erkekler eş ölünce evleniyorlar çabucak,kimse de ayıplamiyor.
Gerçi huyu kötü adamın ama , belki de garezi sizedir.
Aklına girin derim ben kökten çözüm

En çok merak ettiğim???Yani bu bir romantizimde biz mi bilmiyoruz

Barışması heyecanlı oluyordur belki kavgadan sonra

Konu için diyeceğim de boşanma.
kayınpederi evlendir bir de cici kayınvalide gelsin. Belki o bir arada otururmam derse babası kocanı kovalar da eve çıkarsonız. Ya da ölmesini bekle

Bence en mantıklı çözümler benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…