- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi estrellas_amorrr
-
Ağzımdan aldınız, ben de merak içindeyim.
vallahi övünmek icin falan yaziyo değilim ama bu ara zor durumdayiz esimde birkaç gun hic konuşmadı boyle bi tripler falan neyse en son karsima aldim boyle olmaz dedim evlilik boyle olmaz ta derdini soyle konusalim anlasalim ya da git gormicem evde seni deyip burnundan getirdim yola geldi ki kirilince bile insanin içi almiyor bu kadar sorunlu evlilikte neden üst üste 2 cocik anlamak cok zor
Hepsi doğru da aynı cümleleri ilk sayfadan hemen görmek artık itici gelmeye başladı.Arkadaşım haklısınız haklı olmasına da kadınlarımız da bir değişik.
Yapılmaması gereken tüm faullü hareketleri yapıp, kapana kısılıyorlar sonra burda çare arıyorlar.
Kocam beni dövüyor ama çocuk olunca düzelir sandım.
Nişanlıyken de odundu evlenince değişir sandım.
Çok seviyordum annesiyle oturmaya he dedim.
Aşık oldum okulumu bıraktım,evlendim.
Kocam izin vermiyor çalışamam.
Aileme dönemem onlara karşı gelip evlendim.
Maddi durumumuz sıkıntılı ama ikinciye hamileyim,nasip böyleymiş,Allah verdi.
Kocamla gündüz dövüşüp gece sevişiyoruz.
Bu liste uzayıp gider...
Seçeneklerden yana sıkıntı yok, ki bunları zaten bence görebiliyor. Ama cümleler basmakalıp şekilde yazılıyor.Bu tarz konularda bu iki seçenek sürekli sunulduğuna göre demekki 3. bir seçenek göremiyor kimse.
Zira eğer bu söylediklerimiz dışında bir seçenek olsa şuan kk da bu kadar problemli evlilik konusu olmazdı. Hatta direk o mümkün olan 3. Seceneği sunar herkesin evliliğini kurtarırdık.
Konu sahibi ayrı eve çıkamamış , eşini de ikna edemediğini söylüyor. Kayınpederi evde rahat vermiyorken tabiki de ya boşanacak ya idare edecek. Bu kadar sıkıntıda ayrılsa belki tek çocuğuyla başının çaresine bakabilecekken tutmuş 2. Çocuğu yapmış. Kocası da nasılsa iki çocuk var mecbur bu evde kalacak gidemez diyor.
Valla ben o 2 seçenek dışında çözüm göremedim, gören varsa buyursun
Sevismemek falan insan doğasına aykırı da çocuk yapmamak öyle değil yoksa biz de biliriz sırayla çocukları yapmayı da korunuyoruz düşünüyoruz bakabilirmiyiz buyutebiliriyi diyeNeden 2. Çocuk, neden sevişiyorsunuz gibi insan doğasına aykırı, halden anlamayan yorumlar gelmiş. Bu , doğumhanede ebelerin “yaparken şyiydi de şimdi ne bağırıyorsun kapa çeneni” diyerek doğuran kadınlara bağırdığı rivayetlerini getirdi aklıma. İnsanlar anlaşmak, bir ömür beraber olmak arzusuyla evleniyor. Problemler anlık unutuluyor, üstü örtülüyor, düzeldi sanılıyor... eşinizle anlaşmazlık içindeyken yemek yiyor, saçınızı tarıyor, banyo yapıyorsunuz değil mi?? Hah işte öyle bir dürtüdür bu fazlası değil. Zaten boşanmayacak bu tür başlıkların sahipleri. İç dökmeye akıl almaya yazmışlar o kadar. Aynı yorumları sizden başka kimse düşünemiyorum gibi, ya da siz bunu yazdınız diye 2. Çocuk yapımında azalma olacakmış gibi davranmayın :))
Evliliğinizin bilmemkaç yılının içindeki bütün 365 günleriniz anlaşmazlıkla geçmiyordur herhalde.Sevismemek falan insan doğasına aykırı da çocuk yapmamak öyle değil yoksa biz de biliriz sırayla çocukları yapmayı da korunuyoruz düşünüyoruz bakabilirmiyiz buyutebiliriyi diye
Tek merak ettiğim böylesine problemli evliliklerde halen nasıl böyle pis adamlarla seviştiğiniz.nedense tüm problemli evliliklerde cinsellik tam gaz devam ediyor
Yap dedigini bak nasil ayri eve cikiyo.. bu kadar bekledigine sasarsin bu kadar kolaymiymis diye... nasilsa cocuk var diye gidemez diyo sasirt onuArkadaşlar merhaba çok dertliyim nolur akıl ven 4 yıllık evliyim bi tane kızım var 2 yaşında ve şuan ikinciye gebeyim. Sorunum şu evlendiğimden beri eşimin anne ve babası ile yaşıyordum annesi vefat etti ama asıl kötü olan pislik babası kaldı ve artık bıktım her gün hakaret ediyo evde huzur vermiyo kızıma bağırıyo ağza alınmıcak pis laflar usandım kızımla sürekli odaya kapanıyoruz. Eşimle defalarca kavga ediyoruz ayrı eve çıkar beni diye ama heep şuanda durumum yok az daha bekle detip duruyo onu sevdiğim için bu zamana kadar sabrettim ama artık bezdim kendimden geçtim eşim çekemiyosan bitsin diyo çok kararsızım naparım 2 çocukla eşimide yola getiremiyorum nolur akıl verin.
Yahu diyorum ki bol bol sevişin ama korunun ne anlaşmazlıgi. Ayrı ev yok PaRa yok pul yok e bu çocuklar nasıl büyüyecek hem hir gür hem yoksunEvliliğinizin bilmemkaç yılının içindeki bütün 365 günleriniz anlaşmazlıkla geçmiyordur herhalde.
Her boşanma konusunda;
1- Bu sorunlu evliliğe 1./2./3. Çocuk neden?
2- Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Arkadaşlar,konu sahipleri bunları zaten her gün/gece sürekli düşünüyor. Yapmayın.
Allah yardım etsin yazsanız daha makbule geçer eminim. Ben okurken bile “yine mi yaa” diyorum.
Demek istediğimi çok yanlış anlamışsınDüşünse yapmazdı.Hadi oldu çaresine bakardı.
Cinayetçiler hiç laf yetiştirmesin.Bu da hayat cinayeti.Hiç günahı olmayan masumları
dünyaya getirip hayatlarını katlediyorlar.
Kimse kusura bakmasın dayanamıyorum artık.
Sen okurken yine mi yaaa diyorsun o okuyor ama okuduklarından ders almıyor.
Buraya konu açabiliyorsa teknolojiye hakim.Her gün bir sürü kadın hikayesi var medyada.
Onun için yine.Doru düzgün evliliği olmayan bir kişi okuyup düşünse, bir kişi bu çocuk
bu hayatı hakmediyor dese yeter.
Onun için yine.
Seçeneklerden yana sıkıntı yok, ki bunları zaten bence görebiliyor. Ama cümleler basmakalıp şekilde yazılıyor.
Yoksa sizinde bu konunun hiç bir noktasına çare ürettiğinizi okuyamıyorum.
“Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin” “aaa hemen gitmeliyim” şeklinde aydınlanma yaşamıyor.
Tam da bunu yazmaya gelmistim. Evi kendinin olan bir kadın yok mu ya? Hayat arkadaşı olurlar.Kayınpederi evlendırın sorun kökünden çözülsün baska türlü kurtulamazsın.
En çok merak ettiğim???Yani bu bir romantizimde biz mi bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?