Valla ben eşinize değil size şaşırdım. Sizden önce bir evlilik yapmış bir de çocuğu var ve siz bunu evlenip hamile kaldıktan sonra öğreniyorsunuz. Burada yazdığınız asıl dert ise eve geç gelmesi ve gezemiyor oluşunuz... Konuya cevap verirken araya sıkıştırıyorsunuz zaten böyle yapmıştı diye. Aklım almıyor... Sizi özgür bıraksa ve gezdirse, böyle mühim bir konuda size yalan söylemiş olmasını sindirebilecek misiniz? Unutacak mısınız bunu?
Ben mi anormalim bilemedim ki. Çiftler arasında yalana, hele ki böyle bir yalana nasıl tahammül edebilir insan? Ayrıca şu ben gideceğim de anahtarı saklıyor üstüne ketçap sıkıyor konulu konuşmalara hiç inanmıyorum. Çocuk musunuz yahu. Anahtarı saklamak da neymiş. Gitmek isteyen kadını kıytırık bir anahtar mı engeller sanki? Ayrılıp ayrılmamak size kalmış. Ancak hem böyle büyük bir yalan atan, hem de ortaya çıktıktan sonra hala pişkince kısıtlamalar getiren bir adamın adamlığından şüphe etmek gerek. Vesselam.
17 yaşındasın 1.5 yıldır evlisin 1 çocuğun var (diğer konunda yazmışsın)
15.5 yaşında evlenmişsin. muhtemelen kaçarak
işin yok , ailen de yoktur diye tahmin ediyorum
ve sonuç bu işte (bunları yermek için değil küçük yaşta evlenme meraklısı olan kızların sonu ne olur bilsinler diye yazdım.)
---
gelelim soruna
eşinden ayrılmaya cesaretin yok
zaten en ağır yalanların üstünü örtmüşsün
paşa paşa bu hayatı yaşamaya devam edeceksin.
sen hangi yüzyılda yaşıyorsun ki neyse ..
başbaşa dışarıya çıktığımızda illa bi konuda tartışıyoruz ve gün berbat bbitiyor.geçenlerde alışverş merkznde kzımn arbsnn kemrni eğlerek taktım ve bana bağrrk sırtmn açldgnı faln fln syledi.herkesn içinde bgrlr mı allh aşkna ayp dye bşy var.hep byle yani.ne anne anne ne baba baba onun için.annesiyle yaşıyoruz.sanki 50 yaşında çiftiz.hiçbir heycanımız yok (ytk odsnda ble.o bnden 9 yaş byuk.ve bzm bi dgunumz ble olmadı.bkdr olumsuz yanlrnı rağmen ve değişmyen huyuna rağmen neden onun yanındayım ve gitmeye cesaretim yok bilmiyorum ve evleneli daha 1 yıl oluyor :S
konu sahibi gibi cahiliyede kalmadığım kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?