eskiden kendimden bahsetmiştim burda zaten geçmiş kayıtlı bilmeyenler okuyabilir. ben eşimden kesinlikle ayrılmaya karar verdim. bana ank.da iki kızımla hayatımı devam ettirebileceğim kiralık bir ev yada yaşlı bir kadının yanına hem çalışarak hemde ona bakarak iki kızımıda alıp gitmek istiyorum. eşimle sonumuz gittikçe batıyor. ben çalışıyorum ama haftalık alıyorum oda en fazla 150 hayatıma bir yön çizmem gerekiyor. gidecek bir ailem dahi yok yada bana destek çıkacak ki kimseden bişey beklemiyorum. ltf. bana destek olun durum çok kötü.. burda uzun uzun yazmak istemiyorum. sadece destek bekliyorum...
çokmu zor bir konu açtım. sizdemi içinden çıkamadınız yada ilginizi mi çekmedi
konuyu yanlış yere açmışsınız. eğer eşi veya eşinin ailesi" bölümüne açarsanız cevap verirler.
çokmu zor bir konu açtım. sizdemi içinden çıkamadınız yada ilginizi mi çekmedi
bana ank.da iki kızımla hayatımı devam ettirebileceğim kiralık bir ev yada yaşlı bir kadının yanına hem çalışarak hemde ona bakarak iki kızımıda alıp gitmek istiyorum.
Eeee biraz zor olmuş haliyle..
Burada kim tanımadığı birine maddi destek olur ki?
o nasıl bir baslıktır öyle köstek olmayın. istediğiniz cevaplar verilmek zorunda değil. eğer öyle ise konu açmayın yada uslubunuza dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?