Eşimden ayrılmaya kesin karar verdim

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
eskiden kendimden bahsetmiştim burda zaten geçmiş kayıtlı bilmeyenler okuyabilir. ben eşimden kesinlikle ayrılmaya karar verdim. bana ank.da iki kızımla hayatımı devam ettirebileceğim kiralık bir ev yada yaşlı bir kadının yanına hem çalışarak hemde ona bakarak iki kızımıda alıp gitmek istiyorum. eşimle sonumuz gittikçe batıyor. ben çalışıyorum ama haftalık alıyorum oda en fazla 150 hayatıma bir yön çizmem gerekiyor. gidecek bir ailem dahi yok yada bana destek çıkacak ki kimseden bişey beklemiyorum. ltf. bana destek olun durum çok kötü.. burda uzun uzun yazmak istemiyorum. sadece destek bekliyorum...

çokmu zor bir konu açtım. sizdemi içinden çıkamadınız yada ilginizi mi çekmedi

editörlere rica etsen taşıyabilirler belki canım konunu...

bu arada rabbim yardımcın olsun...

umarım bundan sonra kızlarınla hep huzur içinde yaşarsınız...

Son düzenleme:
Etraftaki komşularımıza bile güvenemezken internet aracılığyla yardım edileceğini sanmıyorum..

Umarım zor günleri atlatırsınız...

Profilinizde mağaza müdürü yazıyor.
Devam etmiyor musunuz işinize.
O işinizden mi alıyorsunuz haftalık

bu kadar emr-i vaki cümle amirlerimden duymamışımdır.. "yardım isteyen" konu sahibinin üslubunda buldum. tebrikler..

eskiden yazdığın konulara şöyle bi göz gezdirdim. gerçekten çok zor allah yardımcın olsun. bu devirde kimsesiz olmak özellikle iki çocukla gerçekten çok zor. ama ne bilim bu yaşınıza kadar akraba olmasa bile hiç mi dost edinmediniz belki burdan değilde onlardan yardım isteseniz.. birde profilinizde yüksek lisans mezunu falan yazıyo. eğer eğitimiz varsa iş bulmanız daha kolay. ki insan istedikten sonra bilmiyorum gerçekten isteyene iş çok. belki istediğiniz iş olmaz ama aç kalmazsınız.bende su an istemediğim bi işi yapıyorum ama yine de memnunum mesela ve biliyorum. burası olmasa başka yer nerde olsam ekmeğimi kazanırım. bence önce kendinize güvenin. çocuklarınıuz kaç yaşında su an bilmiyorum ama. allahın izniyle herşeyin üstesinen gelirsiniz. burda, ya da başka bi yerden internetten gelecek yardıma, yakınlığa güvenme sakın.. allah yardımcın olsun.

bana ank.da iki kızımla hayatımı devam ettirebileceğim kiralık bir ev yada yaşlı bir kadının yanına hem çalışarak hemde ona bakarak iki kızımıda alıp gitmek istiyorum.

para değil iş istemiş. gayet mantıklı aslında.

ankarada yaşlı bir kadına hem bakmak hem de onun evinde barınmak... olabilir.

bunu bulmak o kadar da zor olmamalı

eğer istanbulda olsaydı eşe dosta sorar araştırırdım

ankaralı hanımlar, eğer çevrenizde böyle bir bakıcı arayan birini araştırırsanız hem yaşlı kişiye hem de bu bayana büyük kolaylık sağlamış olursunuz.

Bu tarz eleman arayanların başvurduğu şirketler oluyor, ama siz gündüz mevcut işinizi yapıp, gece orada olacaksınız ve çocuklarınız da gündüz orada duracak anladığım kadarıyla. Bu tip bir şey bulmanız pek kolay olmaz sanırım. Belki gece-gündüz kalacak bir yardımcı arayan birine çocuklarınızla birlikte kalmanızı kabul ettirmeye çalışmanız mümkün olabilir. Bu durumda gündüz yaptığınız işi bırakıp sadece bu kişi için çalışmanız gerekecek tabi, ama evde boş kaldıkça satılabilecek bir şeyler üretip bir ek gelir temin edebilirsiniz belki.

Boşanma durumunda mahkeme çocuklarınız için bir nafaka bağlayabilir, ama sanırım eşinizin bu nafakayı ödemeyeceği endişeniz de var. Yine de kanuni haklarınızı da bir araştırın bence. Forumun Hukuk bölümüne yazarsanız size yol gösterebilecek arkadaşlar çıkar sanırım.

Ayrıca, naçizane tavsiyem, bir konu açtığınızda, daha önceki konunlarınızda durumunuzu anlatmış da olsanız, yeni konuda da kendiniz ve durumunuzla ilgili biraz bilgi vermeyi ihmal etmeyin. Muhtemelen internete giriş süreniz kısıtlı,ama size yardımcı olabilecek kişilerin de durumu aynı olabilir veya eski konuları araştırmak istemeyebilir.

Allah kolaylık versin, inşallah yavrularınızla birlikte rahat ve huzurlu bir hayata kavuşursunuz.

bence kariyer net işbul.com gibi sitelere bakın

türk hukuk sitesinin boşanmış kadınlar bölümüne konu açıp devletin size bağlayacağı maaş var mı falan onu öğrenin

benim aklıma gelenler bunlar

daha gecen gün evlerine temizlik için çağırdıkları kadına tecavüz eden adamların haberi vardı buradan yapılacak yardımlara nasıl güveniliyor anlamadım :26: siz cocukları babanızın evinden getirmediniz değilmi nasıl adam erkek bunlar böle karılık yapmaya bile değmez tüm hukuki haklarınızı kullanarak boşanın o konuda size yardımcı olan yol gösteren olur burada mutlaka

o nasıl bir baslıktır öyle köstek olmayın. istediğiniz cevaplar verilmek zorunda değil. eğer öyle ise konu açmayın yada uslubunuza dikkat edin

Konu sahibinin maddi yardım istediğini düşünmüyorum ki zaten böyle bir şeye forumda izin veremeyiz.
Yorumlarınız manevi destek ve neler yapabileceği konusunda fikir vermek yönünde olsun lütfen.

o nasıl bir baslıktır öyle köstek olmayın. istediğiniz cevaplar verilmek zorunda değil. eğer öyle ise konu açmayın yada uslubunuza dikkat edin

ay ben burda gerçek hayatımından bahsediyorum sizse dikkatleri üzerinize çekmek yada kendinizi avukat gibi göstermeye çalışmayın. cvp vermek zorunda diilsin. saygılı ol . işte anlatmak istediğim olay buydu bak örneği sana verdim. köstek oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…