Eeee biraz zor olmuş haliyle..
Burada kim tanımadığı birine maddi destek olur ki?
Allah yardımcın olsun ama internet üzerinden hemde 2 kız çocuğuyle tek başınayken yardım istemek riskli bir iş...
Konu sahibinin maddi yardım istediğini düşünmüyorum ki zaten böyle bir şeye forumda izin veremeyiz.
Yorumlarınız manevi destek ve neler yapabileceği konusunda fikir vermek yönünde olsun lütfen.
hemen yargısız infaz yapın ya pes arkadaşlar.kadıncağız maddi yardım istememişki.iş istemiş.net üzerinden iş istemek bulmak riskli ama ne yapsın zor durumda belliki.Allah yardımcın olsun arkadaşım ama biz insanlar böyle yargısız infaz yaptığımız sürece müslüman müslümana yardım etmeli sözünde duramayız
bu kadar emr-i vaki cümle amirlerimden duymamışımdır.. "yardım isteyen" konu sahibinin üslubunda buldum. tebrikler..
o nasıl bir baslıktır öyle köstek olmayın. istediğiniz cevaplar verilmek zorunda değil. eğer öyle ise konu açmayın yada uslubunuza dikkat edin
Konu sahibinin maddi yardım istediğini düşünmüyorum ki zaten böyle bir şeye forumda izin veremeyiz.
Yorumlarınız manevi destek ve neler yapabileceği konusunda fikir vermek yönünde olsun lütfen.
baslık değişmiş güzel olmuş
eskiden yazdığın konulara şöyle bi göz gezdirdim. gerçekten çok zor allah yardımcın olsun. bu devirde kimsesiz olmak özellikle iki çocukla gerçekten çok zor. ama ne bilim bu yaşınıza kadar akraba olmasa bile hiç mi dost edinmediniz belki burdan değilde onlardan yardım isteseniz.. birde profilinizde yüksek lisans mezunu falan yazıyo. eğer eğitimiz varsa iş bulmanız daha kolay. ki insan istedikten sonra bilmiyorum gerçekten isteyene iş çok. belki istediğiniz iş olmaz ama aç kalmazsınız.bende su an istemediğim bi işi yapıyorum ama yine de memnunum mesela ve biliyorum. burası olmasa başka yer nerde olsam ekmeğimi kazanırım. bence önce kendinize güvenin. çocuklarınıuz kaç yaşında su an bilmiyorum ama. allahın izniyle herşeyin üstesinen gelirsiniz. burda, ya da başka bi yerden internetten gelecek yardıma, yakınlığa güvenme sakın.. allah yardımcın olsun.
Anladığım kadarıyla sağlısın . çoçuklarını kanatlarının altına alıp buyutecek azme ve güce erişebilirsin. Evet kimseden fayda yok sadece kendimiz üstesinden gelebileceğimize inanırsak önümüzde kimse duramaz . Yeterki çalışıp kendi ayaklarımız üzerinde durabilelim. Şu anki halimle (bir çok sağlık sıkıntılarından sonra) diyorumki ; önce ben ve çoçuklarım. Onlar benim , ben onların yanında oldukdan sonra dünyanın tüm engelleri bir bir aşılır.
Kendinize ve çoçuklarınıza sağlıkla bakın
Anladığım kadarıyla sağlısın . çoçuklarını kanatlarının altına alıp buyutecek azme ve güce erişebilirsin. Evet kimseden fayda yok sadece kendimiz üstesinden gelebileceğimize inanırsak önümüzde kimse duramaz . Yeterki çalışıp kendi ayaklarımız üzerinde durabilelim. Şu anki halimle (bir çok sağlık sıkıntılarından sonra) diyorumki ; önce ben ve çoçuklarım. Onlar benim , ben onların yanında oldukdan sonra dünyanın tüm engelleri bir bir aşılır.
Kendinize ve çoçuklarınıza sağlıkla bakın
bu dünyada insanın kendisinden başka güveneceği kimse yok. Kardeş akraba hepsi boş. Onlar kendilerine akıl versinler hayatımın tamamını burda yazsam eminim benimle tanışmak yada yüzyüze görüşmek isteyenler olur. Sanal burası evet ama insan öyle şeyler öyle anlar yaşıyorki bilemezsin. Kapın kapandığında kimse senin evde neler yaşadığını bilmiyor. Herkes için geçerli bu inanın başvurmadığım yer kalmadı. Sığınma evine başvurdum bana eşinden dayak yiyenleri alıyoruz dediler tek o kalmıştı zaten yemediğim. Herkesin bana söylediği allah yardımcın olsun evet allah görüyor belkide zamanı var herşeyin bilmiyorum. Kendimi çok güçsüz sahipsiz hissediyorum. Ben eşimden boşanmaya kalktım babamın evine dönmek için bu sadece babama söylediğim birşeydi henüz ayrılma evi terk etme bile yokken öz babam beni başkasına satmaya kalktı. Daha yazmadığım yazamadığım neler var. Sorumsuz beş para etmez bir kocam var. Hayatım yaprak dökümündeki leyla gibi inanın. Kendimi asla acındırmak dilenmek gibi bir niyetim yok kimseye muhtaç etmesin allah. Ben sadece paylaşmak istedim beni dört duvarı kapalı çıkışı olmayan biri düşünün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?