- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Evde kpss videosu izliyorum vaküt geçiyor ama arkadas istiyorum bir tane sadeceİşe girin diyecem ama kurs bile yok dediğinize göre ülkenin en ücra köşesindesiniz galiba.
Evde netten dil öğrenin,film izleyin,spor yapın,resim çizin,örgü örün vs.
DüşünmüyoruzCocuk yapin
Cocuk yapin
Valla ya görümcemde cocuk yapın iki kişi napcanız sıkılırsınız demişti ama ben cocuk bakmak için hazırmıyım acaba bir sorsana görümce:)kadın arkadaş istiyor. çocuk istiyo olsa çocuk istiyorum der. çocuklar can sıkıntısını geçirme aracı mı?
Malesef şimdi tek hedefim atanıp batıya gitmekGercekten cok zor olmali..
Valla ya görümcemde cocuk yapın iki kişi napcanız sıkılırsınız demişti ama ben cocuk bakmak için hazırmıyım acaba bir sorsana görümce:)
Yok canım asla yapmam eşimde bende istemiyoruz..vakit geçiriyorum aslında ayda yılda bir sadece kahve icmek istiyorum karsı komsum da genc bir kadın ama hiç daha tanısmadık ilk adımımı atsam napsam bilmiyorum onlarda şikayet etmiş mahallenin bakkalına sitede muhabnet yok vs diye ama dediğim gibi girişken değilim cekiniyorumsakın canım sıkılıyor diye çocuk yapmayın. o vebal alınır mı? çocuk bu ya eve domates almıyosunuz.
isteğiniz gayet normal. benim de arkadaşım yok yaşadığım şehirde. anlıyorum sizi. ama olmuyosa olmuyo bazen. vakit geçirmenin başka yollarına bakın.
Yok canım asla yapmam eşimde bende istemiyoruz..vakit geçiriyorum aslında ayda yılda bir sadece kahve icmek istiyorum karsı komsum da genc bir kadın ama hiç daha tanısmadık ilk adımımı atsam napsam bilmiyorum onlarda şikayet etmiş mahallenin bakkalına sitede muhabnet yok vs diye ama dediğim gibi girişken değilim cekiniyorum
Haklısınız deneyeyim bir şansımı kadın belki iyi çıkar cok teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinama hep başkasından adım beklerseniz olmaz
kek yap kapıdan ver bir dahakine eve davet et
ya da işte bir ara buyur gel kahve içelim de bir gün
en fazla işim var gelemem der olur biter, bir şey kaybetmezsin ya gelir de arkadaş olursanız o zaman ikiniz de rahat edersiniz
Yok canım asla yapmam eşimde bende istemiyoruz..vakit geçiriyorum aslında ayda yılda bir sadece kahve icmek istiyorum karsı komsum da genc bir kadın ama hiç daha tanısmadık ilk adımımı atsam napsam bilmiyorum onlarda şikayet etmiş mahallenin bakkalına sitede muhabnet yok vs diye ama dediğim gibi girişken değilim cekiniyorum
Köy değil ilçe ama halkeğitim kursu yok kpss içinde gitmek istemiyorum evde kendim yapmak istiyorım onukpss için kursa gidemez misiniz? köy gibi biryer mi?
Evet denicem bunu ilk adımı atayım benbi gün bi tabak yemek ya börek çörek var. oradan bi muhabbet ilerler belki.
Illa ki bşyler bulursun bence istanbuldan ilk geldiğinde sıkılman normalKöy değil ilçe ama halkeğitim kursu yok kpss içinde gitmek istemiyorum evde kendim yapmak istiyorım onu
Haklısınız alışma süreci daha bitmedi benim anlaşılan ondan bu depresiflik teşekkür ederim yorumun icinIlla ki bşyler bulursun bence istanbuldan ilk geldiğinde sıkılman normal
Rica ederim boşver bunları Düşünme Evliliğin keyfini çıkarHaklısınız alışma süreci daha bitmedi benim anlaşılan ondan bu depresiflik teşekkür ederim yorumun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?