• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden başka kimsem yok

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Gurbete gelin geldim kendi ailem cok uzak eşimin ailesi 2 saat uzaklıkta eşim memur ama hiç evli arkadası yok kalabalık sitedeyim ama komşuluk yok kurs yok ben istanbulda cok sosyaldim ilk zamanlar eşimin işimden dolayo vakti cok oldugu icin hissetmiyodum ama bu aralar depredyonda gibiyim ve yine ilk zamanlar eşim dışarı tek çıkmama izin vermezdi yabani bir yer diye ikna ettim tek de cıkıyorum alışveriş yapıyorım yürüyüş yapıyorum ama yok iyi gelmiyor birde istanbuldaki arkadaslarım her toplandıgında beni arıyor ay keske sende bırda olsaydın falan diye onlara da gıcık olmaya başladım nispet yapar gibi..ben zaten kalabalık seven biri değilim kahbe iceceğim bir arkadas istiyorum ama yok arada kv görümcelere gidiyorum ama onlarda bir arkadaşın yerini tutmuyor büyükler benden sıkılıyorum bu şehirde eşimle de etkinlik yapıyorız sürekli gezme tozma ama insana arkadas lazımmış 1 tane napıcam bütün ömrüm sadece görümcelerle kv ile mi gececek başka cevrem olmayacak mı girişkende değilim istanbuldaki arkadaslıklarım da hep o kişiler sayesinde oluşmustu

İşe girin diyecem ama kurs bile yok dediğinize göre ülkenin en ücra köşesindesiniz galiba.
Evde netten dil öğrenin,film izleyin,spor yapın,resim çizin,örgü örün vs.

İşe girin diyecem ama kurs bile yok dediğinize göre ülkenin en ücra köşesindesiniz galiba.
Evde netten dil öğrenin,film izleyin,spor yapın,resim çizin,örgü örün vs.
Evde kpss videosu izliyorum vaküt geçiyor ama arkadas istiyorum bir tane sadece

kadın arkadaş istiyor. çocuk istiyo olsa çocuk istiyorum der. çocuklar can sıkıntısını geçirme aracı mı?
Valla ya görümcemde cocuk yapın iki kişi napcanız sıkılırsınız demişti ama ben cocuk bakmak için hazırmıyım acaba bir sorsana görümce:)

Valla ya görümcemde cocuk yapın iki kişi napcanız sıkılırsınız demişti ama ben cocuk bakmak için hazırmıyım acaba bir sorsana görümce:)

sakın canım sıkılıyor diye çocuk yapmayın. o vebal alınır mı? çocuk bu ya eve domates almıyosunuz.

isteğiniz gayet normal. benim de arkadaşım yok yaşadığım şehirde. anlıyorum sizi. ama olmuyosa olmuyo bazen. vakit geçirmenin başka yollarına bakın.

sakın canım sıkılıyor diye çocuk yapmayın. o vebal alınır mı? çocuk bu ya eve domates almıyosunuz.

isteğiniz gayet normal. benim de arkadaşım yok yaşadığım şehirde. anlıyorum sizi. ama olmuyosa olmuyo bazen. vakit geçirmenin başka yollarına bakın.
Yok canım asla yapmam eşimde bende istemiyoruz..vakit geçiriyorum aslında ayda yılda bir sadece kahve icmek istiyorum karsı komsum da genc bir kadın ama hiç daha tanısmadık ilk adımımı atsam napsam bilmiyorum onlarda şikayet etmiş mahallenin bakkalına sitede muhabnet yok vs diye ama dediğim gibi girişken değilim cekiniyorum

Yok canım asla yapmam eşimde bende istemiyoruz..vakit geçiriyorum aslında ayda yılda bir sadece kahve icmek istiyorum karsı komsum da genc bir kadın ama hiç daha tanısmadık ilk adımımı atsam napsam bilmiyorum onlarda şikayet etmiş mahallenin bakkalına sitede muhabnet yok vs diye ama dediğim gibi girişken değilim cekiniyorum

ama hep başkasından adım beklerseniz olmaz

kek yap kapıdan ver bir dahakine eve davet et

ya da işte bir ara buyur gel kahve içelim de bir gün

en fazla işim var gelemem der olur biter, bir şey kaybetmezsin ya gelir de arkadaş olursanız o zaman ikiniz de rahat edersiniz

ama hep başkasından adım beklerseniz olmaz

kek yap kapıdan ver bir dahakine eve davet et

ya da işte bir ara buyur gel kahve içelim de bir gün

en fazla işim var gelemem der olur biter, bir şey kaybetmezsin ya gelir de arkadaş olursanız o zaman ikiniz de rahat edersiniz
Haklısınız deneyeyim bir şansımı kadın belki iyi çıkar cok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

bi gün bi tabak yemek ya börek çörek var. oradan bi muhabbet ilerler belki.

Back
X