- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
Gurbete gelin geldim kendi ailem cok uzak eşimin ailesi 2 saat uzaklıkta eşim memur ama hiç evli arkadası yok kalabalık sitedeyim ama komşuluk yok kurs yok ben istanbulda cok sosyaldim ilk zamanlar eşimin işimden dolayo vakti cok oldugu icin hissetmiyodum ama bu aralar depredyonda gibiyim ve yine ilk zamanlar eşim dışarı tek çıkmama izin vermezdi yabani bir yer diye ikna ettim tek de cıkıyorum alışveriş yapıyorım yürüyüş yapıyorum ama yok iyi gelmiyor birde istanbuldaki arkadaslarım her toplandıgında beni arıyor ay keske sende bırda olsaydın falan diye onlara da gıcık olmaya başladım nispet yapar gibi..ben zaten kalabalık seven biri değilim kahbe iceceğim bir arkadas istiyorum ama yok arada kv görümcelere gidiyorum ama onlarda bir arkadaşın yerini tutmuyor büyükler benden sıkılıyorum bu şehirde eşimle de etkinlik yapıyorız sürekli gezme tozma ama insana arkadas lazımmış 1 tane napıcam bütün ömrüm sadece görümcelerle kv ile mi gececek başka cevrem olmayacak mı girişkende değilim istanbuldaki arkadaslıklarım da hep o kişiler sayesinde oluşmustu