esimden boşanıyorum

sila41

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
103
129
303
Merhabalar, daha oncede esimle sikintilarimin oldugunu ve hamile oldugumu soylemistim biz bu sikintilari asamadik ve cocugum dogdu iki bucuk aylik ve ben bugun bosanma davasi actim ... Kayinvalidem esimi doldurdu ustume saldi esimde annesini tuttu beni hice saydi cocugum oldu mutlu etmediler beni hem 9 aylik hamileyken vurdu bana 25 gunluk lohusayken vurdu bana en sonda artik yilbasi gecesi vurdu bana bahaneleri ise biri hamileydim kardesimin soz torenine gidemiyorum istersen sen git dedigim icin niye emri vaki konusmusum beyefendi gitmek istemiyormuş bir digeri evdeki kasar bitti bunu hep senmi yedin yoksa fakiremi dagittin bende lohusayim yanimda kimsem yok mecbur aparatif yiyodum bir digeri ise bos poseti sen niye cope atmadinda antrede sakladin.. Bunlar benim dayak yeme sebplerim. Annemin evine geldim bir haftadir ne o ne ailesi arayip sormuyor bu insanlarda kurtulduguma seviniyorum ama icimde bir sizi var nolur bana biseler soyleyin kendimi rahatlatmak istiyorum

dayak atmanın hiçbir mantıklı sebebi olamaz ki bunlar saçma nedenler diyelim
Kurtulduğuna sevin.. Allah yardımcın olsun bu süreçte
Geçer herşey, unutulur, insan neleri unutmuyor kii

Kurtuluyorsunuz.
Sizde bebeğinizde.
Bebeğiniz daha iyi şartlarda büyüyecek mutlaka bu durumda.
Hayırlısı olsun.

Peyniri yiyedebilirsin fakirede verebilirsin bu nasil bi psikopatlik.
Bosanmak icin gec bile kalmissiniz Allah tezelden kurtarsin.

En güzelini yapmissiniz.en zor olan kısmi geride bırakıp boşanma davasını acmissiniz. Bundan sonra güçlü olun.bebeğinizin e odaklanin.onlarda kaybettiklerine yansinlar.bundan sonra mutlu olma vakti

Eminim ki çocuğun için üzülüyorsun ama bugün sana kaşarı çok gören yarın bebeğin mamasına laf eder.

evdeki kaşar yenmek için alınmamışmıydı
fakiri hakir gören pis beyinli herifi boşadığın için tebrik ediyorum seni
Allah yolunu açık etsin senin ve bebeğinin
öyle bir erkekten kurtulduğun için sevin bence

Soylemiyim soylemiyim diyorumda dayanamadim yaşadığınız haksizliklara.. ona posetin icinde 10 lira gonder notda dus bi kasar 10 lira alir yersin bu posette antrede kalmis burup burup bi yerine s... ben koyacak yer bulamadım de.. yani yapmada bunu insanin boyle diyesi geliyor.. kurtuldunuz sevinin ewladinizi sewgiyle huzurlu bir yuvada buyutursunuz insallah..

Sizin ve ve bebeğiniz adına Sevindim, o minik masum aksi halde annesini hep dayak yerken görecekti, korkacaktı, sinecekti, mutsuz olacaktı.. Bebeğinize sarılın mutlu olun.. Size de günah değil mi böyle bir evlilik çekilmez cidden, Allah kimseye vermesin

Inanki size yasadiklarimi anlatsam roman olur kaynanam ben bi donem calismadim diye bana yapmadigini birakmadi hep asagilamaya calisti tum sozleriyle oglunuda doldurdu cift maaslilar sizden daha iyi yasiyo diye evime pazar eksigi goruyodu kaynanam milletede ben bakiyorum onlara diyodu ki esim memur muhtac degiliz ama esimde bana hep ben calisiyorum sen yiyosun muamelesi yapti eve aldiklari mobilyalari bile hep kafama kaktilar sanki kimseye alinmiyomus bana lutufta bulunmuslar gibi sozlu olrak surekli siddetini gordum haklida haksizda olsa ben hep susmak zorundaymisim eger cevap verirsem dayak yiyodum hirpalaniyodum zaten evimde huzurumu bozdu kaynanam beni oglundan kiskandi simdi herseyi biraktim onlra ama yaniyorum yillarima emeklerime benim cocugumun sucu neydi simdi evimde yuvamda iyi babamlarlyim.ama icim agriyo inanki sevdigim aldigim adam.nasil bole.oldu

Aynen, ben olsam 1 top kaşarı poposuna sokardım.

Alışılmış bir hayattan yeni bir başlangıç yapmışsınız o sızı yeni hayata adapte olmaya çalışmaktan kaynaklaniyo bahaneyi başka şeylere atmayın ve düşünün ki eğer çocuğunuz o ortamda buyuse daha mi iyi olur cevabını verince tatmin olacaksınız yeni hayatınızda dostunuz mevla olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…