Zaten hamile bir kadına yemeği çok görüyosa bu aynı anda çocuğunuda düşünmüyor demektir..Eminim ki çocuğun için üzülüyorsun ama bugün sana kaşarı çok gören yarın bebeğin mamasına laf eder.
Soylemiyim soylemiyim diyorumda dayanamadim yaşadığınız haksizliklara.. ona posetin icinde 10 lira gonder notda dus bi kasar 10 lira alir yersin bu posette antrede kalmis burup burup bi yerine s... ben koyacak yer bulamadım de.. yani yapmada bunu insanin boyle diyesi geliyor.. kurtuldunuz sevinin ewladinizi sewgiyle huzurlu bir yuvada buyutursunuz insallah..Merhabalar, daha oncede esimle sikintilarimin oldugunu ve hamile oldugumu soylemistim biz bu sikintilari asamadik ve cocugum dogdu iki bucuk aylik ve ben bugun bosanma davasi actim ... Kayinvalidem esimi doldurdu ustume saldi esimde annesini tuttu beni hice saydi cocugum oldu mutlu etmediler beni hem 9 aylik hamileyken vurdu bana 25 gunluk lohusayken vurdu bana en sonda artik yilbasi gecesi vurdu bana bahaneleri ise biri hamileydim kardesimin soz torenine gidemiyorum istersen sen git dedigim icin niye emri vaki konusmusum beyefendi gitmek istemiyormuş bir digeri evdeki kasar bitti bunu hep senmi yedin yoksa fakiremi dagittin bende lohusayim yanimda kimsem yok mecbur aparatif yiyodum bir digeri ise bos poseti sen niye cope atmadinda antrede sakladin.. Bunlar benim dayak yeme sebplerim. Annemin evine geldim bir haftadir ne o ne ailesi arayip sormuyor bu insanlarda kurtulduguma seviniyorum ama icimde bir sizi var nolur bana biseler soyleyin kendimi rahatlatmak istiyorum
aa çok doğru bir karar almışınız
Allah sabır versin gerçekten
Hayırlısı olsun sizin için ve bebeğiniz için
o cocuk ilerde neler yaşayacaktı
önlemiş oldunuz[/QUOT
Cocugun yaninda bana bagirdigindan surwkli cocukta ilkiliyo artik
Soylemiyim soylemiyim diyorumda dayanamadim yaşadığınız haksizliklara.. ona posetin icinde 10 lira gonder notda dus bi kasar 10 lira alir yersin bu posette antrede kalmis burup burup bi yerine s... ben koyacak yer bulamadım de.. yani yapmada bunu insanin boyle diyesi geliyor.. kurtuldunuz sevinin ewladinizi sewgiyle huzurlu bir yuvada buyutursunuz insallah..
Alışılmış bir hayattan yeni bir başlangıç yapmışsınız o sızı yeni hayata adapte olmaya çalışmaktan kaynaklaniyo bahaneyi başka şeylere atmayın ve düşünün ki eğer çocuğunuz o ortamda buyuse daha mi iyi olur cevabını verince tatmin olacaksınız yeni hayatınızda dostunuz mevla olsunMerhabalar, daha oncede esimle sikintilarimin oldugunu ve hamile oldugumu soylemistim biz bu sikintilari asamadik ve cocugum dogdu iki bucuk aylik ve ben bugun bosanma davasi actim ... Kayinvalidem esimi doldurdu ustume saldi esimde annesini tuttu beni hice saydi cocugum oldu mutlu etmediler beni hem 9 aylik hamileyken vurdu bana 25 gunluk lohusayken vurdu bana en sonda artik yilbasi gecesi vurdu bana bahaneleri ise biri hamileydim kardesimin soz torenine gidemiyorum istersen sen git dedigim icin niye emri vaki konusmusum beyefendi gitmek istemiyormuş bir digeri evdeki kasar bitti bunu hep senmi yedin yoksa fakiremi dagittin bende lohusayim yanimda kimsem yok mecbur aparatif yiyodum bir digeri ise bos poseti sen niye cope atmadinda antrede sakladin.. Bunlar benim dayak yeme sebplerim. Annemin evine geldim bir haftadir ne o ne ailesi arayip sormuyor bu insanlarda kurtulduguma seviniyorum ama icimde bir sizi var nolur bana biseler soyleyin kendimi rahatlatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?