Zamanla geçer unutulur gider ama bir köşede kırıklığınız kalır çocuğunuzlà yeni hayatınızda mutlu olmaya çalışın umarım hersey yolunda gider...Merhabalar, daha oncede esimle sikintilarimin oldugunu ve hamile oldugumu soylemistim biz bu sikintilari asamadik ve cocugum dogdu iki bucuk aylik ve ben bugun bosanma davasi actim ... Kayinvalidem esimi doldurdu ustume saldi esimde annesini tuttu beni hice saydi cocugum oldu mutlu etmediler beni hem 9 aylik hamileyken vurdu bana 25 gunluk lohusayken vurdu bana en sonda artik yilbasi gecesi vurdu bana bahaneleri ise biri hamileydim kardesimin soz torenine gidemiyorum istersen sen git dedigim icin niye emri vaki konusmusum beyefendi gitmek istemiyormuş bir digeri evdeki kasar bitti bunu hep senmi yedin yoksa fakiremi dagittin bende lohusayim yanimda kimsem yok mecbur aparatif yiyodum bir digeri ise bos poseti sen niye cope atmadinda antrede sakladin.. Bunlar benim dayak yeme sebplerim. Annemin evine geldim bir haftadir ne o ne ailesi arayip sormuyor bu insanlarda kurtulduguma seviniyorum ama icimde bir sizi var nolur bana biseler soyleyin kendimi rahatlatmak istiyorum
Bu adamdan aptalın arasanda bir daha bulman zor olur. Bu sızı neyin sızısı?Merhabalar, daha oncede esimle sikintilarimin oldugunu ve hamile oldugumu soylemistim biz bu sikintilari asamadik ve cocugum dogdu iki bucuk aylik ve ben bugun bosanma davasi actim ... Kayinvalidem esimi doldurdu ustume saldi esimde annesini tuttu beni hice saydi cocugum oldu mutlu etmediler beni hem 9 aylik hamileyken vurdu bana 25 gunluk lohusayken vurdu bana en sonda artik yilbasi gecesi vurdu bana bahaneleri ise biri hamileydim kardesimin soz torenine gidemiyorum istersen sen git dedigim icin niye emri vaki konusmusum beyefendi gitmek istemiyormuş bir digeri evdeki kasar bitti bunu hep senmi yedin yoksa fakiremi dagittin bende lohusayim yanimda kimsem yok mecbur aparatif yiyodum bir digeri ise bos poseti sen niye cope atmadinda antrede sakladin.. Bunlar benim dayak yeme sebplerim. Annemin evine geldim bir haftadir ne o ne ailesi arayip sormuyor bu insanlarda kurtulduguma seviniyorum ama icimde bir sizi var nolur bana biseler soyleyin kendimi rahatlatmak istiyorum
Merhabalar, daha oncede esimle sikintilarimin oldugunu ve hamile oldugumu soylemistim biz bu sikintilari asamadik ve cocugum dogdu iki bucuk aylik ve ben bugun bosanma davasi actim ... Kayinvalidem esimi doldurdu ustume saldi esimde annesini tuttu beni hice saydi cocugum oldu mutlu etmediler beni hem 9 aylik hamileyken vurdu bana 25 gunluk lohusayken vurdu bana en sonda artik yilbasi gecesi vurdu bana bahaneleri ise biri hamileydim kardesimin soz torenine gidemiyorum istersen sen git dedigim icin niye emri vaki konusmusum beyefendi gitmek istemiyormuş bir digeri evdeki kasar bitti bunu hep senmi yedin yoksa fakiremi dagittin bende lohusayim yanimda kimsem yok mecbur aparatif yiyodum bir digeri ise bos poseti sen niye cope atmadinda antrede sakladin.. Bunlar benim dayak yeme sebplerim. Annemin evine geldim bir haftadir ne o ne ailesi arayip sormuyor bu insanlarda kurtulduguma seviniyorum ama icimde bir sizi var nolur bana biseler soyleyin kendimi rahatlatmak istiyorum
Gulun eglenin bugun sizin bayraminiz o zaman.
Bi kaşar alip gonderin bu arada.
Merhabalar, daha oncede esimle sikintilarimin oldugunu ve hamile oldugumu soylemistim biz bu sikintilari asamadik ve cocugum dogdu iki bucuk aylik ve ben bugun bosanma davasi actim ... Kayinvalidem esimi doldurdu ustume saldi esimde annesini tuttu beni hice saydi cocugum oldu mutlu etmediler beni hem 9 aylik hamileyken vurdu bana 25 gunluk lohusayken vurdu bana en sonda artik yilbasi gecesi vurdu bana bahaneleri ise biri hamileydim kardesimin soz torenine gidemiyorum istersen sen git dedigim icin niye emri vaki konusmusum beyefendi gitmek istemiyormuş bir digeri evdeki kasar bitti bunu hep senmi yedin yoksa fakiremi dagittin bende lohusayim yanimda kimsem yok mecbur aparatif yiyodum bir digeri ise bos poseti sen niye cope atmadinda antrede sakladin.. Bunlar benim dayak yeme sebplerim. Annemin evine geldim bir haftadir ne o ne ailesi arayip sormuyor bu insanlarda kurtulduguma seviniyorum ama icimde bir sizi var nolur bana biseler soyleyin kendimi rahatlatmak istiyorum
Dogru karari vermissin. Yasadiklarinin ne kadar zor oldugunu biliyorum. Ben de benzer seyler yasadim. 2 yildir evliyiz, esim 4 kere bana vurdu. Sozlu siddeti saymiyorum bile. En son 2 gun once 'dovdu' ! Polisi aradim, darp raporu aldim. Yarin da dava aciyorum. Icindeki siziyi da cok iyi anliyorum. Umarim bundan sonra hep iyilerle karsilasirsin.Merhabalar, daha oncede esimle sikintilarimin oldugunu ve hamile oldugumu soylemistim biz bu sikintilari asamadik ve cocugum dogdu iki bucuk aylik ve ben bugun bosanma davasi actim ... Kayinvalidem esimi doldurdu ustume saldi esimde annesini tuttu beni hice saydi cocugum oldu mutlu etmediler beni hem 9 aylik hamileyken vurdu bana 25 gunluk lohusayken vurdu bana en sonda artik yilbasi gecesi vurdu bana bahaneleri ise biri hamileydim kardesimin soz torenine gidemiyorum istersen sen git dedigim icin niye emri vaki konusmusum beyefendi gitmek istemiyormuş bir digeri evdeki kasar bitti bunu hep senmi yedin yoksa fakiremi dagittin bende lohusayim yanimda kimsem yok mecbur aparatif yiyodum bir digeri ise bos poseti sen niye cope atmadinda antrede sakladin.. Bunlar benim dayak yeme sebplerim. Annemin evine geldim bir haftadir ne o ne ailesi arayip sormuyor bu insanlarda kurtulduguma seviniyorumdar ama icimde bir sizi var nolur bana biseler soyleyin kendimi rahatlatmak istiyorum
Su durumda beni en iyi.sen anlarsin gercekten ins sanada Rabbim guzel kapilar acarDogru karari vermissin. Yasadiklarinin ne kadar zor oldugunu biliyorum. Ben de benzer seyler yasadim. 2 yildir evliyiz, esim 4 kere bana vurdu. Sozlu siddeti saymiyorum bile. En son 2 gun once 'dovdu' ! Polisi aradim, darp raporu aldim. Yarin da dava aciyorum. Icindeki siziyi da cok iyi anliyorum. Umarim bundan sonra hep iyilerle karsilasirsin.
Bi süredir calismiyodum yeni basladim isede.. Evliyken calismiyodum diye hep ezildim ama Rabbim büyük bana en guzel kapiyi acti atandim isime..Cok iyi yapmışsın boyle cesaretli kadinlara bayilirim peki maddi olarak ailen nasıl ve sen çalışıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?