esimden boşanıyorum

Vicdanen rahat ol , vicdansızların yanında olmadığına şükret ,
geride dönme , bir insanın karekteri değişmez , şiddet derecesi bebek olduktan sonra artacak gibi

Zamanla geçer unutulur gider ama bir köşede kırıklığınız kalır çocuğunuzlà yeni hayatınızda mutlu olmaya çalışın umarım hersey yolunda gider...

Canım benim boşanma davası açtığın kişi kocadeğil ruh hastası ben kolay kolay boşanma taraftarı olan biri değilim ama böyle ruh hastası çekilmez .Allah sana ve yavruna kolaylıklar göstersin canını sıkma buda senin imtihanın demekki

En çok da çocuğunuzu o piskopatla birlikte buyutmeyeceksiniz ya ona sevinin
O kadar doğru bir karar ki bu
Eğer kapınıza gelip yok beni affet yok değişeceğim falan derse sakin inanmayın

Verdigim karardan kesinlikle donmem zaten hepinizin yazdiklarini tek tek okuyup icime sindirmeye calisiyorum biraz da olsa yaptigim sey icin kendimi iyi hissetmeye calisiyorum yani cocugum icin katlanmaya calistim.. Bazi arkadaslarim nie arabadaki hakkini almiyosun demis inanin ki korkuyorum bisey yapar diye cunku cok istiyodu o arabayi rahat vermez aileme zararim dokunur diye korkuyorum annesinin serrinden kendisinin serrinden korkuyorum

valla morale hiç ihtiyacın yok..
aferim sana hayatını sahiplenmişsin. çocuğunun hayatını da kurtarmışsın.
bir kadını dövmek zaten gerizekalı erkeklerin yapacağı iş.. ama senin ki doublesiymiş. nedenlere bak!
geçmiş ola.. inş yavrunuzla harika bir hayat yaşarsınız. lütfen dirayetli olun. yediğiniz dayakların sızısıdır o ... sakın bir şans versem mi çocuğum için deme.. zira adam değişmeyecek türden.. vakit kaybı sana..

Bu adamdan aptalın arasanda bir daha bulman zor olur. Bu sızı neyin sızısı?
Kurtulmuşsunuz, yeni seneyle yepyeni bir hayata başlayın, ne güzel.
Kendim için ne yapabilirim diye düşün, eğitim olur, çalışma hayatı olur. Sen bir sosyalleş, öz güvenin gelsin zamanla çok daha insani vasıflı kişiler hayatına girecektir. Bundan sonra güzel günler görün inşallah. Boşanmayıpta bir ömür bu şerefsiz insanların sizi hırpalamalarını mı çekseydiniz? İyice benliğinizi kaybederdiniz, bir hiç gibi hissetmeye başlardınız o zaman.
Peki sizin sürekli dayak yemenize şahit olan çocuğunuz ne düşünürdü? Böyle ortamda büyüyen çok, normali bu sanardı. Onun size saygısı olur muydu? Ya da ilerde hayatına girecek kadınlara değer verir miydi?

Allah kurtarsin canim cok dogru bir karar almissin minik bebisine uzun onurler diliyorum

Annenlerde kal ve bir daha geriye sakın dönme !!
İçinin yanması kadar doğal bir durum var mı ?
Kendine üzül , gençliğine üzül bebeğine üzül .. bunlar sana revamı ?
Hayvan herif elleri kökünden kopsun İnşallah

Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin de inşallah resmi olarak da ayrılırsın.

Cok sagolun sizlerden bunlari duydukcada cesaretim iyice artti zaten suan bu olayi duyan herkes benim yanimda.kimse onlara hak vermiyo herkes bana yaniyo ki nasil dustun bu insanlarin icine diye bebegimle yeni bi hayata baslayacagim allahin izniyle dualarinizi eksik etmeyin ...

Dogru karari vermissin. Yasadiklarinin ne kadar zor oldugunu biliyorum. Ben de benzer seyler yasadim. 2 yildir evliyiz, esim 4 kere bana vurdu. Sozlu siddeti saymiyorum bile. En son 2 gun once 'dovdu' ! Polisi aradim, darp raporu aldim. Yarin da dava aciyorum. Icindeki siziyi da cok iyi anliyorum. Umarim bundan sonra hep iyilerle karsilasirsin.

Cok iyi yapmışsın boyle cesaretli kadinlara bayilirim peki maddi olarak ailen nasıl ve sen çalışıyor musun

Su durumda beni en iyi.sen anlarsin gercekten ins sanada Rabbim guzel kapilar acar

Cok iyi yapmışsın boyle cesaretli kadinlara bayilirim peki maddi olarak ailen nasıl ve sen çalışıyor musun
Bi süredir calismiyodum yeni basladim isede.. Evliyken calismiyodum diye hep ezildim ama Rabbim büyük bana en guzel kapiyi acti atandim isime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…