Evin reisi gormesek inanacagiz. O ancak eve kalas olur.Ama kendisine sorsaniz her ev reisi sorarmis evine aldigi malzemenin nereye gittigini yedim dedigim.halde bana diyoki senin nekedar ne yedigini bilirim ben sen bunu birine vermissin. Evime lohusaydim annem babam geliyoduda bisey yemiyolardi bu adamin yuzunden annem.hep alisverisimi yapiyodu kendisi akil edipte demiyoduki bu kadin lohusa evime malzeme alayim kıyafetlerim ustume olmuyo ondan bi bot istedim diye bana dediki sen demiyomusun bu adam.ay sonunu nasil.getirecek zayifla ole kendi kıyafetlerini kullan yenisinide aliriz dusunun bana muamelesini
cocugun ve kendin icin nafaka talep etInanki size yasadiklarimi anlatsam roman olur kaynanam ben bi donem calismadim diye bana yapmadigini birakmadi hep asagilamaya calisti tum sozleriyle oglunuda doldurdu cift maaslilar sizden daha iyi yasiyo diye evime pazar eksigi goruyodu kaynanam milletede ben bakiyorum onlara diyodu ki esim memur muhtac degiliz ama esimde bana hep ben calisiyorum sen yiyosun muamelesi yapti eve aldiklari mobilyalari bile hep kafama kaktilar sanki kimseye alinmiyomus bana lutufta bulunmuslar gibi sozlu olrak surekli siddetini gordum haklida haksizda olsa ben hep susmak zorundaymisim eger cevap verirsem dayak yiyodum hirpalaniyodum zaten evimde huzurumu bozdu kaynanam beni oglundan kiskandi simdi herseyi biraktim onlra ama yaniyorum yillarima emeklerime benim cocugumun sucu neydi simdi evimde yuvamda iyi babamlarlyim.ama icim agriyo inanki sevdigim aldigim adam.nasil bole.oldu
Sadece cocugum icin istedim kendim icin istemedim ziynet lerimi bozdurup aldigimiz arabayi bile istemedim cok istiyodu o arabayi ben vicdanima yenildim isteyemedimcocugun ve kendin icin nafaka talep et
Ama kendisine sorsaniz her ev reisi sorarmis evine aldigi malzemenin nereye gittigini yedim dedigim.halde bana diyoki senin nekedar ne yedigini bilirim ben sen bunu birine vermissin. Evime lohusaydim annem babam geliyoduda bisey yemiyolardi bu adamin yuzunden annem.hep alisverisimi yapiyodu kendisi akil edipte demiyoduki bu kadin lohusa evime malzeme alayim kıyafetlerim ustume olmuyo ondan bi bot istedim diye bana dediki sen demiyomusun bu adam.ay sonunu nasil.getirecek zayifla ole kendi kıyafetlerini kullan yenisinide aliriz dusunun bana muamelesini
Sakın üzülmeyin ayrılıyorum diye kurtulduğunuza sevininMerhabalar, daha oncede esimle sikintilarimin oldugunu ve hamile oldugumu soylemistim biz bu sikintilari asamadik ve cocugum dogdu iki bucuk aylik ve ben bugun bosanma davasi actim ... Kayinvalidem esimi doldurdu ustume saldi esimde annesini tuttu beni hice saydi cocugum oldu mutlu etmediler beni hem 9 aylik hamileyken vurdu bana 25 gunluk lohusayken vurdu bana en sonda artik yilbasi gecesi vurdu bana bahaneleri ise biri hamileydim kardesimin soz torenine gidemiyorum istersen sen git dedigim icin niye emri vaki konusmusum beyefendi gitmek istemiyormuş bir digeri evdeki kasar bitti bunu hep senmi yedin yoksa fakiremi dagittin bende lohusayim yanimda kimsem yok mecbur aparatif yiyodum bir digeri ise bos poseti sen niye cope atmadinda antrede sakladin.. Bunlar benim dayak yeme sebplerim. Annemin evine geldim bir haftadir ne o ne ailesi arayip sormuyor bu insanlarda kurtulduguma seviniyorum ama icimde bir sizi var nolur bana biseler soyleyin kendimi rahatlatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?