esimden boşanıyorum

Ama kendisine sorsaniz her ev reisi sorarmis evine aldigi malzemenin nereye gittigini yedim dedigim.halde bana diyoki senin nekedar ne yedigini bilirim ben sen bunu birine vermissin. Evime lohusaydim annem babam geliyoduda bisey yemiyolardi bu adamin yuzunden annem.hep alisverisimi yapiyodu kendisi akil edipte demiyoduki bu kadin lohusa evime malzeme alayim kıyafetlerim ustume olmuyo ondan bi bot istedim diye bana dediki sen demiyomusun bu adam.ay sonunu nasil.getirecek zayifla ole kendi kıyafetlerini kullan yenisinide aliriz dusunun bana muamelesini

Evin reisi gormesek inanacagiz. O ancak eve kalas olur.

Kurtulmussunuz şükredin bebeginizle kendinize guzel bi hayat kurmayı dusunun . Size sevgisi olmayan , posetten peynirden doven kiside kesinlikle sevgi yoktur , boyle biriyle omur gecmez en guzel zamanlariniz ama o size siddet uyguluyor lutfen uzuntu falan duymayin . Aileniz arkanizda birakin o aramasin zaten arayacak olsa boyle davranmazdı.
Simdi uzelmek omur boyu uzuntu cekmekten iyidir . Umarim guze bir hayatiniz olur

Hiiiiiiiiiiiiiiiiçç sızlamasın için canım. Gül, eğlen, hayata yeniden merhaba de. Bu senin miladın olsun. Arkana bakma bile en doğru kararı almışsın helal olsun afferin. Küçücük bebeğine ve kendine olan saygını takdir ettim. Şimdi çok yeni olduğu için biraz buruksun. İnan ilerde çok güzel yapmışım iyi ki de yapmışım diyiceksin. Allah iyilerle karşılaştırsın..

Allah yardımcın olsun öncelikle. Ve bebegini Güle güle saglikla büyüt inşallah. Mutsuz yasantimizi,evliligimizi bu vicdansiz adamlarla yasam sürdügumuz alanı, yuvamiz sandigimiz için, onlara es diye değer veripte yari yolda kalmisligimizdan canımiz yaniyor arkadasim. Bende kötü bir evliliğin ! İçinde olduğum için anlıyorum
Ben cocuksuz sen çocuklu tek fark bu. Rabbim yardımcın olsun. Buda gececek inşallah

Çok iyi yapmışsın. Hiç üzülme. Adam 'ın hiç işi gücü yoktu herhalde evdeki kaşarı takip ediyordu. Kurtulduğuna sevin. Ya bu adamları evlenmeden önce psikolojik bir testten geçirmek gerekiyor herhalde. Ne kadar çok arttı bu tipler. Yaşlı olsa hadi diycem belki çok çekti, hayata küstü, yaşlılık depresyonu. Ama hayat dolu cıvıl cıvıl olması gereken gençlerin içleri kapkara. Allah sonumuzu hayretsin.

cocugun ve kendin icin nafaka talep et

Evime misafir gelsin istemiyofu laf yapiyodu ben birine gitsem gondermiyodu kirk dereden su getirtiyor du bana icim okadar dolu ki evet seviniyorum bu karari verdim evim dedigim yuvam dedigim yerden ciktim ama iste cok yeni ya bi bisey soylese goz yaslarima engel olmiyorum cok saolun soylediklernizle icimi sogutuyorum biraz bogazima dugumleniyo kelimelerim

Evlilik değil rezillik bunun adı.
Çocuğun da böyle bir ortamda bu dangozla büyüse emin ol çok olumsuz etkilenirdi.

Çok doğru bir karar vermişsin kesinlikle dönme bu yoldan.
Çok mutlu olacaksın bundan sonra inan.

Aileniz destekse daha fazla katlanmayın.bu arada eşiniz hep böylemiydi?

Üzülme canım ...şiddet çok kötü bir şey bende yaşadığım için biliyorum, kurtulmuşsun en azından, ama acı kolay geçmiyor... çok güçlü olmak gerekiyor.

bazı bosanma haberlerıne uzulmuyorum cunku resmen kurtulmussun
bence sadaka ver bı fakırı sevındır derım tez zamanda kurtuldugun ıcın
ınsallah oyle mutlu olursun kı bu kotu gunlerı unutursun

o sizi bebeginizin icindir aramasin bosver kurtulduguna sevin

İçinizin sızlaması çok normal.Çünkü hayal kırıklığına uğramışsınız.
Çünkü kimse boşanmak için imza atmaz evlenmez.
Ama önemli olan bu süreçte duygusal değil mantıklı davranabilmek.
Bakın bu nafaka meselesinde çok mantıksız davranmışsınız.O altınlar sizin hakkınız mihriniz.
Onlar bozdurulup araba alınmış yani o arabada sizin hakkınız var.
Yani şöyle adamları bir de arabalarını almayıp sevindirmeyin allah aşkına.
Hayatta hep kadınlar mı bedel ödeyecek?
Hakkınız her ne ise sonuna kadar isteyin.Muhtaç olup olmamanız önemli değil.
Önemli olan haklının hakkının yerde kalmaması.

Çok geçmiş olsun...hastalıktan kazadan kurtulanlar der ya "yeniden doğdum diye"bence boşanınca yeniden doğacaksınız.

Sakın üzülmeyin ayrılıyorum diye kurtulduğunuza sevinin
Ben de yaşadım buna benzer bir olay
O zaman ayrıldığım için çok üzülüyordum neden ben diyordum sürekli
ama şimdi çok daha iyiyim
İyiki ayrılmışım diyorum
Allah hakkınızda hayırlısını versin

Rabbim zor durumda olan herkese yardım etsin. Mutsuzluğu kabul etmektense cesurca davranıp mutluluğa yol almışsın. Alışkanlıklarından ötürü elbet üzüleceksin. Ama zaman her şeyin ilacı gerçekten.

Birbirini çok sevip, değer veren eşleri ölüm ayırıyor kimi zaman. Bence içinde bulunduğun durumdan daha acı verici.
Sen sana değer vermeyen ve seni değersizleştirmeye çalışan, öz güvenini elinden alan, içine korku salan bir eşten uzaklaşıyorsun. Verdiğin karar çok doğru çünkü insanlar değişmez. O bir ömür sana bunları hissettirecekti.

Yalnız kalmamaya çalış. Sana pozitif yaklaşan insanlarla vakit geçir. Hangi şehirdesin, bulunduğun şartlar nasıl bilmiyorum ama açık havada yürüyüş yap. Kendine bir hobi edin. Kendini üzüntüye hapsetme!

Çocuğunuz haklarını sizden kaşar soran adama mı bırakacaksınız. Kaşar eline düşer adamdan bir daha bir şey alamayabilirsiniz. Tüm haklarınızı alarak boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…