eşimden boşanmak istiyorum

zynp_sln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
5
0
86
35
İzmir
Merhaba arkadaşlar. 5 yıllık bir evliligim 3.5 yasinda kizim var.ben 30 esim 34 yasinda.eşimi cok severek evlendim.ancak suan boşanmak istiyorum.esim bosanmis bir ailenin çocuğu baba anneyi doven içkici bir adam anne ayrı bir alem yemek yapmaz is yapmaz ilgisiz alakasız.ablayi babaanne büyütmüş.parcalanmis bir ailenin cocugu.ben onu çok sevdim. hep güzel bi düzenli bir ailesi olsun çocuğumuz olsun huzur içinde yaşam sürmek istedim.ancak bakıyorum ki suan ben duygusuz uğursuz kaba bir adamla evlenmişim. Bir kaç örnek vermek istiyorum. Adam bi acayip sanki ben onun karisi degilimde bi dostuyum.gittigimiz ortamlarda bana salak sacma kucuk dusurucu espriler yapar ben onu kizdirdigimda ders olsun diye yapayim derken evde surukleyerek ayağını suratima basar ezer gözlerime bastırıyor eliyle sözde şaka yapıyor kafama vuruyor sert bi sekilde.sonra geliyor sarılıyor. Hiç bişe olmamış gibi öpmeye çalışıyor. Şaka yaptım ben sana ne kadar kuvvet uyguladığımı biliyorum canın yanmaz diyor.kizim bile ben ağlarken Baba yapma bırak annemi diye bağırıyor.bana saygısı yok.alisverise gitmez bütün alışverişi eve karınca gibi ben taşıyorum.bana jest olsun diye sofraya bir bardak koymaz bırak jesti hastayken evde her sey varken çocuğa sabah sabah cips yedirir ekmek almaya usenir. yazsam daha sayfalar almaz.adam sadece para kazanıyor. Annemlerin biraz desteğiyle birazda krediyle ev aldık 3 yil oldu.bosanmak istiyorum ama maddi durumum yok suan.kizim evden gitmek istemiyor.anneannesine gittiğimizde hemenev diye aağlıyor hircinlasiyor.sizce ne yapmalıyım. ?

Keyfine bak ciddiyim , boşansan daha zor bir hayat bekleyecek seni .
Derlerki ayiydi mayiydi kocam idi.
Önce şunu söyleyeyim daha sonra tekrar evlenirim diyorsan önüne iyi biri çıkmayabilir akranların çoğu seçilmiş evli.
Yok ben evlenmeyi düşünmüyorum ama olurda öyle biri çıkarsa evlenirim diyorsan ölç tart öyle karar ver.
Üç evlilik yapmış bir abla bana değişen sadece yastığım oldu demişti.

Tekrar evlenmek hiç geçmiyor aklımdan. nefret ettim çünkü erkeklerden. Benim esim evlendigimizde böyle değildi.daha farklı pproblemlerde var.ailemi hic sevmiyor mesela.en son yaşadığım bi olayı anlatayim.babam 60 yasinda çalışıyor. Bizde araba var akşam yemeğinden önce babamı is yerinden alirmisin dediğimde alamam diyor. korkuyorum beni bekleyen gelecekten hep genç kalmayacagim çünkü. Diğeryandan b
oşanmis kadın olarak yaşamak beni korkuyor.

saçmalama boşan tabii ki.şaka gibi suratına ayak basmak ne demek?hiç de korkma, bir sürü kadın var gayet güzel idare eden.sakın 2.çocuk falan yapma, hiçbir hayat bundan zor olamaz.maddi olarak kendini toparla çocuğunun psikolojisini düşün bu odundan nasıl bi baba olabilir?

Merhaba arkadaşlar. 5 yıllık bir evliligim 3.5 yasinda kizim var.ben 30 esim 34 yasinda.eşimi cok severek evlendim.ancak suan boşanmak istiyorum.esim bosanmis bir ailenin çocuğu baba anneyi doven içkici bir adam anne ayrı bir alem yemek yapmaz is yapmaz ilgisiz alakasız.ablayi babaanne büyütmüş.parcalanmis bir ailenin cocugu.ben onu çok sevdim. hep güzel bi düzenli bir ailesi olsun çocuğumuz olsun huzur içinde yaşam sürmek istedim.ancak bakıyorum ki suan ben duygusuz uğursuz kaba bir adamla evlenmişim. Bir kaç örnek vermek istiyorum. Adam bi acayip sanki ben onun karisi degilimde bi dostuyum.gittigimiz ortamlarda bana salak sacma kucuk dusurucu espriler yapar ben onu kizdirdigimda ders olsun diye yapayim derken evde surukleyerek ayağını suratima basar ezer gözlerime bastırıyor eliyle sözde şaka yapıyor kafama vuruyor sert bi sekilde.sonra geliyor sarılıyor. Hiç bişe olmamış gibi öpmeye çalışıyor. Şaka yaptım ben sana ne kadar kuvvet uyguladığımı biliyorum canın yanmaz diyor.kizim bile ben ağlarken Baba yapma bırak annemi diye bağırıyor.bana saygısı yok.alisverise gitmez bütün alışverişi eve karınca gibi ben taşıyorum.bana jest olsun diye sofraya bir bardak koymaz bırak jesti hastayken evde her sey varken çocuğa sabah sabah cips yedirir ekmek almaya usenir. yazsam daha sayfalar almaz.adam sadece para kazanıyor. Annemlerin biraz desteğiyle birazda krediyle ev aldık 3 yil oldu.bosanmak istiyorum ama maddi durumum yok suan.kizim evden gitmek istemiyor.anneannesine gittiğimizde hemenev diye aağlıyor hircinlasiyor.sizce ne yapmalıyım. ?

Cok ciddi soyluyorum bosanma. Cok muhattap olma cunku ben parcalanmis bi ailenin cocuguyum. Yasadiklarimi bilsen kendi kizina kiyamazdin.benim evliligimde cok problemli ve ben sadece cocuklarimi dusunuyorum. Kimse minnetsiz bi lokma vermez ne sana ne cocuguna. Kocanla konusmasanda kavga dogus istersin yine. Herkes bisan niye cekeceksin der ama bosandiktan sonrasida hic kolay degil. Gercekten yastik degisir kader degismez. Boyle esler bizim imtehanimiz diye dusunuyorum. Bu konulari esinin bir hastaligi olarak dusun. Mesela kanser olsa terk edecekmiydin? Buda duygu kanseri de. Rabbim guc versin sana. Cocugun arada kalmaz insallah

Konuşmayı denedin mi? Yaptıklarının seni üzdügünün kırdıgının farkındamı?

Ben 2 yillik evliyim ve cok mutsuzum gunumuzde evlilikler uzun surmuyor cunku biz kadinlar aileleri tarafindan elbebek gulbebek yetistirilmis tarafiz asla kabul etmiyorlar haksiz olduklarini asla sorumluluk sahibi olamiyorlar ilgili bir es olamiyorlar cunku alıştırılmışlar erkekler ya hani cok şımartılmışlar ayakta durabilecegime inaniyorum bn erkek denn cinsten tiksiniyorum artik

kocamı öpüp başıma koycam allah benim ve bebeğimin başından eksik etmesin

Back
X