Eşimden boşanmak neden bu kadar zor

Benim doktorum bir ilaç seçimi için şöyle bir şey söylemişti. Psikiyatrist değil.
Sasifelek seçim her zaman iyi ile kötü arasında verilmez. Kötü ile kötü arasında da verilir demişti.

Bu adamla bosanirsaniz ozeliniz dokecek belki, velayeti alamaz, çocuğu size karşı kullanacak, belki maddi probleminiz olacak. Bu kötü.

Peki ya ona dönersen. İşte o cehennem. Seni tehdit eden adama dönmüş olacaksin. Baskılar artacak. Sen nefret ettiğin adam ve varoş annesi ile hergun cehennemi yaşayacaksın. Yaşarken ölmek bu.

Gücünü topla. Biliyorum zor durumdasin. O eve dönme. Mesajları topla, savcılığa ver. Uzaklaştırma al, boşanma davasını aç. Hiç taviz verme bu santajciya.

eskinizde ne var bilmiyorum ama eskiyi açıp tehdit eden erkek direk şerefsizdir
sizi öyle kabul etmiş evlenmiş ,ağzımı bozucam şimdi, madem karı etmeseymiş kendine
herşey iyiyken güzel, ama ayrılmaya kalkınca namussuz oldunuz dimi?
pislik herif.
kzıınızı sizden nasıl alacak?
eşinizi aldattınız mı? anlamadım orasını, geçmiş derken ben evlenmeden önceki geçmiş anladım

Bebek hastaneden cikana kadar bu adamla iletisim kurma
Birsey derse de cok yorgunum seninle tartisamicam tek derdim cocugum iyilessin vs de gec
Cocugu yanina al bi sonra arkadaslarin dedigi gibi uzaklastirma cikarirsin

Geçmiş geçmişte kaldı,söyleyeceklerinin hiçbir hükmü yok.Ayrılacağım diye iftira atıyor dersin.Boşanırken herkes birbirine ne yalanlar ne iftiralar atıyor.Ailenize tehditleri söyleyin ve suç duyurusunda bulunun.Tehdit mesajları varsa silmeyin,çok iyi delil olur.Çocuğunuzu da sizden alamaz.Hemen şikayetçi olun.

Artik bu adama karsi sevgim kalmadi. Neler yasadigimi aatamayacagim. Sadece cok cektim. En son da stresten erken dogum yaptim. Eşim ve eşimin annesi, babasi yuzunden. Ben bu adami terk ettim. Ama beni tehdit ediyor. Geçmişte yasadiklarini soylerim vs diye. Ki evlenmeden once ben her seyi acikca konusmustum. Ben de beni bu tehditlerle korkutamayacagini soyledim. Aksine beni tahrik edersin dedim. Sonrasindaysa daha korkunc tehditlerde bulundu. Korktugumdan değil. Kizim ne olacak ? Her şey cok karışık. Bir turlu yakamdan dusmuyor. Bunu yapabilecek cesarete sahip olmadigini dusunuyorum. Egitimli, isinde gucunde biri. Ama pesimi birakmamasi beni cok yordu artik. Kizim hala hastanede. Onu senden alirim diyor. Daha cok korkuyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ne yapmaliyim ?
Uzaklaştırma çıkartabiliyorsun biliyorsun değil mi? İşi zarar görür mü, sonuçları ile baş edebilir mi kendi düşünsün. Olmuyorsa olmuyor bunu ikiniz de kabul etmelisiniz. Yoksa o çatı altında biriniz birinizi öldüreceksiniz bu gidişle. Geçmişinde yaşadığın şeyleri anlatması da onun alag.v.tlığı olur, millet demez mi madem böyleydi niye karı yaptın kendine? Bunu göze alamaz zaten.

Haberlerde vs goruyoruz bosanmayi kaldiramayip karisini ölduren. Gordugumzde kanim donuyor. Bizim ülkemizde boyle seyler yok çok şükür. Aslinda bizim bura küçük bir yer savaş falnda yok.
Istemeyen esi niye tehditlerle yaşamaya calisir ki erkek. Istemiyorsa mutlu olamicaz ztn diye dusunmezmi insan.
Acaba bu erkekler neden boyle yapiyor. Elalemin dedikodusundan mi utaniyor.
Yoksa kendisine yediremiyor mu birakilmak.

Haberlerde vs goruyoruz bosanmayi kaldiramayip karisini ölduren. Gordugumzde kanim donuyor. Bizim ülkemizde boyle seyler yok çok şükür. Aslinda bizim bura küçük bir yer savaş falnda yok.
Istemeyen esi niye tehditlerle yaşamaya calisir ki erkek. Istemiyorsa mutlu olamicaz ztn diye dusunmezmi insan.
Acaba bu erkekler neden boyle yapiyor. Elalemin dedikodusundan mi utaniyor.
Yoksa kendisine yediremiyor mu birakilmak.
Ülkemizde adalet yok ,kadınları koruyamıyor devlet . Vallahi günlük haber izliyorum mutlaka günlük kadın cinayetleri çıkıyor . Kadınlar ölmeden tedbir alınsa keşke

Artik bu adama karsi sevgim kalmadi. Neler yasadigimi aatamayacagim. Sadece cok cektim. En son da stresten erken dogum yaptim. Eşim ve eşimin annesi, babasi yuzunden. Ben bu adami terk ettim. Ama beni tehdit ediyor. Geçmişte yasadiklarini soylerim vs diye. Ki evlenmeden once ben her seyi acikca konusmustum. Ben de beni bu tehditlerle korkutamayacagini soyledim. Aksine beni tahrik edersin dedim. Sonrasindaysa daha korkunc tehditlerde bulundu. Korktugumdan değil. Kizim ne olacak ? Her şey cok karışık. Bir turlu yakamdan dusmuyor. Bunu yapabilecek cesarete sahip olmadigini dusunuyorum. Egitimli, isinde gucunde biri. Ama pesimi birakmamasi beni cok yordu artik. Kizim hala hastanede. Onu senden alirim diyor. Daha cok korkuyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ne yapmaliyim ?
Yeni doğan bebeği sizden nasıl alacak, bir avukatla görüşün bakalım mümkün müymüş? Şu 'çocuğunu senden alırım' masalına inanmayın artık ya, A LA MAZ

Duygu değil mantıklı hareket et. Silkelen kendine gel.
Ettiği tehditleri kayıt altına al. Yaptıklarını belgele elinde belgeler olsun deliller.
uzaklaştırma raporu al. Her kapıya dayandığında aradığında polisi ara.
Eğer devam edersen iş yerini arar seni rezil ederim de.
Düşünmek yerine eyleme geç.
Kolay kolay anneden çocuk alınmaz.

Havlayan köpek ısırmaz.. evlenmeden önce anlattıklarını duyarsan iftira dersin ne olacak yani baban tutup muayeneye mi goturcek seni zaten bakire değilsin korktuğun ne ? İftira de geç.. anadan evlat koparmak da öyle kolay degil

Back
X