- Konu Sahibi minik_fare
-
offffffffff be güzelim çok zor senin durumun ne söylenebilinirki canım peki çalışıp kendi ayaklarının üzerinde duramazmısın ne bileyim eğer eşinin söylicekleri duymak istemediğin şeylerse ve ben bu evliliği çekicem diyorsan o zaman hiç açma bu konuyu bence yani başka seçenek gelmiyo benim aklımaCADIARZUCADIARZUonlar iş anlamında görüşüyorlardı bu yüzden konuşmalarına sesimi çıkarmamıştım. Hem söylesem bile beni dinlemez.Herkes özgür ya...!!!
Boşanmak isterdim evet...hatta 1 dakika durmazdım... ama nereye gideceğim...
ailemin yanına dönemem ben evlendikten sonra bazı düzenler değişti, annanemin yanında yer yok, senağlama annemle babam ayrı, babamın yanında yer yok, annem ise ona yük olacağımı söyler...çünkü gidersem iş bulamam...
yapacağı açıklamadan da korkuyorum.. ya evet seni sevmiyorum artık boşanalım derse...
işin ilginç yanı,siz kocanızın eski kız arkadaşıyla görüşmesine nasılizin verirsiniz ki.Az önce birşeylere bakmak için eşimin bilgisayarına girdim, dosyaları ararken bir de baktım ki eski kız arkadaşının bikinili fotografı !!! :1shok::1shok::1shok:
2008 temmuzunda çekilmiş 2009 nisan da yollanmış gibi duruyor resim bilgisinde.
içim kalktı...
neden... tamam konuştuklarını biliyorum o ikisinin. Ama bunu hiç beklemezdim. :1shok:
belki gene birşey yok ortada olan, olması da mümkün değil, kız dünyanın öbür ucunda başka bir ülkede...ama benim içim kalktı bir defa. Şimdi sorsam soramam da, çünkü niye bilgisayarımı karıştırdın diyecek bu sefer.
çok kötüyüm. eve gelince yüzüne basıl bakacağımı düşünüyorum.
onlar iş anlamında görüşüyorlardı bu yüzden konuşmalarına sesimi çıkarmamıştım. Hem söylesem bile beni dinlemez.Herkes özgür ya...!!!
ailemin yanına dönemem ben evlendikten sonra bazı düzenler değişti, annanemin yanında yer yok, senağlama annemle babam ayrı, babamın yanında yer yok, annem ise ona yük olacağımı söyler...çünkü gidersem iş bulamam...
yapacağı açıklamadan da korkuyorum.. ya evet seni sevmiyorum artık boşanalım derse...
onlar iş anlamında görüşüyorlardı bu yüzden konuşmalarına sesimi çıkarmamıştım. Hem söylesem bile beni dinlemez.Herkes özgür ya...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?