- 4 Ocak 2008
- 6.524
- 13
- 683
- Konu Sahibi minik_fare
-
onlar iş anlamında görüşüyorlardı bu yüzden konuşmalarına sesimi çıkarmamıştım. Hem söylesem bile beni dinlemez.Herkes özgür ya...!!!
Boşanmak isterdim evet...hatta 1 dakika durmazdım... ama nereye gideceğim...
ailemin yanına dönemem ben evlendikten sonra bazı düzenler değişti, annanemin yanında yer yok, senağlama annemle babam ayrı, babamın yanında yer yok, annem ise ona yük olacağımı söyler...çünkü gidersem iş bulamam...
yapacağı açıklamadan da korkuyorum.. ya evet seni sevmiyorum artık boşanalım derse...
Ben öyle eşine herşeyi yasaklayan, sağa bakma sola bakma diyen kadınlardan değilim malesefkeşke öyle olabilsem... dolayısıyla da eski kız arkadaşı ile arkadaşlık çerçevesinde değil de iş çerçevesinde görüşmelerine ses çıkarmadım..
ama nerede bilirdim böyle olacağını.. herkesi kendim gibi zannediyorum işte...
onlar iş anlamında görüşüyorlardı bu yüzden konuşmalarına sesimi çıkarmamıştım. Hem söylesem bile beni dinlemez.Herkes özgür ya...!!!
ailemin yanına dönemem ben evlendikten sonra bazı düzenler değişti, annanemin yanında yer yok, senağlama annemle babam ayrı, babamın yanında yer yok, annem ise ona yük olacağımı söyler...çünkü gidersem iş bulamam...
yapacağı açıklamadan da korkuyorum.. ya evet seni sevmiyorum artık boşanalım derse...
Minik_fare bizim gibi ilerisini düşünememiş olabilir... Hata etmiş.. Eşinin ki zaten hata...
Şimdi bizim ona diyebileceğimiz sadece eşiyle bu durumu konusması gerektiği ve kendini haklıyken haksız duruma düşürmemesi...
kusura bakmayın ama,bu nasıl evllik böyle...
herkes özgürdür tamam ama bu özgürlük de
belli çerçeveler de olmalı...
iş için görüştüğü kişi,hangi cüretle
bikinili resim gönderebilir...
hadi bunları bir kenara koyalım,siz
kendinizi mecbur hissediyorsunuz eşinize karşı...
duymak istemediğiniz sözleri duymaktan korktuğunuz için,
kabullenilmesi imkansız olayları bile sineye çekiyorsunuz...
siz önce kendinize güvenin,sizi istemeyeni siz hiç istemeyin...
ama hem yalnız kalmaktan korkuyorsunuz,hem de hesap sormayı düşünüyorsunuz..
bence ;önce karar verin,
kusura bakmayın,tabir-i caizse;
ya bu diyardan gideceksiniz,ya da bu deveyi güdeceksiniz...
siz bu korkularınızı eşinize hissettirmeyin bence...
onun eline de koz vermiş olursunuz..
sevgiler...
bu herşeyi yasaklamak değil ki.
bu olmaması gereken. çoğu kadının kabul etmeyeceği bir şey.
iş bile olsa.
ne demek,eski kız arkadaşıyla konuşmak.
böyle olacağını nasıl bilemezsiniz ki.
bir zamanlar onlar birbirlerini beğenmiş ve beraberlik yaşamışlar. demekki bir beğeni olmuş aralarında. bunu tekrarlanmaması sizce , yüzde kaç ihtimal olabilir.
bir düşünün bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?