Eşimden bunu beklemezdim...

ne demek özgür evlendikten sonra ikinizde birbirinize karşı sorumlusunuz
eşiniz özgür olduğunu düşünüyorsa herşeyi bekleyin bence ondan
ayrıca evliliğinizi bir dayanak olarak görmeye başlamışsınız
düzgün bir evliliğiniz olmadığı da belli oluyor
bence konuşun eşinizle korkunun ecele faydası yok
olacak olanı durduramazsınız zaten sadece biraz daha erteleyebilirsiniz

lütfen ben şimdi ne yapacağım korkusuyla sığıntı gibi durmayın dik durun biraz. eşinizin sizden ayrı özeli olamaz. elbette karıştırıcaksınız. ben kocamın herşeyini aklınıza ne gelirse karıştırım sen ben diye bişiy yok ''biz'' olduk arık.
o yüzden bu ne demek diyip sorun.

Ben öyle eşine herşeyi yasaklayan, sağa bakma sola bakma diyen kadınlardan değilim malesef keşke öyle olabilsem... dolayısıyla da eski kız arkadaşı ile arkadaşlık çerçevesinde değil de iş çerçevesinde görüşmelerine ses çıkarmadım..

ama nerede bilirdim böyle olacağını.. herkesi kendim gibi zannediyorum işte...

Kendin kaşınmışsın konuştuklarını biliyorum diyorsun bu nasıl iş anlamadım.Ayrıca o senin kocan pc'sini karıştırmanda ne sakınca var anlayamadım.

bu herşeyi yasaklamak değil ki.
bu olmaması gereken. çoğu kadının kabul etmeyeceği bir şey.
iş bile olsa.
ne demek,eski kız arkadaşıyla konuşmak.
böyle olacağını nasıl bilemezsiniz ki.
bir zamanlar onlar birbirlerini beğenmiş ve beraberlik yaşamışlar. demekki bir beğeni olmuş aralarında. bunu tekrarlanmaması sizce , yüzde kaç ihtimal olabilir.
bir düşünün bence...

önce kendinize bir güveninnn
hem siz eşinizin sizi sevmediğinimi düşünüyorsunuz??sizi bu düşüncelere iten ne?
şimdi siz konuşursanız eşiniz hemen boşanalım mı dicek?
bence kendinizi bu kadar aciz görmeyin.
kendinize güvenin biraz

canım bende herşeyi yasaklayan biri değilim olabildiğince özgürdür arkadaşlarıyla gezer işten kız arkadaşlarıyla dışarıda görüşür vakit geçirir ama eski kız arkadaşla görüşme olayı çok fazla bence...
keşke şu özgür bırakma olayına bir sınır koysaydınız aklına esen herşeyi yapabileceğini düşünmeseydi böylece

Minik_fare bizim gibi ilerisini düşünememiş olabilir... Hata etmiş.. Eşinin ki zaten hata...
Şimdi bizim ona diyebileceğimiz sadece eşiyle bu durumu konusması gerektiği ve kendini haklıyken haksız duruma düşürmemesi...

kusura bakmayın ama,bu nasıl evllik böyle...
herkes özgürdür tamam ama bu özgürlük de
belli çerçeveler de olmalı...
iş için görüştüğü kişi,hangi cüretle
bikinili resim gönderebilir...
hadi bunları bir kenara koyalım,siz
kendinizi mecbur hissediyorsunuz eşinize karşı...
duymak istemediğiniz sözleri duymaktan korktuğunuz için,
kabullenilmesi imkansız olayları bile sineye çekiyorsunuz...
siz önce kendinize güvenin,sizi istemeyeni siz hiç istemeyin...
ama hem yalnız kalmaktan korkuyorsunuz,hem de hesap sormayı düşünüyorsunuz..
bence ;önce karar verin,
kusura bakmayın,tabir-i caizse;
ya bu diyardan gideceksiniz,ya da bu deveyi güdeceksiniz...
siz bu korkularınızı eşinize hissettirmeyin bence...
onun eline de koz vermiş olursunuz..
sevgiler...

Sen dik durmalısın, ne demek gidecek bir yerim yok. Sen dik durmazsan eşin daha çok istediklerini yapacaktır. Eşini karşına al ve konuş, kendinden de asla taviz verme bu konuda. Hem iş için görüşüyorlarsa nasıl bikinili fotosunu yolluyor, ne demek bu. PC'sini de karıştırırsın gerekirse cüzdanını da, o senin eşin canın herşeyin... Herşeyi paylaşmak için yuva kurdunuz sonuçta.

eski kızarkadaşıyla konuşmasına niye bişey demiyorsun????????
foroğrafını bırak konuşmasına masaade etmezdim...

Herkes özgür demek??

Ne bicim evlilik anlayisina sahip esin vallaha cok ilginc!CADIARZU
Tamam evlendik diye kimse kimsenin kul kölesi olmayacak tabi...fakat esin ipin ucunu kacirdi galiba...o zaman sende git eski erkek arkadaslarinla görüs..is icabi canim dersin...onlarin sortlu fotolarini bilgisayara koy,

Eger esin bunlara birsey demezse...olsun biz ögzür bir evlilik yasiyoruz derse...bilki bu evlilikten hayir gelmez..en azindan bana göre...

işte budur alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bu arada konu sahibi gitmiş.

bütün yorumları okudum e bır kez daha ıyıkı burdayım aranızdayım dedım...
yapılan su yrumlara bakarmısınız herkes ne kadar samımı sızın ıcın ellerınden gelenı yapıo aralarından bırı aksını soyluyormu hıc bır dusunun bakalım herkes bu konuda hem fıkır.. çok fazla tavız vermıssınız ve suan ne yapacagını bılmıyorsunuz bence bu guvensızlıgı bı an once ustunuzden atın ve silkelenin.. böyle bir evlilik sürmeye devam ederse ve bu konuda bitmezse yarın öbür gün mutlaka biticektir....

anladıgım kadarıyla cocukta yk bence suan bulundugunuz duruma en azından sukredıp gec olmadan bısıler yapın...

ya bu konuyu kendınızde konusup halledıceksınız esınız hatasını anlayıp bayanla ılıskısını kesıcek..
ya da sız bu konuyu hıc esınıze acmıycaksınız yarın obur gun farklı bır durumla ıpler kopucak...

eeeehhhhhh elının korune kadar bosansın benı sevmeyenı ıstemeyenı ben hıc ıstememmmm neden kendınıı ona mecbur hıssdedıyosunkıııı neden senın ıcın kocan vazgecılmezz yazılrındann bunu hıssetımmm neden onu kaybetme korkusu ıcınde varkııı sne bukadr yuzz vermesennn ve bu kadr cok korkmasannnn bence esınnn eskı kız arkadsınınnn fotosunu pc sınde barındırmazdııııı ulannn benım esımm eskı kızarkasını bırakk konusmayıoı fotoyuuu telındee bır kızın bıleee tel nosu olamazz keserımmm bır yerınııı bu erkkelerdennn korku nedırr ayolll o senı kaybetmekten korksunnnn sende succ yokk deıll hanıııı bunee bol bırakmıssın esınııııı pesss

Bence siz ona zorunlu olduğunuzu göstermişsiniz, tüm ipleri eline vermişsiniz. Dolayısı ile konuşmanız çok anlamsız olacak. Başka yollardan çözüm üretmek gerek. Onun da sizi kaybetmenin nasıl bişey olduğunu bilmesi gerekir.

sana kızamaz
hem suçlu hem güçlü ne ala
sor ne işi varmış orda hemde bikinili

Allah kimsenin başına vermesin ama ben bile yapacaklarımı tahmin edemiyorum.
demekki hala unutmamış ki konuşmak bir yana resimlerini tutuyor üstelik bikinili !!!
bakıp silse neyse saklaması iyi değil bence.
gizlemeyip açıkça konuşun ...

arkadaşlar lütfen sadece fikrimizi söyleyelim yargılamayalım.. size göre kesin doğru olan birşey başkası için hiç bir anlam ifade etmeyebilir..

buna katılıyorum ayrıca görüşme olayı konusunda eşi bu konuda arkadaşı ikna etti diyelim (iş icabıymış ya belki mecbur kaldı bilemeyiz) ama bikinili resim yollamanın açıklanabilir bir tarafı yok ben olsam akşamı beklemezdim.. ne demek yaa o resmin orda ne işi varr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…