Eşimden bunu beklemezdim...

canım bak sen daha çok kocanın seni bırakmasından korkuyorsun.bence konuş eşinle,size pc karıştırdın diye kızacağına,kendi yaptığına baksın.eşim bana bu şekilde davransa,sanırım 1 dakka daha hayatımda olmazdı.gerçek bu.allahım yardımcın olsun canım.

gitmedim burdayım...
tamam... bir punduna getirip sormayı planlıyorıum...ama hemen soramam sanırım...cesaretimi toplamam lazım. Her zaman öfkeyle kalkan zarar ile oturur düşüncesini benimsemiş biri olmuşumdur.

Eşimin bir süredir benden uzaklaştığını hisseder olmuştum. Ama evlendikten sonraki değişime yormuştum.. ne de olsa 5. senemizin içindeyiz. Eh erkekler sevgilerini gösterme konusundaki yetenekleri de malum. Ama böyle birşey görünce tüm anlamlar değişti. Çocuğumuz da yok.

Ve ona çok güvendim. Ona karışmayarak saygı gösterdim. Çünkü böyle birşey olacağı aklımın ucundan bile geçmedi. Hala da bir açıklaması vardır diyorum... ne kadar safım.
Herşey şaka gibi...

Ben evlenene kadar hayatta çok zorluklar çok üzüntüler ve sıkıntılar çektim, çok sevgisiz bir ortamda parçalanmış bir ailede büyüdüm, evlenene kadar hep hakaret ve azar işittim, çalışıyordum o zamanlar, eve gelirdim ve annemin aşağılamalarını dinlerdim. Sebep ise hiçbirşeydi. Eşimi çok severek evlendim, ama eğer rahat ve mutlu bir hayatım olsa belki de hiç evlemezdim.... ya da kolaylıkla boşanır ve yoluma devam ederdim. Ama şimdi adımlarımı dikkatli atmam gerektiğini hissediyorum, çünkü aileye laf anlatması,
geri onların yanına yerleşmesi kolay değil benim için,
bu kriz ortamında ne kendi ayaklarım üstünde durabilecek iş bulabilirim, ne hadi iş buldum kazanacağım para beni geçindirmeye yeter... 5 yıldır işi bırakmıştım, evdeyim. mesleğimin olduğu sektörde kim bana iş verir ki.. bir sürü yeni mezun varken, benim gibi 30 küsür yaşında dul bir bayanı mı alacaklar...

Herşeye hazırlıklı bir duruma gelmek için biraz toparlanmalı ve kendime zaman tanımalıyım. Bu anlaşmazlık durumu devam ederse evet biz boşanırız. Ertelersem belki daha güçlü durabilirim. Boşanmak istemiyorum... ama şu anda hayatımda ilk defa 5 yıldır huzurlu bir hayat yaşadığım e bu huzuru sevdiğim için mi yoksa eşimi hala sevdiğim için mi boşanmak istemiyorum bu ayrımı yapamıyorum... Ama bugünkü olayı yaşadıktan sonra sanırım bu hayatı daha çok seviyorum ben ve bu yüzden de kendimi iğrenç hissediyorum.

Daha önce de genel sebeplerden dolayı bu ilişkinin yürümeyeceğini düşünüp ayrılmayı onu terk etmeyi düşündüm, hatta o işteyken bavulumu çıkardım oturdum biraz... ve tuhaf bir şekilde gün içinde işyerinde çalışan adam geldi eve... birşey unutmuş almaya gelmiş. İnananadım.... Hiç böyle birşey olmamıştı.
Bunun bir işaret olduğunu düşünüp hemen vazgeçmiştim.
Şimdi de bir işaret olsa... ne güzel olur...

hayatım sen kendını kandırıyosunnn yada kandırmakkk ıstıyosunn aklında bıseyler cızıpp kendınıı esınınnn temızz olduguna pcdekılerı onun kaydetmedıgıne ındırmaya calısyosunnnn bencee senınn alısdıgfınn hayat paradan ıtıbaren geldı bana bence sen onu bırakamıyosunnn ısın olsaaa bence 5 dakka durmasssınnnn guvenın yokk kedıneee ayklarının ustunde durmassınnn pısmanlık yasarsın dıyeeee kendını kandırmaaa guclu kuvettlı oll kendını yıpratırsın ancak bu sekılde ve kocana butunn ıplerı verırsınn soylımm esınn bı fotylada kalmassss sendekı bu ıyınıyetlı yuzu gorurseee

bence esınız sızı aldatsa dahıı tabbı rabbım gostermesın kımsenın basınada vermesın sız bence onu gormezden gelıpp kabullenırsınızz kendıı fıkrımı soyluyorummm yazılarınızdaaa caresız gucsuz bır bayan goruyorummm

birincisi herkes ozgurse evlenmesin!!!
evlisiniz siz onun sizden sizin ondan sakliycak biseyiniz olmamali...nasil dosyami karistirdin diye kizabilirki zaten sakliiyosa biseyler kizar...hemen konus nedir isin asli sor...gerisini sonra dusun...daha dogrusu o dusunsun...her halti yiyen oysa

benneyaptımki canım sen bence kendi kendini kandırmaktan başka hiç bir şey yapmıyorsun belki ailen seni kabul etmicek o yüzden her şeyi kabullenmek istiyorsun ama bu şekilde de bir evlilik yürümez biraz cesaret benden sana tavsiye eğer bu evliliği sürdürceksen sonunda hiç eşinle konuşma deşme bu olayı çünkü sen kabullenmiyosun kendi kendini kandırıyorsun eşinin hiç bir haklı savunması olamaz eski arkadaşının bikinili resminin olması bilgisayarında sen baştan yanlış yapmışsın bu kadar taviz vermekle:1no2:

siz mücadeleden rahatınızı bozmaktan korkuyorsunuz.

bunları düşünerek sinmeyin. lütfen tüm cesaretinizi toplayıp konuşun.

hiçbirşey bu şekilde yaşamaktan daha kötü olamaz. alıştığınız düzen değişicek bir süre zorlanıcaksınız ama geçicek hepsi...

buna benzer bir olayi bende yasadim.esim eski kiz arkadasini faceebok ta bulmus ve sanki iki normal okul arkadasiymis gibi simdiki hayatlari hakkinda bilgi vermisler birbirlerine.be ne mi yaptim.bende eski erkek arkadasimi aradim facebook da bulamadim ama ayni isimde bir baskasini buldum ve ekledim.sirf esim gorsun diye.esim intihar etmeyi bile dusundu.yani o kadar gururu incindi.nasilmissssssssss dedim.sen yapinca gayeeeetttt normall biseyyyy.ben yapnca neden degil pekiiiiiiiiii...ne mi olduu .ikimizde sildik on lari.

satır aralarında 30 yasında dul bır bayana kım ıs verırkı dıye bı cümle kurmussunuz,bugun dglde bı 10 sene sonra yanı sız 40 küsür yaslardayken esınız aynı seylerı yapmaya devam ederse hatta rahatlıgınızdan faydalanıp daha ılerı gıderse o zaman ne yapıcaksınız..o zaman kımsize bakar nsıl ıs bulur hayatınızı duzene sokacaksınız anlamıyorum..
hanı bır işaret oldu gne boyle bır ısaret beklıyorum dedınız ya ne malum bunun sızın ıcın en buyuk ısaret olmadıgı!!!! bence gun bugundur yuksek sesle dıle getıremesenızde en azından gorduklerınızı ve hıssettıklerınızı esınız kesınlıkle bılmelı !!!

çok sınırlı suratlı olmadan konuşabılırsın bence. sızın evlılıgınızın özgurluk anlayışı pek normale gırmıyor söyleyım. bence sor bakalım şi için mı bıkınılı resmını göndermış eşine. bıraz ayarını bılsın senın de eşin. ıplerı azıcık elıne al canım.hıç hoş degıl.

Zaten ne gelse cok modern,cagdas olmaya calisan kadinlarin basina gelir.Erkekler cocuk gibidir.Rahat birakilmaya gelmez maalesef.Ipin ucunu biz kadinlar elimizde tutmak zorundayiz.Yoksa o koca zaptetmesi biraz zor olur.

Evli insanların özeli olamaz bence...
Bilgisayarımı karıştırdın, telefonumu karıştırdın mantığını anlamıyorum ben...
Siz hayatı paylaşırken eşyalarınızda neden senin benim var?
Neden eski kız sevgilisiile hala konuşmasına izin veriyorsunuz oda ayrı bi konu...
Çok rahatsınız...
Yada ben çok anormal düşünüyorum...

kaydirigubbakcemile3aynen katılıyorum sana canım sen anormal düşünmüyorsun merak etme tatlım bende hiç anlamıyorum tabikide eşimin tlf nu karıştırırım oda benimkini bu güvensizlik değil bu rahatlık aynen katılıyorum sana

Ben eşimin bilgisayarını, tlf unu, ceplerini karıştırmam. O da benimkilere bakmaz. Ha çok zorunlu olur başka. Bence bu güvensizliktir. Eşin de olsa özeline saygı duymaktan yanayım. Aldatıyorsa zaten bir şekilde kendini belli eder. Birşeyler bulur muyum diye kafayı yemeye niyetim yok. Birine aşık olursa söyler sanırım ben de güle güle derim. Beni artık sevmiyenin peşinden ağlayamam.
Arkadaş sanırım tesadüfen görmüş. Konuşularak halledebilecek bir konuda hemen boşanmak neyin nesi. İnsan eski arkadaşına bikinili resim neden gönderir, o da neden silmez. Bu da anlaşılır gibi değil. Özgürlüğün de sınırları çizilebilmeli. Bunu beklemek evliliğe saygı adına her iki tarafın da hakkı.

ben de eşimin kişisel eşyalarını asla karıştırmam o da benimkileri karıştırmaz, kullanacaksa mutlaka izin alır.. diğer türlü ikimiz de yapamayız bunun rahat olmakla ilgisi yok.. birbirimize güveniyoruz ve 10 yıldır bu güveni yıkacak hiç birşey yaşamadık çok şükür eşim de olsa, benim eşyalarım bana aittir aynı şey onun için de geçerli..

tatlım katılmaya bilirsin ben zaten kendi düşüncemi söyledim bu bana göre rahatlık biz bakıyoruz derken habersiz zaten almayız birbirimizin eşyasını çok şükür bizde 4yıllık evliyiz ve hiç bir sorun yaşamadık bu konularda

bence is nedeniyle bile olsa esinin o kizla görüsmesi hic hos degil.cunku evli bir erkek.ki senin d eonlarin görüsmesine musade etmeni hic anlayamadim dogrusu...eski kiz arkadasiyla kousan adam resmini de saklar tabi.kusura bakma ama burda hata sende arkadasim.

iş için konuşabilirler ok belki anlaya bilir ama pcde bikinli fota görücem ne alaka neden o resim eşimin pcsinde olsun ki ne alaka ben olsam sorardım nedemk bu diye ve neden pcmi karıştırdın deme hakkıda görmezdim içimde kalıcağına sorardım sonu ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…