güzel arkadaşım birşeyi merak ettim severek mi evlendiniz yoksa görücü usulumu fisfisfis
ondan sonracağıma bence hç korkma eşinin senin hakkında farklı düşüncelere kapılacağına inanmıyorum sen rahat ol rahat davran en azından bunu dene ve birde eşinle ilişki esnasında sohbet et yani sohbet et derken sor senin için ne yapmamı istersin neyden hoşlanırsın diye sor sonra elbette oda sana sorucakdır ve uygulicakdır :asigim:
herşey konuşularak haletmek mümkündür heee birde kendine cesaret verecek şeyler yap kendini iyi hissetmek için birşeyler yap mesela git kuaföre istediğin şekilde yaptır sacını güzel bir gecelik içinde kendini rahat hissedebileceğin sonra birde el marifetini göster muhteşem büyüleyici bir gece makyajı yap veya yaptır kendine bak nasıl gecenin kıraliçesi olup adamın başını döndürüp kendine köle ediceksin :dance:
kendini nasıl rahat güvenli ve kendinden emin hissedeceksen o şekilde hareket et güzel bir masa hazırla mum ışığı belki bir şişe şarap bir kadehden sonra gerisi gelir zaten sengözlerimebaksanab
başka birşey aklıma gelirse eklerim şimdiden bol şans :1hug:
sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5
Kızlar bu konuda napabilirim bilmiyorum. sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var. cinsel birleşme sırasında eşime karşı rahat davranamıyorum. bu yüzdende genelde orgazm sorunu yaşıyorum. böyle olduğunda beni yetersiz görüpte soğumasından korkuyorum. 2.5 yıllık evliyim yeni yeni aşmaya başlıyorum. yani bikaç kez rahat olmaya çalıştım ama sanki istediğim gibi çoşkulu hareket edersem eşimin gözünde farklı algılanabilirim diye saçma sapan şeyler geliyo aklıma. rahat olmak için napabilirim? birde ön sevişme sırasında sadece öpüşüyoruzonun dışında eşimdende beni heyecanlandıracak biseyler yapmasını bekliyorum. kayganlık falan olmadığı için ilişki sırasında canım çok yanıyo bazen. daha yeni evli sayılırız çok monoton geçiyo bazen cinsel hayatımız. halbuki eşimle herşeyi yaşamak istiyorum ben. açıkca konuşsam diye düşündüm ama nasıl anlatılırki? yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim
canım cevabın için çok teşekkür ederim. hepsini yazdım aklıma. biz severek evlendik eşimle. aslında daha rahat olmam gerek dimi. hani görücü usülü olsa bende olur diycem ama yinede çekiniyorum bazen elimde değil. yazdıklarını deniycem. çok öpüyorum
Uzun yıllar hep böyle düşünmekle geçti.Geçtide ne oldu.Cinselliği keşfedemeden yaş geçiyor.Daha yolun başındasın.Eşinle konuşarak bunu aşabilirsin.Lütfen utanma ve erteleme.Ayrıca benim anlamadığım.bu konuda kadının rahat olması için erkeğinde çaba göstermesi gerekmiyor mu?Ama hangisi anlayacak*İş sonuca bakar.Yatakta erkeklerin kadınınıda düşünmesi lazım.O bilgelikte her erkekte yok maaleseffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?