Eşimden çekiniyorum bazen

zargo

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
11
0
611
İstanbul
Kızlar bu konuda napabilirim bilmiyorum. sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var. cinsel birleşme sırasında eşime karşı rahat davranamıyorum. bu yüzdende genelde orgazm sorunu yaşıyorum. böyle olduğunda beni yetersiz görüpte soğumasından korkuyorum. 2.5 yıllık evliyim yeni yeni aşmaya başlıyorum. yani bikaç kez rahat olmaya çalıştım ama sanki istediğim gibi çoşkulu hareket edersem eşimin gözünde farklı algılanabilirim diye saçma sapan şeyler geliyo aklıma. rahat olmak için napabilirim? birde ön sevişme sırasında sadece öpüşüyoruz :utangac: onun dışında eşimdende beni heyecanlandıracak biseyler yapmasını bekliyorum. kayganlık falan olmadığı için ilişki sırasında canım çok yanıyo bazen. daha yeni evli sayılırız çok monoton geçiyo bazen cinsel hayatımız. halbuki eşimle herşeyi yaşamak istiyorum ben. açıkca konuşsam diye düşündüm ama nasıl anlatılırki? yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim

güzel arkadaşım birşeyi merak ettim severek mi evlendiniz yoksa görücü usulumu fisfisfis

ondan sonracağıma bence hç korkma eşinin senin hakkında farklı düşüncelere kapılacağına inanmıyorum sen rahat ol rahat davran en azından bunu dene ve birde eşinle ilişki esnasında sohbet et yani sohbet et derken sor senin için ne yapmamı istersin neyden hoşlanırsın diye sor sonra elbette oda sana sorucakdır ve uygulicakdır :asigim:

herşey konuşularak haletmek mümkündür heee birde kendine cesaret verecek şeyler yap kendini iyi hissetmek için birşeyler yap mesela git kuaföre istediğin şekilde yaptır sacını güzel bir gecelik içinde kendini rahat hissedebileceğin sonra birde el marifetini göster muhteşem büyüleyici bir gece makyajı yap veya yaptır kendine bak nasıl gecenin kıraliçesi olup adamın başını döndürüp kendine köle ediceksin :dance:

kendini nasıl rahat güvenli ve kendinden emin hissedeceksen o şekilde hareket et güzel bir masa hazırla mum ışığı belki bir şişe şarap bir kadehden sonra gerisi gelir zaten sengözlerimebaksanab

başka birşey aklıma gelirse eklerim şimdiden bol şans :1hug:

sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

İşte böyle, aman çoşkulu olursan istekli olursam seks adına birşeyler yaparsam eşimin gözünde nasıl görünürüm ne düşünür diyerek hem kendinize yazık ediyorsunuz hemde eşinize...
Ne var yani bunda artık siz hayatlarınızı birleştirdiniz... bunda utanıcak ne var yani...
ayrıca seksi ihtiyaç için değil..
Birbirinizi sevdiğiniz ve istediğiniz için yapın...
Sadece öpüşmen yetmez ki ön sevişme için... eşine sen öner şöle yapalım böyle yapalım diye ...
Yani demek istediğim öncelikle konuş... istediklerinizi söyle ve eşinin istediklerini sor...Kolay gelsin.

eşinden çekinmene gerek yok
asıl erkekler monoton ilişkiden sıkılırlar ve soğurlar
ilişkiyi canlı tutmak her iki tarafada düşüyor
bu konuda konuşun bunda çekinelecek bişey yok çok doğal ikinizin arasında sonuçta
eşini baştan çıkar bak ondan beklentilerini dille getir, emnimki onunda farklı beklentileri vardır ondan sonra herşey daha keyfli olur gör bak

cinsellik konusunda kadınlara yapılan baskıların sonucu işte bu ...
aman çok istekli görünme kocan sonra hakkında ne düşünür..aman çok bilmiş gibi davranma kadın kısmı öyle şeyler bilmez..
nasıl davranmak istersen öyle davran arkadaşım..bunun arla edeple alakası yok..
isteklerinizi birbirinize anlatın,paylaşın..

Daha çok yeniyiz demişsin ama 2,5 sene olmuş..Pek de yeni sayılmaz şekerim..

2,5 sene geçmesine rağmen hala eşinden utanmanı anlayamadım açıkcası..Aşman lazım bu utangaçlığı yoksa tam anlamı ile yaşayamazsın cinselliği..

Rahat davranırsam eşim yanlış anlar diyorsun ..Nasıl yani? Ne anlayacak eşin?
Saçmalama lütfen..O nasıl rahat davranıyorsa, senin de rahat davranıp cinselliği tam anlamı ile yaşamak hakkın..Lütfen bu tarz saçma fikirleri at kafandan..
Çok tutucu gördüm seni..

Diğer konuda ise eşinle konuşmaktan başka çaren yok.İsteklerini açıkca söyleyeceksin..
Dediğim gibi, evlilikte kadın ve erkek karşılıklı olarak birbirlerini memnun etmekle yükümlüdür..

SEVGİLER.

canım yanlış düşünüosun.o zaten senın helalin.neden senın hakkında yanlış düşünsün kii:1no2: ay belki ayıp kaçabilir ama annem hep der ki: kocanızın dışarı bakmaması için gerekirse yatağında or..pu olun der.:jeyyar: ama haklıda yani adam bişileri senle yasayamıosa dısarı yönelir yani.erkek milleti ayol bu:teselli:

güzel arkadaşım birşeyi merak ettim severek mi evlendiniz yoksa görücü usulumu fisfisfis

ondan sonracağıma bence hç korkma eşinin senin hakkında farklı düşüncelere kapılacağına inanmıyorum sen rahat ol rahat davran en azından bunu dene ve birde eşinle ilişki esnasında sohbet et yani sohbet et derken sor senin için ne yapmamı istersin neyden hoşlanırsın diye sor sonra elbette oda sana sorucakdır ve uygulicakdır :asigim:

herşey konuşularak haletmek mümkündür heee birde kendine cesaret verecek şeyler yap kendini iyi hissetmek için birşeyler yap mesela git kuaföre istediğin şekilde yaptır sacını güzel bir gecelik içinde kendini rahat hissedebileceğin sonra birde el marifetini göster muhteşem büyüleyici bir gece makyajı yap veya yaptır kendine bak nasıl gecenin kıraliçesi olup adamın başını döndürüp kendine köle ediceksin :dance:

kendini nasıl rahat güvenli ve kendinden emin hissedeceksen o şekilde hareket et güzel bir masa hazırla mum ışığı belki bir şişe şarap bir kadehden sonra gerisi gelir zaten sengözlerimebaksanab

başka birşey aklıma gelirse eklerim şimdiden bol şans :1hug:

canım cevabın için çok teşekkür ederim. hepsini yazdım aklıma. biz severek evlendik eşimle. aslında daha rahat olmam gerek dimi. hani görücü usülü olsa bende olur diycem ama yinede çekiniyorum bazen elimde değil. yazdıklarını deniycem. çok öpüyorum

Kızlar bu konuda napabilirim bilmiyorum. sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var. cinsel birleşme sırasında eşime karşı rahat davranamıyorum. bu yüzdende genelde orgazm sorunu yaşıyorum. böyle olduğunda beni yetersiz görüpte soğumasından korkuyorum. 2.5 yıllık evliyim yeni yeni aşmaya başlıyorum. yani bikaç kez rahat olmaya çalıştım ama sanki istediğim gibi çoşkulu hareket edersem eşimin gözünde farklı algılanabilirim diye saçma sapan şeyler geliyo aklıma. rahat olmak için napabilirim? birde ön sevişme sırasında sadece öpüşüyoruz :utangac: onun dışında eşimdende beni heyecanlandıracak biseyler yapmasını bekliyorum. kayganlık falan olmadığı için ilişki sırasında canım çok yanıyo bazen. daha yeni evli sayılırız çok monoton geçiyo bazen cinsel hayatımız. halbuki eşimle herşeyi yaşamak istiyorum ben. açıkca konuşsam diye düşündüm ama nasıl anlatılırki? yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim

sen eşinle birlikte oluyorsun niye utanıyorsun ki bunda...
o senin helalin,bence sende ona karşılık ver...bak daha güzel olacak...delikafadulden

bende utanırım ilk başlarda ama
2,5 sene geçmişş
bizlere daha cocuklukta cinselliğin
kötü ayıp günah olabileceğine inandırıldık..
o yüzden çokta görmüyorum bunu..

tatlimseval, biz görücü usulü evlendik ama atmadığımız takla kalmadı canım delikafadulden delikafadulden delikafadulden
sanırım biraz kişilikle alakalı bu durum, yanlış anlaşılmasın, mesela eşim çekingendir isteiğini çok net söyleyemez, ben onu cesaretlendiririm.. bu şekilde yani...

Uzun yıllar hep böyle düşünmekle geçti.Geçtide ne oldu.Cinselliği keşfedemeden yaş geçiyor.Daha yolun başındasın.Eşinle konuşarak bunu aşabilirsin.Lütfen utanma ve erteleme.Ayrıca benim anlamadığım.bu konuda kadının rahat olması için erkeğinde çaba göstermesi gerekmiyor mu?Ama hangisi anlayacak*İş sonuca bakar.Yatakta erkeklerin kadınınıda düşünmesi lazım.O bilgelikte her erkekte yok maaleseffffff

Slm cnm :)

Arkadaslar o kadar guzel aciklamislarki birsey ekleme geregi duymadim ama yazmadan da cikmak istemedim..sunu søyliyim kendine deger ver ;)

hadi kolay gelsin..

aynen canım şimdi bize anlatıtğın gibi anlatacaksın... sorularının cevabı onda

canım cevabın için çok teşekkür ederim. hepsini yazdım aklıma. biz severek evlendik eşimle. aslında daha rahat olmam gerek dimi. hani görücü usülü olsa bende olur diycem ama yinede çekiniyorum bazen elimde değil. yazdıklarını deniycem. çok öpüyorum

birşey değil bitanem umarım işine yarar he bir tavsiye daha geceliğin altına dantel çoraplar var dizin üzerine kadar çorap üst tarafı dantelli birde onu giy :dance:

kolay gelsin umarım hayal ettiğin gibi olur bende öptüm sende sağol sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

Uzun yıllar hep böyle düşünmekle geçti.Geçtide ne oldu.Cinselliği keşfedemeden yaş geçiyor.Daha yolun başındasın.Eşinle konuşarak bunu aşabilirsin.Lütfen utanma ve erteleme.Ayrıca benim anlamadığım.bu konuda kadının rahat olması için erkeğinde çaba göstermesi gerekmiyor mu?Ama hangisi anlayacak*İş sonuca bakar.Yatakta erkeklerin kadınınıda düşünmesi lazım.O bilgelikte her erkekte yok maaleseffffff

Katılıyorum, erkeğede iş düşüyor, olabilir yapı meselesi karısı utangaçtır, erkeğin açması lazım karısını.. Hem bu şekilde yetiştirelim kızları hemde erkek senden soğumasın atak ol diyelim. Erkek napıcak,yan gelip keyfine bakacak. Bence bu mantıkta bile bir gariplik var.CADIARZU

rahat ol canım birde istediğin bir şey varsa sen ona yap karşılığında o da aynı tepkiyle karşılık verir bence.. utanma 2.5 yıl olmuş utanma mı kalır..:)

tatlişim naber naptın kız çok merak ettim birşeyler uyguladınmı uyguladıysan nasıl geçdi kız çatlicam merakdan cevabını bekliyorum fıstık:1hug:

Back
X