• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden cinsel yönden kaçıyorum

Konuyu yeni okudum. Bu yorumu yazarken Sandim ki esiniz duygusal degil. O sebeple uzaksiniz. Sizin sorununuz kendinizle bence. Kullanıcı adınızı uygulamanizi öneririm.
4 - 5 tane konusu var eşinin geçmişini anlatmamasıyla ilgili 🤷‍♀️ Cevaplar da hep aynı. eşinin eski ilişkisine Obsesif derecesinde takıntılı

Merhabalar arkadaşlar açtığım konulardan bilirsiniz ben 3 yıla yakın evliyim eşimle başından beri taktığım konu var geçmiş hep geçmişte kaldı der sorularımın cevabını almam bana karşı ruhsuz biraz duygularını yansıtmıyor iş sevişmeye gelince yanaşır ben böyle ruhuma dokunulsun istiyorum duygusal sözler geçmişte uzun ilişkisi kendisinden hiç birsey duymadım anlatmadı bir yakın arkadaştan duydum tek ona da demedim acaba diyorum benle evlenmek için mi evlendi kafamda deli sorular sorsam cevabını alamıyorum sevdiğini söylüyor bu yüzden cinsellikten kaçıyorum bir iki derken nedenini soruyor anlatamıyorum bu kafamdaki sorulardan eşimden soğudum yanaşamıyorum onu seviyorum ama bu cevapsız sorular beni beter etti
Açıkca konusun ama sevmese evlenmezdi

4 - 5 tane konusu var eşinin geçmişini anlatmamasıyla ilgili 🤷‍♀️ Cevaplar da hep aynı. eşinin eski ilişkisine Obsesif derecesinde takıntılı
Geçmişteki kadini kendinden daha güzel buluyor anladigim kadariyla. Kıskançlik, merak gibi duyguları anlıyorum ama bu takıntı kendine, eşine, evliliğine zarar veriyor. Keşke anlasa.

Geçmişteki kadini kendinden daha güzel buluyor anladigim kadariyla. Kıskançlik, merak gibi duyguları anlıyorum ama bu takıntı kendine, eşine, evliliğine zarar veriyor. Keşke anlasa.
Malesef anlamıyor. düzgün giden evliliği kendi elleriyle bitiriyor. Kaldı ki kendinin de geçmişte 6 yıllık ilişkisi olmuş. Eşi ne yaşadın vs gibi hiç bir soru sormamış. senin geçmişin demiş konuyu kapatmış

Malesef anlamıyor. düzgün giden evliliği kendi elleriyle bitiriyor. Kaldı ki kendinin de geçmişte 6 yıllık ilişkisi olmuş. Eşi ne yaşadın vs gibi hiç bir soru sormamış. senin geçmişin demiş konuyu kapatmış
Adama bak yemin ederim bulunmaz. Millet bir damla kanın peşine düşerken adam saygı duyuyor her şeye.

Ne güzel bulmuşsunuz geçmişe takılmayan eşi yaşayın bugününüzü, sizden önceki ilişkisine neden takılıyorsunuz bu kadar?
Sizde uzun süren sevgililik dönemi yaşamışsınız, eşiniz bu konuda takılsa hoşunuza gider mi?
Ayrıca 3 yıl olmuş artık, eski sevgili mı kalmış? Varsa sorunlarınız geçmişten bağımsız çözmeye çalışın. İlişkiden kaçarak aranızın soğumasıı sağlarsınız sadece.

Yani birde insan eşinin kendisini sevdiğini, değer verdiğini bilir, anlar, hareketlerinden, onu düşünmesinden, bu konuda şüphe etmek de normal gelmiyor bana. Bellidir sevip sevmediği, sevdiğini söylemesi tek başına bir anlam ifade etmez zaten.

Son düzenleme:
Böyle olgun düşünceleri yüzünden takdir ediyorum bu düşüncelerini eskiye saygısı var

Siz de eşinizle olgun düşünceleri yüzünden evlendiğinizi itiraf ediyorsanız ben neye üzüldüğünüzü hiç anlamadım. Adama deli gibi aşığım, çok seviyorum deseydiniz belki üzüntünüz mantıklı olabilirdi.

Keşke bu konuları da evlenmeden önce konuşsaydınız. Neden evleniyorsunuz, birbirinizden beklentiniz nedir falan diye. Yahu karısının geçmişine takmış adam olsa linçleriz hasta adam diye. Lütfen düzelmeye çalışın.

Yok ben beni eski sevgililerinden daha az sevmiş bir adamla olamam diyorsanız evlenirken neden düşünmediniz? Ama hadi hata ettiniz eşinize açıkça sorun. Benden öncekilere taktım. Onları benden çok sevmiş miydin diye. Öyle soramam diyorsanız evlilik terapistine gidin acil. Terapide konuşursunuz. Baktınız olmadı, işkenceye dönmeden yolları ayırırsınız biter gider.

Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dedi

bence eşinizinki çok doğru bir bakış açısı..
bizim türk erkekleri düşünüldüğünde pek severler incik cincik kadının geçmişte neler yaptığını..
herkes bir şeyler yaşamış olabilir ama önemli olan bugündür.
geçmişi boşverin.. cinsel yönden de ön sevişme ise talebiniz veya öncelikle romantik anlar yaşamak istiyorsanız bunu eşinizle paylaşın.. hatta başlatan siz olun..

Öğrensen daha kötü hissedeceksin bu sefer de ne yaşadı ne kadar sevdi? Beni onun kadar seviyor mu? Diye sorular sormaya başlayacaksın anlatmaması gayet mantıklı demek ki adam takılmıyor. Ama sen takıntı haline getirmişsin. Uzman desteği almalısın sana normal geliyor ama sürekli bunu düşünmek maalesef normal değil.

Merhabalar arkadaşlar açtığım konulardan bilirsiniz ben 3 yıla yakın evliyim eşimle başından beri taktığım konu var geçmiş hep geçmişte kaldı der sorularımın cevabını almam bana karşı ruhsuz biraz duygularını yansıtmıyor iş sevişmeye gelince yanaşır ben böyle ruhuma dokunulsun istiyorum duygusal sözler geçmişte uzun ilişkisi kendisinden hiç birsey duymadım anlatmadı bir yakın arkadaştan duydum tek ona da demedim acaba diyorum benle evlenmek için mi evlendi kafamda deli sorular sorsam cevabını alamıyorum sevdiğini söylüyor bu yüzden cinsellikten kaçıyorum bir iki derken nedenini soruyor anlatamıyorum bu kafamdaki sorulardan eşimden soğudum yanaşamıyorum onu seviyorum ama bu cevapsız sorular beni beter etti
Sizi sevmese neden evlensin..
Gecmis yüzünden gününüzü mahvediyorsunuz.
Ben esimin 2. Esiyim. Eski evlilikten banane. Konusu bile gecmez. Esim yillar önce anlasararak ayrilmis. Sonra ben ciktim karsisina. Birbirimizi sevip anlastik. Gecmisine saygi duyar, konusunu dahi açmam. Gecmiste onu sevdi. Olmadi yapamamislar. Bosanmislar. Asla konuşmaz gecmisi hem de banane ..simdi beni seviyor. Biz evliyiz. Bu kadar basit aslında

Adamı bıktırmayın iyi kötü cinsel hayatınız varmış işte. Ya adam size hiç yanaşmasaydı? Kaç kadın var bu konudan dertli biliyor musunuz siz? O zaman da bana yanaşmıyor diye konu açarsınız. Geçmişe takılı kalmayın adam cinsellikten de soğur o zaman tam olur. Evlenmeden önce sorgulayacaktınız evlenmişsiniz yıllar olmuş hala sorgu neden yani.

Ne alaka geçmişteki ilişki? Ne arıyordunuz hiç sevgilisi olmayan birini mi? Bazen burdaki konuları okuyunca eşlerini öyle bir anlatıyor ki hanımlar, bu adamları nerden buluyorlar diyorum. Şimdi sizin konunuzu okudum kadınlar da değişik.
Adam gayet normal eskiyi unutamadığı fikrine nerden kapılıyorsunuz sizinle sevgilicilik oynamıyor diye mi?
Hiç sevmem bayık duygusallığı mesela o zaman eşim de benim eskilerden birini unutamadığımı düşünmeliydi, ama düşünmedi. Niye? Çünkü evliliğimizde olduğumuz gibi davranıyoruz.

Adam evliliğinden olacak hala anlatmıyor bu ne onkadar önemli olabilir ya en azından kaç yıllık oldu dedim hiç cevap yok ben de taktım
Anlatmak zorunda mı, öğrenseniz ne olacak, siz bu kafadayken öğreneceğiniz o geçmişle hayatı adamın burnundan getirirsiniz, o olsa böyle yapacak mıydın, onunla da buraya geldiniz mi, onun en güzel yeri neresiydi, kim daha güzel, beni onun kadar sevmiyorsun......

Anlatmak ve dinlemek istemiyor bu çok olağan bir şey, evlenmeden önce düşünecektin acaba evlenmiş olmak için mi evleniyor diye, tereddütün varsa boşan yeme adamı da kendini de, bu saatten sonra öğrensen ne olacak, ilişkini daha iyi hale getirebiliyorsan getir getiremiyorsan çıkar adamı hayatından.

Kolayını bulsanız adamın beynindeki her sinir hücresini ele geçireceksiniz, yazik vallahi

Açık bı sekilde sorun bnce cevabını alana kadar sormaya devam edin herkesin bı geçmişi var tamam neden anlatmıyor neden bu kadar kaçar ki bu insan geçmişinden

Açık bı sekilde sorun bnce cevabını alana kadar sormaya devam edin herkesin bı geçmişi var tamam neden anlatmıyor neden bu kadar kaçar ki bu insan geçmişinden
Ay anlatsa ne olacak ya? Boşanacakmı konu sahibi geçmişini beğenmediyse. Amma saçmalıyorsunuz bazen.

Bu darlayıcı sorularınıza, isteksizliğinize rağmen arzulanıyorsunuz ne güzel.
Valla ben erkek olsaydım, eşim sizin gibi olsaydı, bırakın penisi parmağım bile kalkmazdı.
Susturmaya çalışıyor biz varış boşver gibi yüzünde utanmış bir tebessüm oluyor o an ki ruh hali farklı çocuklara soru sorarsın ya suç işlemiştir ama böyle güler

Back
X