eşin eğer herşeyi ortaya dökerse dönüşü olmnayan yola girdiğinin farkındadır sanırım , çok pişman olucak eğer sinirle öyle birşey yaparsa ama umarım iş işten geçmeden farkına varır , bi arasan sorsan siniri geçmiştir belki, en azından konuşmuşsunuzdur ama yine konuşursunuz akşam başbaşa sakin kafayla
Anlatsın.
Erkekliği bu demek ki...
Ben olsam sonuna kadar inkar ederdim.
Karşıma yattığım adamı getirse "tanımıyorum,hayatımda görmedim" derdim.
"Sonra da benden ahlaksız tekliflerde bulundu. (grup seks,anal seks gibi) kabul etmeyince iftira atıyor" derdim, herkesin ortasında.
Hadi bunları da ispatlasın.
2 gözyaşı da döktüm mü; benim ailem bana mı inanır ona mı?
ahahahahayyyy
Dinsizin hakkından imansız gelir demişler!!!
Anlatsın.
Erkekliği bu demek ki...
"Sonra da benden ahlaksız tekliflerde bulundu. (grup seks,anal seks gibi) kabul etmeyince iftira atıyor" derdim, herkesin ortasında.
gercekten uzuldum durumunuza,boyle bı adamla ve hergun tedırgın olarak omur gecmez
demıyormusunuz esınıze ben sana herseyı anlattım hata yaptım pısmanım dedım ama sen evlendın benımle sımdı nıye bole yapıyosun dıye,sonucta sız zorlmadnız onu kendı ıstedğı ıle evlendı
pekı oncekı yasadklarnızı aılenız bılıyormu
aradim: beni gercekten söyledigin kadar cok sevsen simdi karimi herkese nasil rezil edip olayin icin temiz olarak cikarim diye plan kuracagina beni günahimla sevabimla bagrina basar bu konulari birdaha acmazdin. sana da bu yakisiyormus demek ki dedim. yine bagirmaya baslayacakti ama kapattim. o da mesaj atmis sana yakisani ben sana söylerdim ama sen kendin benden daha iyi biliyorsundur zaten dedi. bende cevap olarak "sen dönüsü olmayan bir yola soktun bizi ve dedigin gibi herkese rezil edersen beni ve bizi, insan olmadigini kanitlarsin bana" yazdim. ses yok!
aksam olup eve gittigimde beni yollamayacak biliyorum ve bende gidemeyecegim. 3-5 gün iyi gidecek hersey ve sonra yine basa dönecegiz. kendimden kararli olup cekip gidemedigim icin nefret ediyorum! hem bu iliskinin hasta bir iliski oldugunu biliyorum, hemde gidemiyorum. simdi cogunuz belki kizacak bana, kendin kasiniyorsun o zaman bizim yapabilecegimiz birsey yok diyeceksiniz ama belki benim gibi seyler yasayip basarmis olanlar vardir (yani gitmeyi), belki onlardan güc alir bende sonuna kadar gidebilirim. nolur kimse yargilamasin. en cok yasayan bilir cektiklerini
senden korkulur.....
laale, harikasın bence süper bi fikir sonuna kadar inkar bakalım napıcak o zamannasıl çıkacak işin içinden
bide çocuğunuz olur yakında eyvah eyvah
Anlatsın.
Erkekliği bu demek ki...
2 gözyaşı da döktüm mü; benim ailem bana mı inanır ona mı?
ahahahahayyyy
Dinsizin hakkından imansız gelir demişler!!!
aradim: beni gercekten söyledigin kadar cok sevsen simdi karimi herkese nasil rezil edip olayin icin temiz olarak cikarim diye plan kuracagina beni günahimla sevabimla bagrina basar bu konulari birdaha acmazdin. sana da bu yakisiyormus demek ki dedim. yine bagirmaya baslayacakti ama kapattim. o da mesaj atmis sana yakisani ben sana söylerdim ama sen kendin benden daha iyi biliyorsundur zaten dedi. bende cevap olarak "sen dönüsü olmayan bir yola soktun bizi ve dedigin gibi herkese rezil edersen beni ve bizi, insan olmadigini kanitlarsin bana" yazdim. ses yok!
aksam olup eve gittigimde beni yollamayacak biliyorum ve bende gidemeyecegim. 3-5 gün iyi gidecek hersey ve sonra yine basa dönecegiz. kendimden kararli olup cekip gidemedigim icin nefret ediyorum! hem bu iliskinin hasta bir iliski oldugunu biliyorum, hemde gidemiyorum. simdi cogunuz belki kizacak bana, kendin kasiniyorsun o zaman bizim yapabilecegimiz birsey yok diyeceksiniz ama belki benim gibi seyler yasayip basarmis olanlar vardir (yani gitmeyi), belki onlardan güc alir bende sonuna kadar gidebilirim. nolur kimse yargilamasin. en cok yasayan bilir cektiklerini
ailem her detayi bilmese de cogunu biliyor ama onun ailesi hic birsey bilmiyor.
ben herseyi söyledim ona. kac kere yemin billah ettim, pismanligimi dile getirdim. ama nafile. bir kac gün mutluyuz sonra nerden cikiyorsa yine birsey cikiyor. basta cok anlayisli ve acik görüslü biri gibi tanitti kendini bana. cok yakin hissettim kendime onu ve anlattim bazi seyleri. anlatmaz olaydim. o zaman hic sorun etmedi. sonradan sonraya dünyayi zindan etmeye basladi bana.
daha once kkda bir konu okumustum....kadin 2 yildir evli..evlenmeden once birliktelikleri olmus esi bile bile kabul etmis...esi sorun yapmamis bunu taki kadin cocuk isteyinceye kadar....cocuk esi istemiyor sebebi ise esinin gecmisi.....cocuklarima nasil annelik yapacaksin diyor gecmisinle olmaz diyor...kadinda cocugumuz hicbirzaman olmicaksa ayrilalim diyor adamda bir sartla diyor....bosanma sebebini gecmisini ailene anlatacaksin kimse demesin damadimiz suclu hatalarini ailen bilsinki ilerde beni suclamasin....kadinda bunu ailesine nasil soylicek diye kara kara dusunuyordu....ailesi boyle birseyi kaldiramayacagini soylemisti....sonuc ne oldu bilmiyorum allah yardimcin olsun ne diyeyim....
ailem her detayi bilmese de cogunu biliyor ama onun ailesi hic birsey bilmiyor.
ben herseyi söyledim ona. kac kere yemin billah ettim, pismanligimi dile getirdim. ama nafile. bir kac gün mutluyuz sonra nerden cikiyorsa yine birsey cikiyor. basta cok anlayisli ve acik görüslü biri gibi tanitti kendini bana. cok yakin hissettim kendime onu ve anlattim bazi seyleri. anlatmaz olaydim. o zaman hic sorun etmedi. sonradan sonraya dünyayi zindan etmeye basladi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?