Esimden cok korkuyorum ama bu sefer gidecegim galiba

aradim: beni gercekten söyledigin kadar cok sevsen simdi karimi herkese nasil rezil edip olayin icin temiz olarak cikarim diye plan kuracagina beni günahimla sevabimla bagrina basar bu konulari birdaha acmazdin. sana da bu yakisiyormus demek ki dedim. yine bagirmaya baslayacakti ama kapattim. o da mesaj atmis sana yakisani ben sana söylerdim ama sen kendin benden daha iyi biliyorsundur zaten dedi. bende cevap olarak "sen dönüsü olmayan bir yola soktun bizi ve dedigin gibi herkese rezil edersen beni ve bizi, insan olmadigini kanitlarsin bana" yazdim. ses yok!
aksam olup eve gittigimde beni yollamayacak biliyorum ve bende gidemeyecegim. 3-5 gün iyi gidecek hersey ve sonra yine basa dönecegiz. kendimden kararli olup cekip gidemedigim icin nefret ediyorum! hem bu iliskinin hasta bir iliski oldugunu biliyorum, hemde gidemiyorum. simdi cogunuz belki kizacak bana, kendin kasiniyorsun o zaman bizim yapabilecegimiz birsey yok diyeceksiniz ama belki benim gibi seyler yasayip basarmis olanlar vardir (yani gitmeyi), belki onlardan güc alir bende sonuna kadar gidebilirim. nolur kimse yargilamasin. en cok yasayan bilir cektiklerini

2 gözyaşı da döktüm mü; benim ailem bana mı inanır ona mı?
ahahahahayyyy
Dinsizin hakkından imansız gelir demişler!!!

senden korkulur.....

laale, harikasın bence süper bi fikir sonuna kadar inkar bakalım napıcak o zaman nasıl çıkacak işin içinden

anlatırsa dönülmez yola girer diyen arkadaşa katılıyorum. üstelik önceden anlatmanıza rağmen sizi kabul etmiş..
gerçekten belki de onun için zordur evlendikten sonra sizi paylaşmış hissediyordur kendini.. bu da gün geçtikçe paranoyayı arttırıyodur. face takibi de anlatmadığınız daha neler var acaba diye olabilir.. ama dediniz ne güzel napiyim geçmiş işte geri alamıyorum. umarım geç olmadan anlar. siz pişmansanız bunu allah görüyo ona da görmeyi nasip eder. eskiden hata yaptınız die güzel bi yuva sahibi olamayacak değilsiniz belki imtihanlarınız ağır olur ama inş hayırlısıyla kurtulursunuz.
üzüldüm yani hepimiz hata yapmış olup aynı şeyi yaşayabilirdik.
sizi rezil etmeye çalışması, aslında kendini evini koruyamaması. yaparım diye göğüslediği şeyin altında duramaması. eve gitmeden konuşmaya çalışın tekrar.. yaşanılacaklar daha çok üzebilir sizi..

ailem her detayi bilmese de cogunu biliyor ama onun ailesi hic birsey bilmiyor.
ben herseyi söyledim ona. kac kere yemin billah ettim, pismanligimi dile getirdim. ama nafile. bir kac gün mutluyuz sonra nerden cikiyorsa yine birsey cikiyor. basta cok anlayisli ve acik görüslü biri gibi tanitti kendini bana. cok yakin hissettim kendime onu ve anlattim bazi seyleri. anlatmaz olaydim. o zaman hic sorun etmedi. sonradan sonraya dünyayi zindan etmeye basladi bana.

çekip gitsen ne olacak biliyosun belki de onun için çekip gitmeyi çözüm olarak görmüyorsun. anlıyorum seni iki ucu boklu değnek gitsen de kalsan da seni hep ailene her şeyi anlatmakla tehdit edecek ama yokluğunu yaşaması gerek.

bide çocuğunuz olur yakında eyvah eyvah

aslinda olacakti nerdeyse ama düstü. o da kavga yüzünden düstü. yani bence öyle. 1 ayi gecmisti hersey iyi gidiyordu, doktor kontrolünden bir gün önce bu yine delirdi, bagirdi cagirdi beni hirpaladi ve aglatti ve ertesi gün doktorda bebegin kalbinin atmadigini ögrendik ve düstü. öylece konu kapandi. o yine istiyordu ama ben istemiyorum. böyleyken olmaz. babasiz cocuk büyütmek kolay birsey degil ve cocugada yazik. o yüzden ben yapmamaya karar verdim. belki de güzel Allah'im bana bir isaret verdi bunu yasatmakla. belki daha erken simdi zamani degil demek istedi

O kocana deki; evlenmeden önce diktirip seni keriz yerine koysaydım daha mı iyiydi? Dürüstlüğümü bana bu şekilde ödetmek, cahilken yaptığım hataları yüzüme vurmak erkekliğe sığıyor mu de..

Terbiyesiz herif.. Takıntılı, sana mana bulacağına gitsin önce psikoloğa , kendi beynini hastalıktan arındırsın.. Allah bile en büyük günahı işleyen kulunu bağışlayıp merhamet ederken bre gafil sen kimsin?????

Çok sinirlendim.. Kusura bakma ama kocanda bir gram insanlık yok malesef..............

Bahsettiğiniz dert de ben bir dirhem sevgi göremiyorum
Açık aramak ta neyin nesi . . Madem kabul etmeyecekti ne diye evlendi !!
O yapmadan siz yapın ! arayın ailenizi ve ailesini. . . Sonuçta karaktersizce hareket sergileyen eşiniz. .
Eğer bu kez yine barışırsanız 3-5 gün sonra aynı problem patlak verir. .Eşinizin ruh sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum

2 gözyaşı da döktüm mü; benim ailem bana mı inanır ona mı?
ahahahahayyyy
Dinsizin hakkından imansız gelir demişler!!!

yani aklımdan geçenleri şıp diye anlatmışsın lale
dinsizin hakkından imansız gelir dediğin gibi
konu sahibi arkadaşım seni madem seviyor ne diye seni kahredecek hareketler yapıyor
madem seviyor niye canını yakıyor
kabul etti madem niye zırıldanıyo şimdi
her insan hata yapar Rab' bim şaşırtmasın
öyle bişey yaparsa lale arkadaşımın dediği gibi yap çare yok

Benim karşıma gelip bu şekilde birşeyler anlatan kişi kardeşim ya da yakınım olsa ilk tepkim karısından çok kendisine olurdu.
Madem bunları bile bile evlendin neden artık senin namusun olmuş birine bu hakaretleri yağdırıyorsun diye ilk önce erkeği ayıplardım.
Afedersizniz ama suratına da bir güzel tükürürdüm.
Ayrıca bu tehdit kocanızın boyunu aşmış.Böyle bir gerçeği sizinle evlendikten sonra öğrenmiş olsa hadi belki o kızgınlıkla bir yerde hak verirdim ama bile bile evlenmişse bu iş boyunu aşar onun..Bence asla cesaret edemez böyle birşeye.en azından kendisi için..

Seni herşeyinle bile bile kabul etmiş bir adam niye hala söylenir durur ki.! Hatta saçma sapan hal ve hareketlere hakaretlere yeltenirki, ayıp ya günah günah.

Çok sevdiğinden mi yoksa yediremediğinden mi.? Çok seven aklına getirmemeye gayret gösterir ve hassas davranır, sarıp sarmalar şevkat gösterir, kabul eder ve önüne bakar gider. Yediremiyorsa zaten seni kullanır atardı ve evlilik falan olmazdı. Neyin kafasını yaşıyor?

Aileyi işin içine sokmaması için engel ol, herşey başka bir boyuta gider ve büyük kavgalar çıkabilir. O zamanda evliliğiniz birbiriniz için ölseniz bile biter. Sonra kafasını taşlara duvarlara vurur eşin ama hakettiğinden vurur, yanlış yolda hemde çok yanlış.

Doktor desteği ikiniz için olmalı, aile terapisti. Denersiniz, mecbur değilsiniz abonesi olmaya. Eşinizin durumu kötü ne yazıkki, severken sevememek şeytana uymak.. Allah korusun sizi, inşallah başınız ağrımaz. Sakin davranın, paniklemeyin.

eski hayatını bilip senle evlenmişmi evlenmiş kimle birlikte olduğunun bi önemi yok artık boşan canım hiç düşünme böyle karaktersiz bi insanla hayat geçmez

ya bu erkekler ne cıns yaw,kabul etmıceksen basta etme dımı nıye hayıtınızı mahveedıyo
bı gun ıyı bıgun kotu
keske anlatmasaydın canım ama yınede bılırdı bıseklde

Yok artık yaa, ben bunları da okudum ya dahası olamaz..

Bu adama hala dönmeyi hatta onunla mutlu olabileceğine inanıyorsan üzgünüm ama arkadaşım senin de ruh sağlığın yerinde değil.
Adam hem hasta hem de seni sevmiyor hatta yanlış okumadıysam bebenin vefatına bile sebep olmuş.
Ailen arkandaymış,yazık ediyorsun kendine.

Cnm benim asil iffetsizlik sende degil senin kocanin beyninin icinde allah yardimcn olsn ask cok zorlu ve baskin bir duygudurgururuda alir gturur gidemedign icin kimse seni suclayamaz kolaya kaciysn diemez cnku asil zor olan kalmak sewmeseydn zor olani dgil kolay olani secerdin muhtemelen bu bir surec gececek insallah bide merak ettim sen nasil ve neden anlatin kocana yada omu ogrendi

ah cnaım ya biz böyleyız işte ınanıp herseyı anlatıyoruz onlarda koz olarak kullanıyor. dedğiim gibi dik dur karsısında anlat de ne olacaksa olsun de aynısını ben sana yapsam ne yaparsın de bana senın gıbı koca gerekmıyor de madem ipleri koparıyor bırak sende kopar ailen inanki her turlu arkanda olur ayrıca ispatlayamacağı her şeyi inkar et yalan söyluyor de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…