Esimden cok korkuyorum ama bu sefer gidecegim galiba

Bebeğinizin düşmesine inanın daha çok üzüldüm, hırpaladı seni demek utanmaz adam.! Ama vardır Allah'ın bir bildiği, hayırlısı buymuş demekki..

oncelıkle canım gecmısınden asla pısmanlık duyma her ne yasamıs olursan ol sonucta kımseye bır zarar vermıs degılsın yuva yıkmıs can yakmıs degılsın neden senı bu denlı ezmesıne ve uste cıkmasına ızın verdın anlamıs degılım senın yaklasımın su olmalıydı tum bu yasananlar senden evveldı kocacıgım muhım olan bızım beraber olmaya basladıgımız andan ıtıbaren yasananlardır dıyebılırdın gerısı sadece benı ılgılendırır demelıydın kı bu konuda ona soz dusmez zaten neden dusurdun kı anlamadım ben
ınsanlar neler yasıyor hata deyıp durma neden hata olsun tecrube onlar cahıldık hepımız yasadık bırseyler ama senın kocan gıbısını de ne duydum ne gordum sonucta o hayatına gırdıkten sonra ne yapmıssın aldatmıs mısın hırsızlık mı yapmıssın nedır yanı nasılda senı sındırıp ustune cıkmıs eger senı gercekten sevıyor olsaydı emın ol boyle davranmazdı
guclu ol kendıne gel bu aksam dedıgı gıbı ınsanları toplayıp ustune gelırse eger savun kendını ben kımseye zarar vermedım kımsenın canını yakmadım hesabını veremeyecegım hıcbır durum yok ne yuva yıktım ne hırsızlık yaptım benden baskasını ılgılendırmez beraber oldugumuz sure ıcersındede bır yanlıs yapmadım de bak mutlaka yaklasımın bu olsun aaa nedır bu canım sacmalık
mıllet her haltı yıyorda dahada sutten cıkma ak kasık gıbı gezıyor ortalarda ezdırme kendını o kadar dıyorum sakın ezdırme ınan kı ortada ezılmenı gerektırecek hıcbırsey yok emın ol
allah yardımcın olsun onlara karsı galıp gel ınsallah

Gitmek istemiyorsunuz ama kalmanız da pek hayırlı değil sizin için. .
Zararın neresinden dönülse kârdır..gel-git ler yaşayan bi insanla ömür bitermi?
Lale arkadaşımızın önerileri cok yerinde. .inkâr edip sıyrılın bu birliktelikten

Cok zaman oldu,Bu konuyu bende okumuştum..
Insanin böyle cetrefilli bi durumda kalması çok zor
Böylesine erkek bile denmez...ne karaktersiz insanlar var..
Dogrulugunda mı yeri yok ne

ailemin sorunlarimizdan haberi yok. onlara hic birsey belli etmemeye calisiyorum. herkes beni cok mutlu saniyor. ve ne zaman bu olaylar biraz durulsa mutlu oluyurouz ama olmadik yerden yine birsey cikartiyor

madem bu durumu kaldıramıyacaktı neden evlenmiş acaba.sonuçta olmuş bitmiş zamanı geri alıp hepsini silemezsiniz.amacı sizi ailenize karşı suçlu göstermek kendinin suçsuz olduğunu ayrılmak için sebebin bu olduğunu göstermeye çalışıyor.bende ailenizin yerinde olsam.buzamana kadar aklın nerdeydi derim.ailenizinde eşinizin ağzından bunları duyması ağırlarına gidebilir.bunlar çok ayıp şeyler ola orta yerde önceden olan şeyleri gündeme getirmesi çok saçma.siz pişman olduğunuzu söylüyorsunuz.doğru yolu bulduğunuza göre derdi ne.asil insan hazmedemiyorsa susar ayrılır.

ailemin sorunlarimizdan haberi yok. onlara hic birsey belli etmemeye calisiyorum. herkes beni cok mutlu saniyor. ve ne zaman bu olaylar biraz durulsa mutlu oluyurouz ama olmadik yerden yine birsey cikartiyor

Olmadık yerden sorunlarınız çıkmıyor arkadaşım.
Eşin hasta.
Bu böyle devam edecek.

önce yaşadıklarının arkasında durduğun için senin ne kadar güçlü bir insan olduğun belli.başın sıkıştıkça yalana başvuran insanlardan değilsin.çünkü yalan yalanı doğurur.en sonunda da yalancı çoban hikayesine döner.sen doğru olanı yapmışsın.eşinin tavırlarına bakma.boşanacağım senden diye kararlı olduğunda geri adım atacak yeter ki senin kararlılığını görsün.bu işkenceyi yaşamak zorunda değilsin.önemli olan senin kararın yani onun senden ayrılmak isteyip istememesi değil senin ondan ayrılmak isteyip istememen.geçmişi kurcalayan,paranoyak ve kaba tavırları var.bunlar düzelir dersen çabalarsın.eğer evliliğin birkaç yıllık olsaydı farklı yazardım ama daha bir yıl olmuş.en çok boşanma gerçekleşen sene ilk iki sene.hem kişilik çatışmaları hem maddi zorluklar hem de kıskançlık krizleri oluyor ilk yılda.o yüzden sen hepsiyle mücadele ediyorsun.mahkemeye gittiğinde eşin senin bakire olmadığını bilerek evlendiği ve sonra başına kaktığı için kusurlu bulunacak ve maddi yönden hakların senin olacak.en kötü haliyle yani iş mahkemeye taşındığında bile adalet seni koruyor.oysa bakireyim deseydin ve sonra bu ortaya çıksaydı nafaka alamadığın gibi tazminatta ödeyecektin namusunla ilgili yalan söylediğin için.diyelim ailene söyledi rezalet çıkardı.ne olacak ki onlar senin ailen.bir iki kızar sonra hayatınıza devam ederler.özetle her durumda sen haklısın.dürüst insan her zaman kazanır.eşinin karşısında dimdik ayakta dur.sevgiler.

bunları okurken gerçekten cok sınırlenıyorum... arkadaşım gecmıs gecmıste kalmıştır adı ustunde gecmıs gıtmıs hersey....eşin senınle evlenirken yasadıklarını bılıyodu madem kı( ne yasadıgın sadece senı ılgılendırır) senınle bu yol hıc çıkmayacaktı.. bence esının kendısıyle ılgılı sorunları var tedavı olsun böyle ıkınızede hayatı zehır eder hem ailenede bu tur rezılıklerı yasatmaya hakkı yok. ne demek herkes senın ne mal olduğunu öğrenecek demek. bu durumunu cozenıleceksen konuşarak çözmeye calıs arkadaşım yoksa ilerde daha cok uzulursun. hayatta herseyın hayırlısı allah yardımcın olsun ....

cok uzuldum senin adina canim,hayatta cok kirik kalpler aci hayatlar var malesef butun insanlar hata yapiyor.ve gunahin buyugu kucugu olmaz gunah gunahtir..sen durust olmus anlatmissin,anlatamayanlarda o cesareti bulamiyorlardir ne yazikki en onmli olan Rab'in yuce kurtaricimizin onunde affedilmektir,aklanmaktir..Rab insanin kalbine girdimi insan her kotulukten tiksiniyor.yasadigin bu olaylar cok aci fakat sen kendini Rab'in yolunda affettirmeye calis o zamn yuregin kus gibi olacak korkma kimseden sadece kurtaricimiz Rab 'den kork.bizler hakim degiliz ki yargilayalim hakim sadece bize nefes veren bizi seven Rab 'in ellerindedir!!!Rab,bizi cok seviyor bizler onun kaybolmus koyunlariyiz.. O ,biz gunahli kullarini sabirla sevecenlikle bekliyor.ben buna tum kalbimle inaniyorum once kendi kalbimize bakarsak kotulugumuzu kabullenirsek baskasini yargilamaktan ozamn cok korkacagiz cunku,hepimiz gunahliyiz sadece ama sadece RAB bizi kurtarir.ozur dilerim arkadasim,ama ben baska yol bilmiyorum yani diyemem boyle yap sunu yap sadece Rab o dogru yolu sana gosterir...esen kal

bişey diyimmi bence kocan komplekli yani seni kaldıramıyo. ve aynı zamanda hasta zaten bunu herkes söylemiş. akşam ailenin yanına git aileside gelsin inkar et nasıl ispat edicek bakalım. lale nin dediği gibi başka şeyler istedi benden hasta bu adamm boşanıcam de. bıktım artık herkes öğrensin oğlunuzu hastaneye yatırın de bakalım ne yapıcak.
eminim daha çok çıldırıcak ama kime inanırlar orası tartışılır ama yüksek ihtimal sana inanırlar. rezil olmak istemiyosan böyle yap. geçmişini kimse ilgilendirmez ama mahcup olmaman için diyorummm

hayat bu herkes hata yapabilir sen ona inanıp güvendiğin için dürüstçe herseyi paylaşmışsın erkek ya hani ! böyleleri evlenince anca namus olayına takılırlar asıl namussuzluk onda beyninde .. bence egerki aileler toplanırsa inş öyle bi duruma gelmezsiniz eger eski erkek arkadaslarını kocan tanıyosa yada bi arkadası fln tanıyosa ispat edebilir yani bi kaç kişi evet tanıyoruz böyle bişey yaşamışlar filn derse daha kötü duruma düşersin..
korkunun ecele faydası yok demişler böyle gel gitlerle yaşayacağına anlat ailene annene önce kızar sonra seni kollar arasın kocanı agzına geleni saysın arkanda ailenin durduğunu görsün ezmesin seni sende ezdirme kendini güçlü dur..

ama en iyi yolu akşam bişey olmazsa evine gidersen bi şekilde ikna et ikinizde terapiste gidin elinden geleni yap o kendi içinde büyütmüş paranoyak olmuş seviyosan ,,baktın bu şekilde olmuyo o zamn bitirirsin

belki bana kızacaksınız ama keşke öyle bir hata yapmasaydın be canım. Şimdi böyle pişman olmazdın. Seni seven adam zaten evlenmeden öyle bir şey yapmazdı. Şimdi de böyle ahlanıp vahlanmazdın. Eşin böyle olmazdı. Rabbim yardımcın olsun. Dilerim bir an önce her şey yoluna girer

çok büyük bir yanılgı o da "çok seviyorsa çok kıskanır", gözü döndükçe bazen aşkından sevgisinden sanıp tutunuyoruz da gerçekten bunun iç yüzü çok başka. zor olsa da bu adamdan uzaklaşman lazım. böyle olmaz. mantığını dinle.

cok zor bir durum ..
Tamam yapmissin bir hata ama senin bir hatan daha var oda
basina ilk kaktiginda rest cekip görüsmeyecektin..
Cünkü bu basa kakmak dayak gibi birsey bir kere yapildigi zaman hep yapiliyor..

evlenmeden once birden fazla kisiyle yatak iliskin olduysa kocanin bunu kaldiramamasini normal goruyorum. ozellikle kendi yasamadiysa bu tarz iliskiler. ben de esimin gecmisini cok arastirdim benden once iliskisi olup olmadigina dair. yminler etti. oyle birsey oldugunu gorseydim evlenmezdim ya da ogrendigim an bosardim benim icin cok onemlidir cunku.

ancak kocanin hatasi boyle bir kisilikte olmasina ragmen seninle evlenmesi, hala evli kalmasi. hayati ikinize de zindan etmesi.

kesinlikle duzelmez iliskiniz kocanla empati yapabildigim icin soyluyorum.

o sebeple daha gencken erkenken yollari ayirmaya bak. hayatini ziyan etme.

eşin herşeyi bildiği halde sana bunları yapıp üstüne birde hakaret ediyorsa gelecekte daha kötü sorunlar olmadan en kısa sürede bu bağınızı kopartıp atman lazım bu adam seni herkese rezil eder seninle evlenmiş ama kafasında olayları bitirememiş ilişkiniz kangren olmuş resmen ilerlemiyor güzel kardeşim git kocandan önce olan biteni annene anlat nasıl anlatırsan anlat pişman olduğunu söyle evliliğin için hataların için. Ağla içini boşalt annene biraz duygu sömürüsü yap intihar ediceğini söyle durumun ciddiyetini anlasın seni kaybetmekden korksun babanıda ikna edip seni yanına alsın (sakın intiharı deneme cehennemin dibini bulursun sadece gözlerini korkut blöf yap) akşam olunca kocanın annenlerin evine girip anlatmasına izin verdirtme eşyalarını kocan evde yokken topla boşanma davası aç şiddetli geçimsizlikten tek celsede biter nafakanı al bırakma cesaretli ol pes etme kocanın çirkefliği seni yıldırmasın eğer ileride bir daha evlenirsen hiçbir şeyini anlatma ketun ol ALLAH yardımcın olsun

inanılmaz uzak geldi bana bu düşünceniz. evet hak verdiğim nokta insan evlendiği kadının/erkeğin daha önce kimseyle ilişkiye girmemiş olmasını tercih edebilir ama bunu bilip bunu kabullenip evlendikten sonra başa kakması hiç doğru değil insanlığın hiçbi yerine sığdıramıyorum. ne demek neden hala evliliğini sizinle sürdürüyor? bu iş çocuk oyuncağımı bakire olmayan bi kadınla evlenmeyi kabul edip daha sonra yapamıyorum demek? erkekliğe sığar mı? ya tutarsa mantığı olmamalı evlilikte. sonuna kadar hak veriyorum arkadaşa. gizli saklı yapmamış eşine anlatmış ve o da kabul etmiş. evlilik öncesi cinselliği kabul etmeyen biri olarak dürüst davranmış olması benim nazarımda haklı olduğunu gösteriyor.

kabul etmis de lafta kabul etmis. atlatacagini bu durumu kaldirabilecegini dusunmus. kaldiramadigini anlayinca hayati zindan etmek yerine bosanmasi gerekir.

ne demek seni herkese rezil edicem ayrilirsak. hem kaldiramiyor hem ayrilmak istemiyor bu daha mi iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…