aslinda olacakti nerdeyse ama düstü. o da kavga yüzünden düstü. yani bence öyle. 1 ayi gecmisti hersey iyi gidiyordu, doktor kontrolünden bir gün önce bu yine delirdi, bagirdi cagirdi beni hirpaladi ve aglatti ve ertesi gün doktorda bebegin kalbinin atmadigini ögrendik ve düstü. öylece konu kapandi. o yine istiyordu ama ben istemiyorum. böyleyken olmaz. babasiz cocuk büyütmek kolay birsey degil ve cocugada yazik. o yüzden ben yapmamaya karar verdim. belki de güzel Allah'im bana bir isaret verdi bunu yasatmakla. belki daha erken simdi zamani degil demek istedi
oncelıkle canım gecmısınden asla pısmanlık duyma her ne yasamıs olursan ol sonucta kımseye bır zarar vermıs degılsın yuva yıkmıs can yakmıs degılsın neden senı bu denlı ezmesıne ve uste cıkmasına ızın verdın anlamıs degılım senın yaklasımın su olmalıydı tum bu yasananlar senden evveldı kocacıgım muhım olan bızım beraber olmaya basladıgımız andan ıtıbaren yasananlardır dıyebılırdın gerısı sadece benı ılgılendırır demelıydın kı bu konuda ona soz dusmez zaten neden dusurdun kı anlamadım benen dogrusu ayrilmak biliyorum ama iste aksam ailemle gelip seni herkese rezil edecegim, herseyini anlatacagim demesi beni delirtiyor. yapar biliyorum. ayrilmak icin mi evlendim ben bu adamla? rüya gibi dügünümüz oldu, hep cok mutlu olduk ama bu konular birden aklina gelince olan oluyor. senin gözünde gönlünde hala eskiler var diyor bana. oysa ben hepsi icin pismanim ve hic birini hatirlamak bile istemiyorum. hatalarimi düsündükce kendime kiziyorum ve yakistiramiyorum, cünkü aslinda o hatalari yapacak insan degilim. yaparken bile "sen ne yapiyorsun" dedim kendime ama yine de yaptim. cocuklugum ve gencligim cok yanliz gecti ve her ilgi gösterene kostum. simdi de acisini cekiyorum. artik cok yoruldum. cok ama cok sevdim esimi, hic kimseyi sevmedigim kadar. bunlari bana bunca seyden sonra nasil layik görür hic bilmiyorum. annem mahfolacak aksam beni karsisinda görünce...
daha once kkda bir konu okumustum....kadin 2 yildir evli..evlenmeden once birliktelikleri olmus esi bile bile kabul etmis...esi sorun yapmamis bunu taki kadin cocuk isteyinceye kadar....cocuk esi istemiyor sebebi ise esinin gecmisi.....cocuklarima nasil annelik yapacaksin diyor gecmisinle olmaz diyor...kadinda cocugumuz hicbirzaman olmicaksa ayrilalim diyor adamda bir sartla diyor....bosanma sebebini gecmisini ailene anlatacaksin kimse demesin damadimiz suclu hatalarini ailen bilsinki ilerde beni suclamasin....kadinda bunu ailesine nasil soylicek diye kara kara dusunuyordu....ailesi boyle birseyi kaldiramayacagini soylemisti....sonuc ne oldu bilmiyorum allah yardimcin olsun ne diyeyim....
Bu adama hala dönmeyi hatta onunla mutlu olabileceğine inanıyorsan üzgünüm ama arkadaşım senin de ruh sağlığın yerinde değil.
Adam hem hasta hem de seni sevmiyor hatta yanlış okumadıysam bebenin vefatına bile sebep olmuş.
Ailen arkandaymış,yazık ediyorsun kendine.
ailemin sorunlarimizdan haberi yok. onlara hic birsey belli etmemeye calisiyorum. herkes beni cok mutlu saniyor. ve ne zaman bu olaylar biraz durulsa mutlu oluyurouz ama olmadik yerden yine birsey cikartiyor
arkadaslar belki daha önce konumu okuyanlar olmustur. okumayanlar icin kisa bir özet geceyim. esim gecmisimi unutamayip sürekli önüme sürüyor. eski sevgililerimi arastiriyor ve hep bana sen söyleydin böyleydin diyor. bir süredir iyidik. gercekten yavas yavas hersey düzeliyor sandim. bize inandim. esimi cok seviyorum, o da beni deli gibi seviyor biliyorum ama iste bu kahrolasi erkeklik gururu bize rahat vermiyor. benim eski face'imi acik tutuyor (yani evlenmeden önceki kizlik adimla olan). umudu eskiden takildigim ve ona söylemedigim birilerinin yazmasi ve yüzüme vuracak bir acik bulabilmesi. ben coktandir o sayfaya girmekten vazgecti saniyordum ama öyle degilmis. az önce aradi ve bir erkek ismi söyledi. kendi bilmezin biri arkadaslik yollamis. biliyorsunuz öyle kiz tavlamak icin rastgele arkadaslik yollayan insanlar cok. tanimiyorum öyle birini dedim ama inanmadi, iyice delirdi bagirdi cagirdi. bende tamam yeter aksam isden geldigimde evde olma esyalarimi alip gidecegim sonra da insan gibi ayrilalim dedim. bana ailenin yanina git aksam beni bekle dedi. ailemi alip gelecegim acik acik herkese senin ne mal oldugunu anlatacagim ve bu is bu aksam bitecek dedi. evet benim evlenmeden önce hatalarim oldu ve hepsini biliyordu, yine de kabul etti evlendi. simdi bunlari nasil yapar bana anlamiyorum. hani cok seviyordu? hani sevgisi herseyden güclü ve büyüktü. mesayim bitecek de eve gidecegim diye cok korkuyorum.aksam büyük rezalet cikacak orasi kesin. ne yapacagimi hic bilmiyorum. seytan kac git diyor ama onu yapacak param da gücüm de yok. isim gücüm iyi ve hala borclarimiz var ödemem gereken. güya borclarin hepsini kapatacakmis haftaya... ya böyle biter mi? 3 yildir birlikteyiz, daha tam 1 yil olmadi evlenmemize. o kadar mücadele ettik bunlarla. simdi böyle biter mi? bu kadar seye ragmen hala seviyorum onu. simdi herkes bosver kac kurtul, ailen ne olursa olsun seni zaten birakmaz felan diyecek biliyorum ve bu dogru da. asla birakmazlar ve yine sarip sarmalarlar ama ben bunu kendime yediremiyorum. evet hatalar yaptim, tövbemi ettim ve yolumda dümdüz yürüyorum. bunlari hak etmedigimi düsünüyorum. nolur biri bana mantikli bir akil versin cünkü cildirmak üzereyim!
arkadaslar belki daha önce konumu okuyanlar olmustur. okumayanlar icin kisa bir özet geceyim. esim gecmisimi unutamayip sürekli önüme sürüyor. eski sevgililerimi arastiriyor ve hep bana sen söyleydin böyleydin diyor. bir süredir iyidik. gercekten yavas yavas hersey düzeliyor sandim. bize inandim. esimi cok seviyorum, o da beni deli gibi seviyor biliyorum ama iste bu kahrolasi erkeklik gururu bize rahat vermiyor. benim eski face'imi acik tutuyor (yani evlenmeden önceki kizlik adimla olan). umudu eskiden takildigim ve ona söylemedigim birilerinin yazmasi ve yüzüme vuracak bir acik bulabilmesi. ben coktandir o sayfaya girmekten vazgecti saniyordum ama öyle degilmis. az önce aradi ve bir erkek ismi söyledi. kendi bilmezin biri arkadaslik yollamis. biliyorsunuz öyle kiz tavlamak icin rastgele arkadaslik yollayan insanlar cok. tanimiyorum öyle birini dedim ama inanmadi, iyice delirdi bagirdi cagirdi. bende tamam yeter aksam isden geldigimde evde olma esyalarimi alip gidecegim sonra da insan gibi ayrilalim dedim. bana ailenin yanina git aksam beni bekle dedi. ailemi alip gelecegim acik acik herkese senin ne mal oldugunu anlatacagim ve bu is bu aksam bitecek dedi. evet benim evlenmeden önce hatalarim oldu ve hepsini biliyordu, yine de kabul etti evlendi. simdi bunlari nasil yapar bana anlamiyorum. hani cok seviyordu? hani sevgisi herseyden güclü ve büyüktü. mesayim bitecek de eve gidecegim diye cok korkuyorum.aksam büyük rezalet cikacak orasi kesin. ne yapacagimi hic bilmiyorum. seytan kac git diyor ama onu yapacak param da gücüm de yok. isim gücüm iyi ve hala borclarimiz var ödemem gereken. güya borclarin hepsini kapatacakmis haftaya... ya böyle biter mi? 3 yildir birlikteyiz, daha tam 1 yil olmadi evlenmemize. o kadar mücadele ettik bunlarla. simdi böyle biter mi? bu kadar seye ragmen hala seviyorum onu. simdi herkes bosver kac kurtul, ailen ne olursa olsun seni zaten birakmaz felan diyecek biliyorum ve bu dogru da. asla birakmazlar ve yine sarip sarmalarlar ama ben bunu kendime yediremiyorum. evet hatalar yaptim, tövbemi ettim ve yolumda dümdüz yürüyorum. bunlari hak etmedigimi düsünüyorum. nolur biri bana mantikli bir akil versin cünkü cildirmak üzereyim![/QUOTE
bence bu adam senin ömrünü yer bitirir yol yakınken bitsin ruh hastasıyla ömür geçmez nezamana kadr bu böyle devam ederki korkma bence
eşin herşeyi bildiği halde sana bunları yapıp üstüne birde hakaret ediyorsa gelecekte daha kötü sorunlar olmadan en kısa sürede bu bağınızı kopartıp atman lazım bu adam seni herkese rezil eder seninle evlenmiş ama kafasında olayları bitirememiş ilişkiniz kangren olmuş resmen ilerlemiyor güzel kardeşim git kocandan önce olan biteni annene anlat nasıl anlatırsan anlat pişman olduğunu söyle evliliğin için hataların için. Ağla içini boşalt annene biraz duygu sömürüsü yap intihar ediceğini söyle durumun ciddiyetini anlasın seni kaybetmekden korksun babanıda ikna edip seni yanına alsın (sakın intiharı deneme cehennemin dibini bulursun sadece gözlerini korkut blöf yap) akşam olunca kocanın annenlerin evine girip anlatmasına izin verdirtme eşyalarını kocan evde yokken topla boşanma davası aç şiddetli geçimsizlikten tek celsede biter nafakanı al bırakma cesaretli ol pes etme kocanın çirkefliği seni yıldırmasın eğer ileride bir daha evlenirsen hiçbir şeyini anlatma ketun ol ALLAH yardımcın olsunarkadaslar belki daha önce konumu okuyanlar olmustur. okumayanlar icin kisa bir özet geceyim. esim gecmisimi unutamayip sürekli önüme sürüyor. eski sevgililerimi arastiriyor ve hep bana sen söyleydin böyleydin diyor. bir süredir iyidik. gercekten yavas yavas hersey düzeliyor sandim. bize inandim. esimi cok seviyorum, o da beni deli gibi seviyor biliyorum ama iste bu kahrolasi erkeklik gururu bize rahat vermiyor. benim eski face'imi acik tutuyor (yani evlenmeden önceki kizlik adimla olan). umudu eskiden takildigim ve ona söylemedigim birilerinin yazmasi ve yüzüme vuracak bir acik bulabilmesi. ben coktandir o sayfaya girmekten vazgecti saniyordum ama öyle degilmis. az önce aradi ve bir erkek ismi söyledi. kendi bilmezin biri arkadaslik yollamis. biliyorsunuz öyle kiz tavlamak icin rastgele arkadaslik yollayan insanlar cok. tanimiyorum öyle birini dedim ama inanmadi, iyice delirdi bagirdi cagirdi. bende tamam yeter aksam isden geldigimde evde olma esyalarimi alip gidecegim sonra da insan gibi ayrilalim dedim. bana ailenin yanina git aksam beni bekle dedi. ailemi alip gelecegim acik acik herkese senin ne mal oldugunu anlatacagim ve bu is bu aksam bitecek dedi. evet benim evlenmeden önce hatalarim oldu ve hepsini biliyordu, yine de kabul etti evlendi. simdi bunlari nasil yapar bana anlamiyorum. hani cok seviyordu? hani sevgisi herseyden güclü ve büyüktü. mesayim bitecek de eve gidecegim diye cok korkuyorum.aksam büyük rezalet cikacak orasi kesin. ne yapacagimi hic bilmiyorum. seytan kac git diyor ama onu yapacak param da gücüm de yok. isim gücüm iyi ve hala borclarimiz var ödemem gereken. güya borclarin hepsini kapatacakmis haftaya... ya böyle biter mi? 3 yildir birlikteyiz, daha tam 1 yil olmadi evlenmemize. o kadar mücadele ettik bunlarla. simdi böyle biter mi? bu kadar seye ragmen hala seviyorum onu. simdi herkes bosver kac kurtul, ailen ne olursa olsun seni zaten birakmaz felan diyecek biliyorum ve bu dogru da. asla birakmazlar ve yine sarip sarmalarlar ama ben bunu kendime yediremiyorum. evet hatalar yaptim, tövbemi ettim ve yolumda dümdüz yürüyorum. bunlari hak etmedigimi düsünüyorum. nolur biri bana mantikli bir akil versin cünkü cildirmak üzereyim!
evlenmeden once birden fazla kisiyle yatak iliskin olduysa kocanin bunu kaldiramamasini normal goruyorum. ozellikle kendi yasamadiysa bu tarz iliskiler. ben de esimin gecmisini cok arastirdim benden once iliskisi olup olmadigina dair. yminler etti. oyle birsey oldugunu gorseydim evlenmezdim ya da ogrendigim an bosardim benim icin cok onemlidir cunku.
ancak kocanin hatasi boyle bir kisilikte olmasina ragmen seninle evlenmesi, hala evli kalmasi. hayati ikinize de zindan etmesi.
kesinlikle duzelmez iliskiniz kocanla empati yapabildigim icin soyluyorum.
o sebeple daha gencken erkenken yollari ayirmaya bak. hayatini ziyan etme.
inanılmaz uzak geldi bana bu düşünceniz. evet hak verdiğim nokta insan evlendiği kadının/erkeğin daha önce kimseyle ilişkiye girmemiş olmasını tercih edebilir ama bunu bilip bunu kabullenip evlendikten sonra başa kakması hiç doğru değil insanlığın hiçbi yerine sığdıramıyorum. ne demek neden hala evliliğini sizinle sürdürüyor? bu iş çocuk oyuncağımı bakire olmayan bi kadınla evlenmeyi kabul edip daha sonra yapamıyorum demek? erkekliğe sığar mı? ya tutarsa mantığı olmamalı evlilikte. sonuna kadar hak veriyorum arkadaşa. gizli saklı yapmamış eşine anlatmış ve o da kabul etmiş. evlilik öncesi cinselliği kabul etmeyen biri olarak dürüst davranmış olması benim nazarımda haklı olduğunu gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?