ben boşanacak bi problem göremedim.
3 sene içinde o bölgenin gelişeceğini bilemezdi. belki dağ başı gibi kalacaktı. ayrıca merkeze uzak bi yerde oturmak endir ben bilirim, ulaşım büyük sıkıntı. merkez her zaman iyidir, eğer emekli vs değilsen.
araba da çocuk varsa şart. adam çalışıyorsa bişeyler görmek istemiş demek ki, bi arabam olsun demiş.
tutup da harama yatırmamış. tamam kötü kararlar almış olabilir ama kendince haklı ve çok da haksız değil. siz de kötü bi karar alabilirdiniz, hemen eşinizin sizden soğuması mı lazım?
Doğru soyluyorsunuz aslnda ama başina dikliğide aslinda biraz canimi sikan ve bu mahallede bu apartmandaki huzursuzlugumasla rahat olamiyisim cok bunaliyor darlaniyorym bu evde belki de ondan bu kadar batiyor gozume bilmiyorum.
Sizde biten başka şeyler var sanırım. Nerenin degerlenecegini tahmin edemezsiniz. Merkeze uzak yerler hele araban yoksa çok sıkıntı. Bunların hepsini sineye çekmelisiniz ama sorun bunlar değil bence.
Ben de okuyunca boşanmalık bişi göremedim canım.
Ben kendi hikayemi anlatsam ohooo :))))
Ama şu bi gerçek yani hani insan bi kere soğudu mu adam can dese canın çıksın anlıyorsun.
Ben de öyle bir süreçten geçtim.
Çok zor atlattım şu an çok şükür bi sıkıntımız yok ama o da eşinden geçiyor yani bizde en azından öyle oldu.
Benim eşim biraz sevgisini gösteren bir adam olamadığı için sorunlar dağ oluyordu bizde.
Şu an bu halimize bin şükür yine kendi yaptıkları bana iyi geldi aştık.
Ben de her şeyi artık gözümde büyütmüyorum..
Atlatabilirsen ve eşinde bunu ayrıntılı konuşursan bence aşarsınız.
Emin ol aynı tepkiler aynı diyaloglar :)Anlatmayi çok denedim dinlemeyi bilmiyen bir adam.
Onunla oturuluo kinusulmaz guzel guzel de konussam ilk 2 dk da jesin kopururr.
Onu elestiremem ona akil veremem onun tabiriyle.
Ben takintilymisim herseyi kafama takiyormusum bla bla bla
evet ben biraz öyle hissetim. Erkekler arabaya çok önem verirler. bi de bu devirde araba şart. Biraz bunalmışsınız hayatınıza renk katmaya çalışın.Suan kendim kotu hissettim benmi abartiyorum ki gercekten??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?