- 27 Mayıs 2018
- 216
- 61
- 98
- 28
- Konu Sahibi sttnckmsakkskk
-
Bilmiyorum ya ben bekarken de ailemle hep sıkıntı yasadim hep sorunlu geçti hayatim evlilige yoneldim yine sorunlu sıkıntılı geçiyor esim duzeldi ama ben kafayi yedim iste sogudum bosanmak istiyorum ama ailemle de sorunluyum cikmaza girdim resmenCanm sen acil bi doktora gt iyi deglsn cnku eger sana gercekten bukdr zarar veriyosa brk bu adami nlrsa olsn kendine ve cocuguna yazik etme bu adam bence boyle gelmis boyle gder
Emzirmiyorum evet esimin ailesi de b konu da surekli psikiyatriye gitmem gerektigini soyluyorlar randevu almislar bana boyle devam ederse gideceğim daha once esim hocaya falan da götürdü 3 harfli falan var demisler bilmiyorum ben hayatimda ilj defa bu kadar kotu seyler yasadim yaşıyorum ailevi olarak da cok sıkıntılı ni donemdeyim benim ailem oz degil beni buyuten annem beni kiz kardesinden almis dusunun yani teyze diye bildigim insan annemmis meger hem oz ailem hem uvey ailem benim psikolojimi mahvettiler kimse beni dusunerek hareket etmiyor her iki taraf da kendini dusunuyor yok onlarla gorusme sana niye boyle diyolar vs vs anlata anlata bitmez yani el birligiyle kafati yedirttiler isteKocayı mocayı bırak önce kafandakini hallet. Halüsinasyonu ve diğer sesleri. Çok ciddi birşey yaşıyorsun. Emziriyorum deme, o çocuğun şu an anne sütünden çok sağlıklı anneye ihtiyacı var.
Tedavi olduktan sonra kocanı düşünürsün.
Evet çıktığın eve tekrar gitmek hele bir de cocukla gitmek cok zor..Sizi bu duruma getirdikten sonra düzelse kaç yazar. En fazla kadın sığınma evine gidebilirsiniz onlarda belli bi süre bakıyo diye biliyorum. Ailenizin yanına gitseniz de çocuğunuzla sığmazsınız oraya sürekli laf sokarlar.
Yakin zaman da psikiyatriye gideceğim insallah evet çalışmayı da cok istiyorum fakat bebegime bakan yokProfesyonel bi destek almalisiniz oncelikle. Sonra kendi ayaklarinizin uzerinde durmalisiniz. Bir ise girip duzen oturtun. O sirada iyiye giderseniz ne ala.. Baktiniz hala care olmadi son care bosanirsiniz.. Yoksa bu guvensizlik kafanizda kura kura buyuyecek..
Cogu calisan annenin bebegine bakan yok maalesef.. Ya bakici ya kres bir sekilde ustesinden geliyor herkes. Bunu bahane etmeden kendinize bir yok cizmelisiniz bence..Yakin zaman da psikiyatriye gideceğim insallah evet çalışmayı da cok istiyorum fakat bebegime bakan yok
Rabbim herkesi selamete cikarsin insallah bugun eşimle konustuk benden cok bunaldigini sıkıldığını söyledi bende ayrilmak istedigimi söyledim su an bosanmayi dusunuyoruzBenim zaten icim yanıyor simdi sana da üzüldüm Allah'ım çıkmazdaki bütün kullarını feraha erdir Rabbim.
Şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine. Bende cok dardayım
Tesekkur ederim evet esim de benden cok bunaldigini soyluyor ben ayrilmak istedigimi soyledim psikiyatri icin pazartesi gunune randevu aldim gidicem insallahYavrum evladım ,
Muhtemelen annen yaşındayım,
bırak kocayı,ona güvenmiyorum,eski sevgilisini aramış muhabbetini koca kenarda dursun,
senin ruh sağlığın bozulmuş önce onu düzeltmeye çalış...
Kendine hiç mi acımıyorsun?
Konu başlığın 'kendime nasıl yardım edebilirim?' Olmalı.
Senin problemin geçmişindeki travmalar,kendi ailenle yaşadıkların ve bunların senin üzerindeki olumsuz etkisi, bu açık ve net.
Kocanla yaşadıkların bunların yanında ayrıntı...
Kocandan soğuduysan bir daha ısınma çünkü bunu hakediyor o adam.
Oturmuş kocamdan soğudum,napayım? Diye dert ediyorsun bir de...
Yakın zamanda filan değil hemen önümüzdeki Pazartesi gününe bir psikiyatristen randevu al,lütfen.
Senden rica ediyorum yoksa bu işin sonu iyi görünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?