- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Tek takıldığın nokta bumuKafa sikmek deyim ya siz nerde yasiyorsunuz kufurbaz yaptilar beni
Sen yurtdışında yaşamıyor musun vera?bnde hamileyken yerlerde sürüdü eşim büyük kavgalar her yerm morluk içinde gezerdim.
bn affettim boşanmadım birazda ulaşım sorunu vardı ha deyince ewi terk edemiyordum. valizimi topluyodum 2 güne kalmaz affettiriyordu. affettim ve sonuçlarını söyleyim affedersen aynı şeyleri yaşarsın.
eşimle aram ne kdar iyi olsada yaptıklarını içimden çıkaramıyorum. her kavgada yüzüne vuruyorum. hç sebep yokken olnları düşünp ağladğm oluyor. eşim değişti şmdi ama ben çok yıprandım.
senin eşin değişcek mi bilemeyiz imkanın varsa senden özür dileyip yalvarıp inandırmasına müsaade etme ( ben inandm)
Allah yardmcım olsn
+1
var böyle acıdan dayaktan hoşlanan tipler kadın darp raporu almıyor ki devlette şikayet yerine geçer mi boşanır mıyım diye
öldürsen boşanmaz
zaten ancak ölerek boşanacak bu gidişle
Kafa sikmek deyim ya siz nerde yasiyorsunuz kufurbaz yaptilar beni
Sen yurtdışında yaşamıyor musun vera?
Orada yaptırımlar çok sağlam. Buradaki gibi değil. Keşke şikayet etseydin, affetmeseydin.
Konu sahibi, sen de biraz terbiyesizsin bana göre, ne yapacağım diye sorma. Hastaneye git muayene ol hemen. Sonra da boşan. Bu nasıl bir evlilik
Kafa s... deyim ya siz nerde yasiyorsunuz kufurbaz yaptilar beni
Kafani skmek bizim buralarda yani sabaha kadar soru sorarak seni bunaltirim anlaminda kullanilir adama kufur etmedim siz ne tuhafsiniz ya
Kafa sikmek die bir deim olmaz kaca kadar okudun baya hakaret ediyorsun kafa sisirmek deyimdirKafa sikmek deyim ya siz nerde yasiyorsunuz kufurbaz yaptilar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?