allah belasını versin böyle erkeklerin polise şikayet et ve ailenin yanına dön ş.....z hamile kadını dövmüşÖnce polisi ara hemen eve gelirler. Arkasından darp raporunu al. Şikayetçi ol. Sonra dava aç. Bunlar zor birşey değil.
Seni ve karnındakini düşünmeyen adamın yalanı yok yada aldatması yok diye eeee boşamayacak mısın?
Doğmamış bebeğine bile şiddet gösteren adamda vicdan mı olur. Bir de beddua!!!!
Bugün kovan adam, yarın özür dileyince eve döneceksen sus otur o zaman.
Ama bunu yaparsan yanlış yaparsın.
evet bende şakayla karışık argo kullanırım eşime evliliğn tuzu biberi onlarda kullanıyor netice de.bence sende bir tuhaflık var , onu gectik biz bebeğin konusunda düşüncelerin anormal
nişanlı meselesi ne anlamadım.annen de bir tuhaf eski nişanlınla nasılkonusabilir ya senin bir yuvan var artık , hayretler iççerisindeyim gercekten . söylenecek çok sey var da kırıcı olmamak lazım
ona bir sey demiyorum bebeği hakkındaki düşünceleri anormal diyorum . o bebek ona şifa olacak belkievet bende şakayla karışık argo kullanırım eşime evliliğn tuzu biberi onlarda kullanıyor netice de.
eski nişanlısıyla kızın annesi hala konusuyorlarmış , eski nişanlısı ne olursa olsun kabul ediyorum kızı hala d,yormusnişanlı meselesi ne anlamadım.
geriye değil önüne bak çalış tazminatını al yeniden başla hayat boyu zor olur rapor al polise git çocuğunu mutlu yuvada yaşatArkadaslar eski nisanlim olayini esim zaten biliyor. Yani soyle biliyor onun beni hala sevdigini ve istedigini. Geri dondum desem kabul edecegini biliyor. Sadece annemin konustugunu bilmiyordu bilse de bisey degismez .
Bebek konusunda falan asla oyle bi suphesi yok. Eski nisanlim bizden 15 saat uzaklikta bi sehirde yasiyor. Ve esim aldatmayacagimi bilir onu sevmedigimi de bilir bazen eskilerden konusurdum ben onu nefretle anlatirdim o dinlerdi .. gercekten eski nisanlimla konunun alakasi yok.
anlattığınız hiçbir şey şiddete sebep değildir. ortada şiddet varken üstelikte hamile bir kadına, bunları anlatmanız da gereksiz zaten.Yahu siz adamları gidior ise oturuyormu saniyosunuz yazik aksama kadar bisuru inssn iş ile ugrasiolar neden bu kadar israr edip beynini yiyiyorsunuz.bir sıkıntisi varsa bekle anlatsin koy cayini oturun karsilikli anlatir elbet.su gercekki erkekler dirdiri sevmior eve gelince sakin kafa istiyor.elbetteki dayak olayini kiniyorum hemde hamile kadina. lutfen evliliklerinizi zorlastirmayin sorun yok diosunuz ama sebepsiz sorunlar uretiosunuz.ayrica kafani ....kelimeside cok ayip herseyden öte siz bi bayansiniz nasil agziniza yakistiriosunuz boyle kelimeleri.saygi yitirilince maalesef sevgide yitiriliyor.bosanin diyemiorum ama her ikinizde kendinize gelin diyorum
Elbette degildir .ama bu kadar israr herkesi cildirtir.huyunuda bildigi adama bu kadar israr nie.siz bosanin die kendinizide parcalasaniz hayatlari evlilikleri devam edecek bosan demeyle bosanilmio maalesef .umarim sonlari iyi olur birde dogacak bebek var .onun icin iyi olmak zorundaanlattığınız hiçbir şey şiddete sebep değildir. ortada şiddet varken üstelikte hamile bir kadına, bunları anlatmanız da gereksiz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?