Esimden dayak yedim .. :( ne yapacagimi bilmiyorum :(

Yalniz konu sahibi sen bosan veya bosanma bilemem de o cocugu ben yerinde olsam aldiririm. Sartlar olgunlasmadan cocuk yapilmaz. Bu kadar korkunc bir baba, meczup bir anne ile isiniz cok zor. Annenin evine gitsen simdi soylemek istemiyorum ama annende masallah bir potansiyel var nasil birseydir ki eski nisanlin ile her gun irtibatta?

Bak zorkız
Benim ve burada ki bazı arkadaşlarımında evlilikleri çok çok mükemmel değil
Ama eminim ki bu söylediğim insanların hiç biri eşine
Sabaha kadar senin kafanı bilmem ne yapacağım demez
Bu bir kere çok fiyasko ve bence hiç kimseye yakışmayan bir söz
Adamın sıkıntısı olabilir işi iyi gitmemiştir veyahutta başka birşey
Sen neden kişiselleştirip adamı çıldırtana kadar soracağını söylüyorsun
Belki diyemeyeceği kendi iç hesaplaşmasıdır
Boşan yada boşanma orası senin bileceğin birşey
Benim tek söyleyebileceğim
HERKES ANNE BABA OLMAMALI
SEN VE EŞİN GİBİ

Allah haketmeyene vermesin günahsiz sabileri igrenclik bu yaptiginiz dayak yedin diye intikamini kendi canindan bigün sana Anne die sarilacak yavrundan mu alacan sen kendin kasinmissin Adama biraz zaman verebilirdin eski nisanlinin hala seni sevmesi aklini karistiriyo belli annem cocugu istemiyo deme yalan cünkü sen anneligi bilmiyorsun o kadin biliyor bebegi istemeyip bosanip eski nisanlina kosma hayali kuran sensin Allah bebegine acisin

allah belasını versin böyle erkeklerin polise şikayet et ve ailenin yanına dön ş.....z hamile kadını dövmüş

annen de bir tuhaf eski nişanlınla nasılkonusabilir ya senin bir yuvan var artık , hayretler iççerisindeyim gercekten . söylenecek çok sey var da kırıcı olmamak lazım

Asıyorsa assın suratını, ne derdi varsa yesin o dert onu. Bu kadar ısrarla konuşturmaya çalışmak neden?

Üstelik hep aynı senaryo diyorsun. O somurtuyor, sen sorguya tutuyorsun, o dayak atıyor.

Ve hala napsam diye düşünüyor musun cidden? Polise git acil!!

bence sende bir tuhaflık var , onu gectik biz bebeğin konusunda düşüncelerin anormal
evet bende şakayla karışık argo kullanırım eşime evliliğn tuzu biberi onlarda kullanıyor netice de.

darp raporu alıp tazminat boşanma davası aç neyi varsa al bir yapan hep yapıcak önüne bak yeniden başlarsınn kurtul

annen de bir tuhaf eski nişanlınla nasılkonusabilir ya senin bir yuvan var artık , hayretler iççerisindeyim gercekten . söylenecek çok sey var da kırıcı olmamak lazım
nişanlı meselesi ne anlamadım.

evet bende şakayla karışık argo kullanırım eşime evliliğn tuzu biberi onlarda kullanıyor netice de.
ona bir sey demiyorum bebeği hakkındaki düşünceleri anormal diyorum . o bebek ona şifa olacak belki
, yarın bigun yanında olacak . adamdan kurtulsun ama bebeğine kıymasın

geriye değil önüne bak çalış tazminatını al yeniden başla hayat boyu zor olur rapor al polise git çocuğunu mutlu yuvada yaşat

Esinin yaptiklari hic hos degil tabiki ama senin bu kadar ustune gitmen kafani bilmem napacam diye konusman erkekler küfür eden kadina sinir olur zaten. Birde erkeklerin cani sıkkınken ustlerine gitmemek lazim benim esimde bisey oldumu birden yuzu diser mesela noldu diye sorarim ama israr etmem daha beter olur her erkekte böyledir bence. İsin bu boyutunu gectim siddet resmen dövmüş sizi bu bence bosanma sebebi hamile karini dovmek ne demek

Yahu siz adamları gidior ise oturuyormu saniyosunuz yazik aksama kadar bisuru inssn iş ile ugrasiolar neden bu kadar israr edip beynini yiyiyorsunuz.bir sıkıntisi varsa bekle anlatsin koy cayini oturun karsilikli anlatir elbet.su gercekki erkekler dirdiri sevmior eve gelince sakin kafa istiyor.elbetteki dayak olayini kiniyorum hemde hamile kadina. lutfen evliliklerinizi zorlastirmayin sorun yok diosunuz ama sebepsiz sorunlar uretiosunuz.ayrica kafani ....kelimeside cok ayip herseyden öte siz bi bayansiniz nasil agziniza yakistiriosunuz boyle kelimeleri.saygi yitirilince maalesef sevgide yitiriliyor.bosanin diyemiorum ama her ikinizde kendinize gelin diyorum

anlattığınız hiçbir şey şiddete sebep değildir. ortada şiddet varken üstelikte hamile bir kadına, bunları anlatmanız da gereksiz zaten.

Ikiniz de manyaksiniz bence. Karninda bebek varken adamın ustune atliyosun. Hele ettigin kufurlere bak. Valla okurken oha oldum :/
Sen darp raporu alirsan adam da alir yani. O zaman ne yapacaksin? Ha git al tabiki ama burda cifte standarta karsiyim.
Ne istiyorsunuz birbirinizden? Neden hayati bu kadar zorlastiriyorsunuz kendinize? Valla yazik gunah. En cok o bebege uzuluyorum kimse kusura bakmasin!..

O elleri kırılsın o şerefsizin.. hele gebeyken dövmek.. pislik herif.. boşan o psikopattan zaten açıkça dile getirmiş bunu.. ne desem az hayvan herife

anlattığınız hiçbir şey şiddete sebep değildir. ortada şiddet varken üstelikte hamile bir kadına, bunları anlatmanız da gereksiz zaten.
Elbette degildir .ama bu kadar israr herkesi cildirtir.huyunuda bildigi adama bu kadar israr nie.siz bosanin die kendinizide parcalasaniz hayatlari evlilikleri devam edecek bosan demeyle bosanilmio maalesef .umarim sonlari iyi olur birde dogacak bebek var .onun icin iyi olmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…