Kocanız dengesiz o zaman birazSordum oyle bisey yok bunu surekli yapar. Cok iyiykrn mutluyken aniden yuzu duser surat asar bende surekli neyin var diye sorarim sonuc hep boyle biter.
ben boşan demedim. yazdıgımı tekrar okuyun göreceksinizElbette degildir .ama bu kadar israr herkesi cildirtir.huyunuda bildigi adama bu kadar israr nie.siz bosanin die kendinizide parcalasaniz hayatlari evlilikleri devam edecek bosan demeyle bosanilmio maalesef .umarim sonlari iyi olur birde dogacak bebek var .onun icin iyi olmak zorunda
mesajlarini okudum da aman aldir demedim ben sen kolaya kacicak gibisin hani kendini duzelt demek istedim kendini duzelt guzelce buyut bebegini. ayrica kafani .... heryerde kufurdur sizin orsi ile bizim burasi farketmiyor...esin dayak atiyor sen napcam diyorsun esine kufir ediyorsun napcam diyorsun. o bebek nasil bir ortamda buyuyecek. sana gelip kafani ..... diyecek buyuyunce ya da hemen tokat mi atacak... ben bu kismin takildim. ne yaparsan yap da o bebek icin iyi olani yap. ulkede yeterince psikopat var...
yazık git darp raporu al sana bunu yapmaya hakkı yokArkadaslar esimle cok kucuk bi olay yuzunden tartistik..
Esimi ise gulerek ugurladim sakalasarak konusarak cikti kapidan isyerinde ozledim seni falan filan msjlar atti..
Gelince de yuzume bakmadi bes karis suratiyla yanima oturdu. Yemek yedik konusmadi cay yaptim konusmadi..
Neyin var dedim yok bisey dedi.. sabah cok neseliydin dedim herzaman gulcem diye bisey yok dedi
Dogru tabi herzaman gulemezsin ama bisey olmus ki surat asiyosun bi hata mi yaptim dedim biraz sessiz kalmak iyidir dedi.
Bende sinirlendim aksama kadar bi allahin kuluyla konusmuyorum biyere cikmiyorum zaten hamileyim bide sen surat yapiosun bi skntin varsa anlat yoksa sabaha kadar senin kafani boyle s...cem dedim
Baska da bisey dememe kalmadi kalkip bana tokat atti ve kafama vurdu defalarca.
Sonra kalkti gitti yanimdan.
Sonra elim ayagim titredi sen bana hamileyken nasil vurursun deyip itekledim kollarimi morartti dudagim patladi yerde surudugu icin dizim kanadi. Kafaminda uzerine yatamiyorum aciyor.
Sonra ben agladim esyami toplayip gidiyorum dedim defol git Allah senin de bebeginin de belani versin dedi sonra kapiyi uzerimden kilitledi gece yarisi milleti basima toplama diye gondermedi . Uyudu sabah 6 da kalkip cantami hazirliyordum o kucuk cantayi degil buyuk valizini al bidaha bu eve gelme diyerek bagirdi bu defa ben saldirdim sana sormucam ne yapcagimi diye budefa ben onun saclarina yapistim yine siddet uyguladi.. heryerimde morluklar var.
Bebegimin dusuk tehlikesi var kasiklarima kramp giriyor
Arkadaslar sorum su bizim evlilimizde aldatma yok
Yalan yok
Eve gec gelme yok
Tartisabilecegimiz hicbi konu yokken biz bu hale geliyoruz
Eski konumda da esimin siddet uyguladigindan bahsetmistim.
Ne yapmaliyim.
Peki karnın ağrıyor da hastaneye gittin mi? Ya da neden gitmiyorsun?Kafa sikmek deyim ya siz nerde yasiyorsunuz kufurbaz yaptilar beni
Arkadaslar esimle cok kucuk bi olay yuzunden tartistik..
Esimi ise gulerek ugurladim sakalasarak konusarak cikti kapidan isyerinde ozledim seni falan filan msjlar atti..
Gelince de yuzume bakmadi bes karis suratiyla yanima oturdu. Yemek yedik konusmadi cay yaptim konusmadi..
Neyin var dedim yok bisey dedi.. sabah cok neseliydin dedim herzaman gulcem diye bisey yok dedi
Dogru tabi herzaman gulemezsin ama bisey olmus ki surat asiyosun bi hata mi yaptim dedim biraz sessiz kalmak iyidir dedi.
Bende sinirlendim aksama kadar bi allahin kuluyla konusmuyorum biyere cikmiyorum zaten hamileyim bide sen surat yapiosun bi skntin varsa anlat yoksa sabaha kadar senin kafani boyle s...cem dedim
Sonra elim ayagim titredi sen bana hamileyken nasil vurursun deyip itekledim kollarimi morartti dudagim patladi yerde surudugu icin dizim kanadi. Kafaminda uzerine yatamiyorum aciyor.
Sonra ben agladim esyami toplayip gidiyorum dedim defol git Allah senin de bebeginin de belani versin dedi sonra kapiyi uzerimden kilitledi gece yarisi milleti basima toplama diye gondermedi . Uyudu sabah 6 da kalkip cantami hazirliyordum o kucuk cantayi degil buyuk valizini al bidaha bu eve gelme diyerek bagirdi bu defa ben saldirdim sana sormucam ne yapcagimi diye budefa ben onun saclarina yapistim yine siddet uyguladi.. heryerimde morluklar var.
Yalan yok
Eve gec gelme yok
Ne yapmaliyim.
Arkadaslar esimle cok kucuk bi olay yuzunden tartistik..
Yalan yok
Eve gec gelme yok
Ne yapmaliyim.
+1eski konunuzu da biliyorum, ama ikisini bağımsız olarak da düşünsem bir arada da düşünsem aklım almıyor.
"adamın suratı aniden düşer, sonra ben üstüne gidince de sonu hep böyle biter" diyorsunuz. madem boşanmayacaksınız adamın üstüne gitmeyin o zaman da kendi canınızı kurtarın, mazoşist misiniz acaba da dayaktan zevk mi alıyorsunuz? bebek konusu zaten ayrı bişey. bir ara düşündüm, acaba bebeği düşürmek için bilerek eşinizin üstüne gidiyor olabilir misiniz diye? bebeklere çok üzülürüm çok acırım ama sizin gibi bir ailede dünyaya geleceğine gelmese daha iyi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?