Esimden dayak yedim .. :( ne yapacagimi bilmiyorum :(

Bu kadinin derdi belli cocugu aldirip eski nisanliya fiymak eger aldirirsa elin oglu icin caninin parcasini Allah bildigi gibi yapsin sinirden elim ayagim titriyo

esin dayak atiyor sen napcam diyorsun esine kufir ediyorsun napcam diyorsun. o bebek nasil bir ortamda buyuyecek. sana gelip kafani ..... diyecek buyuyunce ya da hemen tokat mi atacak... ben bu kismin takildim. ne yaparsan yap da o bebek icin iyi olani yap. ulkede yeterince psikopat var...

klasik Türk kadını mentalitesi..
aldatma yok, yalan yok, kumar yok, içki yok, eve geç gelme yok,yalan yok...
Ama sen çok büyük bi şeyi kaçırmışsın canım..
Sizin evliliğinizde SAYGI da yok.
Ki saygı evliliğin temel taşıdır, saygı olmazsa geride başka ne olduğunun hiçbir önemi yoktur.
Seni döven bir adamdan çocuk yapabildiğine göre bunları ve burda yazan diğer başka üyelerin sana söylemek istediklerini de anlayabileceğini hiç sanmıyorum.
Hayatında kolaylıklar dilerim...

ben boşan demedim. yazdıgımı tekrar okuyun göreceksiniz

mesajlarini okudum da aman aldir demedim ben sen kolaya kacicak gibisin hani kendini duzelt demek istedim kendini duzelt guzelce buyut bebegini. ayrica kafani .... heryerde kufurdur sizin orsi ile bizim burasi farketmiyor...

böyle dümdük s.. dediniz.
Bekarım ama bence evli çiftlerin arasında böyle kelimelerin asla geçmemesi lazım. ilişki sırasında dahil.
aranızda saygı bittiği için şiddete çok şaşırmamak lazım..

Bosan falan demem ama en azindan hatasini anlamasi acisindan bir sure mesafe koysan (mesafeni duruma gore sen ayarla annen yakinsa biraz onda kal gidemem diyorsan tavir yap )pisman olacak mi ben bunu merak ediyorum acikcasi ..

sadece aldatma varsa boşanılır mantığını bir silin kafanızdan. hamilesiniz ya da değilsiniz sizi yerlerde sürükleyen, döven bir mahluktan bahsederken lütfen eşim tabirini kullanmayın bari. İnsanın öyle eşi olmaz, olmamalı. Ve siz hala aldatma yok yalan yok neden acaba diye sorguluyorsunuz, bence aldığınız darbelerden kaynaklı da olabilir sağlıklı düşünemiyorsunuz. Küfür fln etmenizden de belli sizde de sorunlar var ayrıca bana göre

yazık git darp raporu al sana bunu yapmaya hakkı yok

Terbiyesizlik ikinizinde birbirinize yaptığı. Hiç acımadım size hamilesiniz vs ama maşallah dil çatallanmış. Şiddet uyguluyorsunuz birbirinize ama siz sadece kendinize uygulananı dile getiriyorsunuz. Sizin gibi insanlar ebeveyn olup bu psikolojiyle çocuk yetiştiriyor bide. Hamileyim bide demeniz de şaka gibi. Hamileyseniz ona göre davranacaksınız. Böyle bencillik olmaz. Üstüne atlamak ne demek. Yazık tek üzüldüğüm bebeğiniz. Lütfen yetişkin olarak beyninizi geliştirmeden sorunların nasıl çözüleceğini öğrenmeden anne baba olmaya karar vermeyin. Çocuk sahibi olmak zorunda değil herkes. Hele sizin gibiler için hiçbir zorunluluğu yok.

kesinlikle anormal ötesi bi iliski olmaz böyle. bi erkek karisi hamileyken onu koruyup kollamasi gerekirken acimadan şiddet uygulamis zerre vicdan yok Allah korkusu yok böyle erkekleri görünce arkaniza bakmadan kaçın. bi erkekte merhamet yoksa herseyi yapar. caniniza yazik bebeginize yazik. üstelik bu adam psikolojik tedavi görmeden düzelmez ama böyle biseyi de asla kabul etmez o yüzden bi ömür cekilmez. bu adam yarin bir gün aldatır da yalan da söyler çünkü MERHAMET yok

Kafa sikmek deyim ya siz nerde yasiyorsunuz kufurbaz yaptilar beni

Kafa sikmek deyim ya siz nerde yasiyorsunuz kufurbaz yaptilar beni
Peki karnın ağrıyor da hastaneye gittin mi? Ya da neden gitmiyorsun?
Ek olarak madem bebeği çok düşünüyorsun neden hamile halinle birinin üstüne atlayabiliyorsun?
Peki sen eski nişanlına dönmeyi düşünüyor olabilir misin?

Eşinize ne yapmış olabilirsiniz diye düşünüyorum muhtemelen bu yada öncesinde bunun gibi sözler sarfettiğiniz için olabilir (bi skntin varsa anlat yoksa sabaha kadar senin kafani boyle s...cem dedim) ÜSLUP ÇOK KÖTÜ...

Ancak bu eşinizin size hunharca bu şekilde ŞİDDET uygulama hakkını vermiyor !!!!
Tedaviye yönlendirin bu süreçtede hasta olan bu beyefendiden uzaklaşın...

Daha soruyormusun!

Ya arkadaslar kadin sizin dusundugunuz kadar kendi bebegini dusunmuyor. O adamin cocugunu dogurmak istemiyorum diyor. Sikayetci de olmak istemiyor. Insan hamileyken dikkat etmez mi? Ama kocasinin ustune atliyor. Bi garip yani.

darp raporunu almaya gidiyorum dedin aldın mı? arkadaşlar herne olursa olsa dövülmez uzaklaşılır birsüre

+1
var böyle acıdan dayaktan hoşlanan tipler kadın darp raporu almıyor ki devlette şikayet yerine geçer mi boşanır mıyım diye
öldürsen boşanmaz
zaten ancak ölerek boşanacak bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…