26 yaşında çok rahat bir insan hicbisey takmaz kafasınaErgen sevgililer gibi aynı eşiniz. Kaç yaşında?
Ewet Allah kahretsin ben dayanamıyo arıyorum onun gibi rahat olsam keşke ama olmuyo çok takıntılıyım napiyo kimledir hep merak içerisindeyim ama o öyle değil kirilsam bile gönlümü almaz kapatır tlfnu güzel konusunca ara der en Ufak bişeyde kızıyo aslında 1 ay içerisinde daha çok değiştiFarzedinki bosandiniz 15 aramamıs dayanamayip siz aramissiniz
Bune perhiz bune lahana turşusu
Yahu allah aşkına bi ilk kendinize dürüst olun
Adam yemiyor blöfleri
uzakta olduğu için daha zor oldu evdeyken gönlümü alırdı artık oda yok bense Evimde oturup çocuklarımla ilgileniyorum onun yaptığı gibi rahat olmak istiyorum ama olamıyorum işte sürekli aklım onda ne yapar kiminledir ona kalsa hiç beni arayıp sormaz bakalım bu sefer de denicm İnşallah bir faydası olurSiz de aramayacaksınız, güçlü duracaksınız. O da köpek gibi gelecek. Erkeklerin döngüsü bu.
Ya aldatmak aklımın ucundan geçmez okadar haysiyetsiz değildir bana ihanet ederse çocuklarına da ihanet etmiş olur oda bunu söylerdi bazen.. kendimi övmüş gibi olmim 22 yaşında fizigi gayet güzel alımlı bir bayanım. Bı tane kızım bitanede 1 yaşında oğlum var Rabbim bağışlasın cümlemizin de. İkinci bebekte o çok istedi diye oldu çünkü beni çok kıskanıyordu herseyime karışirdi ama şimdi çocuk çocuğa karışınca hicbisey yapamicagimi biliyo evden başka nereye çıkacam bunları bildiği için umursamiyioBaşka bir şehirdeyse büyük ihtimal aldatıyodur sizi birazda onun rahatlığı vardır ee yaşı da gençmiş.
İnşallah öyle değildir sadece benim fikrim sizin yaş kaç ? Kaç çoçuk var bu genç yaşta ?
Yani bende orta haşlar sandım sizi ne desek boş eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz ama şuan karşıdakini her saniye sinir küpü yapacak bir karakterde uyarın en azından biraz üste çıkın hep altta kalan olmayın en önemlisi EZDİRMEYİN kendinizi.Ya aldatmak aklımın ucundan geçmez okadar haysiyetsiz değildir bana ihanet ederse çocuklarına da ihanet etmiş olur oda bunu söylerdi bazen.. kendimi övmüş gibi olmim 22 yaşında fizigi gayet güzel alımlı bir bayanım. Bı tane kızım bitanede 1 yaşında oğlum var Rabbim bağışlasın cümlemizin de. İkinci bebekte o çok istedi diye oldu çünkü beni çok kıskanıyordu herseyime karışirdi ama şimdi çocuk çocuğa karışınca hicbisey yapamicagimi biliyo evden başka nereye çıkacam bunları bildiği için umursamiyio
Evet biliyorum oyuzden açık öğretime yazilacam okul okurum buna karşı istemiyo okul okumamı dusunsenize o otellerde milletin servisini yapacak bense mesleğimi elime alicam bunu hazmedemiyo ama yapicam onu umursamicam aramicam değer vermicem derslerime vaktimi ayiricam ozaman delii olur eminimKonuyu okurken herhalde orta yaşlardalar dedim. Çocuklarım filan diyince. Daha kücükmüşsünüz. Kendinizi geliştirin kurslara gidin iş bulun. Degişik hobiler edinip kendinizi geliştirin. O aramıyorsa sizde aramayın. Her dedigini yapmayın. Biz ne desek boş.
Tşk ederim evet yapicam bu sefer Ben de onu düşünmicem onu takmicam umursamicam Bir dahaki sefere aradığı zaman sürekli işim var deyip kapaticam oda anlasın nekadar değersiz olduğunu.. düşünüyorum da tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı..Aramayin , aramiyorsa arama diyorsa aramayin siz niye alttan alan taraf oluyorsunuz hep . Biraz geri çekilin madem boşanmak istemiyorsunuz üstüne düşmeyin aramayin sormayin merak etmemeye calisin. Bekleyin biraz . Böyle kendinize zarar veriyorsunuz. Allah yardimciniz olsun .
Yoo hayır böyle bişey yapamaz bu konuda ona güvenim tam sadece rahatlik çok fazla yine benimle konuşmak istiyo ama neymiş onu çok sıkıyor muşum.Başkası var gibi geldi bana
Çalışmıyorum çocuklarım daha çok küçük onları yıpratamam ama yaşayan bir ölü gibi görmek zorundayım belki de oda nekadar değersiz olduğunu anlayana kadar bakalımÇalışıyorsanız,kendinize güveniyorsanız,çocuklarınıza bakabilecekseniz evi terk edin ama yok yapamam derseniz sizde aramayın sormayın bırakın kendi haline yasiyan bir ölü olarak gorun
Bence aradiginda kapatma dışardayim kahve içiyorum yada avmde alışverişteyim ayda birisinde oturmaya gittim dee o seni evde biliyor o yüzden rahat böyle.. birde böyle dene bakalimTşk ederim evet yapicam bu sefer Ben de onu düşünmicem onu takmicam umursamicam Bir dahaki sefere aradığı zaman sürekli işim var deyip kapaticam oda anlasın nekadar değersiz olduğunu.. düşünüyorum da tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?