- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
Afedersiniz ama ergen gibisiniz.Tabyy o sizin fikriniz gittiğinde beni bidaa aramamasini ben söyledim bosanicam senden dedim ama herkes onu hakli görüyo çalışmaya gitti nede olsa nekadar kabullenmesemde size bakmak için çalışıyorum diyo sen bana guvenmiyosun hep agir kelimeler kullaniyosun diyo 15 gün için de onun dediğine göre beni aramaya gönlü var ama yine boşanma kelimesi acacagimi bildiği için aramadı bunuda unuttum yazmayı gittikten hemen sonra evlilik cüzdanını yirttim sinirden foto çekip yolladım küplere bindi belki buda onu üzmüştür oyuzden
Ozm cok sıkıştırma Cnm iki günde bır ara napıosun fln de onu cok ozledıgınızı belırt ve anlarsın o kunu ıcın ozledıgınızı anlatın ve arada sexsıy fotolarınızı çekip esınıze atın dekolte fln ozm size duş günlüğüne sız bıle hayret edıceksınız ben oyle yapıyorum ise yararsa ne mutluCinsellikten yana hiç sorunumuz olmadı evdeyken hep mutlu ederdim onu daha iyisini nerden bulacak diye düşünüyorum ama şuan uzakta barismistik yine onu tatmin etmeye çalıştım oda memnun oda istedi sadece onu çok aramakla kiskanmakla sikiyomusum bizim için çalıştığını söylüyo beni çok sevdiğini söylüyo evet ama birbirimizi çok kırıyoruz
evet ergen gıbı gozukuorum yasımı gostermıorum 30 yasındayımCinsellikten yana hiç sorunumuz olmadı evdeyken hep mutlu ederdim onu daha iyisini nerden bulacak diye düşünüyorum ama şuan uzakta barismistik yine onu tatmin etmeye çalıştım oda memnun oda istedi sadece onu çok aramakla kiskanmakla sikiyomusum bizim için çalıştığını söylüyo beni çok sevdiğini söylüyo evet ama birbirimizi çok kırıyoruz
Evet yasım 30 gostermıorum dımıAfedersiniz ama ergen gibisiniz.
Siz niye üstünüze alındınız acaba?Evet yasım 30 gostermıorum dımı
Evimiz vardı sattık eşim dükkan açtı olmadı kapattı Eşyalarım eksiksiz lüks kirada oturuyorum iş yok güç yok oda çalışmak zorunda anlıyorum kimse karnımızı doyurmaz ama istemediğim bir yere gitmek zorunda kaldı.. laflarimin ciddiyeti yok evet çünkü boşanmak kolay değil bizde keşke şartlar daha kolay olsaydı onun benden tek istediği ona hak verip tlfnda güzel konuşmak ağır kelimeler kullanıyorum sürekli oda kaldiramiyo hep tartışıyoruzTeyzenin 26 yaşındaki oğluyla evlisin. Sen 22 yaşındasın ve iki çocuğunuz var. Biri bir yaşında diğeri daha büyük. Çok cesursun gerçekten. Şu erkekleri bırakın 30 yaşını görsünler. Büyümüyorlar. Eski zamanlar gibi değil artık. Eskiden lise çağındaki erkek evlense de aile babası olabiliyormuş yani. Şimdikiler 30 da bile çocuk gibi.
Hepsini geçtim de eşim ben istemediğim halde şehir dışına çalışmaya gitse büyük olay çıkar. İki çocukla beni kaynana dibinde bırakıp gidemez. Cesaret edemez yani. Geri döndüğünde beni bulamayacağını bilir. Senin hiç mi ağırlığın yok? Herkesle aynı fikirdeyim. Sürekli tartışıldığı için artık ciddiyeti kalmamış laflarının.
Böyle çalışmayla olmaz. Daha çok küçük eşin. Aöf den o da okuyup (lisans mezunu değilse) lisansı üç senede bitirip pomem falan deneyebilir. Kpss girebilir.
dediğim gibi o konuda sıkıntı yok sadece benden tek istediği beni aradığı zaman onunla güzel bir şekilde konuşmak güzel şeyler söylemek ama ben tahammül edemediğim için sürekli onunla kırıcı şekilde konuşuyorum onu kırdığım zaman o da beni kırıyo tartışmamız bu yöndeOzm cok sıkıştırma Cnm iki günde bır ara napıosun fln de onu cok ozledıgınızı belırt ve anlarsın o kunu ıcın ozledıgınızı anlatın ve arada sexsıy fotolarınızı çekip esınıze atın dekolte fln ozm size duş günlüğüne sız bıle hayret edıceksınız ben oyle yapıyorum ise yararsa ne mutlu
İnsan karısını aramasa bile diyelim çoluk çocuğunu arar sorumsuz herif evlilik adamı değil
[/QU hayır tam tersine çocuklarını çok seviyor benimle konuşmadığı zaman annesini arayıp her zaman çocuklari sorar eksikleri var mı nasıllar iyilermi diye ama huzurunu bozacak kadar sorumsuzmu evet sorumsuz.. bunu ona söylediğimde Ben çalışmaya mecburum size bakmak zorundayım diyo
Ozmn sıkıntı sizde kusura bakmayın sız tahammül edemıyormussunuz adamla kırıcı konusursanız oda size ılgısızlesırde uzaklaşır da aramazda Eşiniz aradığı zaman sızı tamul edemeyecek kadar sinirlendiren nedir pekıdediğim gibi o konuda sıkıntı yok sadece benden tek istediği beni aradığı zaman onunla güzel bir şekilde konuşmak güzel şeyler söylemek ama ben tahammül edemediğim için sürekli onunla kırıcı şekilde konuşuyorum onu kırdığım zaman o da beni kırıyo tartışmamız bu yönde
Sorun tamamen onda Antalya'da çalışmaya gitti en lüks otelde... Ben tabyy tahammül etmem çünkü seviyorum sevdiğim içinde kıskanıyorum. Anlamiyosunuz heralde diyorum ki ona msj attığım zaman sürekli işim var diyo ilgi beklediğimi söylüyorum bi laf ondan bı laf benden uzuyo kalbimi kırıyo ve gönlümu almıyo çok üzüyor beni evdeyken bı şekil barisirdik ama şimdi orda ben aramasam oda inat eder aramaz bilmiyorum ya çok rahatOzmn sıkıntı sizde kusura bakmayın sız tahammül edemıyormussunuz adamla kırıcı konusursanız oda size ılgısızlesırde uzaklaşır da aramazda Eşiniz aradığı zaman sızı tamul edemeyecek kadar sinirlendiren nedir pekı
Çocuklarına iyi bir baba ama asla sorumlu bir koca değil biseyi takmiyo26 yaşındaki bi erkekten kocalık beklemeyin daha buyumemiş
Sorun tamamen onda Antalya'da çalışmaya gitti en lüks otelde... Ben tabyy tahammül etmem çünkü seviyorum sevdiğim içinde kıskanıyorum. Anlamiyosunuz heralde diyorum ki ona msj attığım zaman sürekli işim var diyo ilgi beklediğimi söylüyorum bi laf ondan bı laf benden uzuyo kalbimi kırıyo ve gönlümu almıyo çok üzüyor beni evdeyken bı şekil barisirdik ama şimdi orda ben aramasam oda inat eder aramaz bilmiyorum hmm hepmı boyle ınattı Eşiniz
Zaten bu son konuşmalardan sonra ikimizde söz verdik en ufak bir şeyde boşanmak kelimesini ağzımıza almayacağımıza dair ta ki istemediğim yere gidip çalışana kadar her şey güzeldi ama rızam olmadığı için gitti ya bu beni yıktı O da çalışmak zorunda biliyorum işsizlikte olmuyor başka kimse karnımızı da doyurmaz bunların farkındayım O da benim onu anlamami bekliyor tek sorunumuz şuan bu
Görüntülü zaten konuşuyoruz arkadaşlarına ayırdığıEee ne diyelim peki şimdi size?
Çalışın, elin emrinde para kazanıp eve siz bakın da göreyim o tripleri o zaman.
Adam çalışmaya gitmiş, sizin izniniz ne demek?
Güzelce yaklaşıp merak ediyorum, müsait oldukça görüntülü ara özleriz seni diye yollasanız
adam evine dönmeye can atar.
Eşek gibi çalışıp, eve para getirip üstüne surat çekcem öyle mi?
Valla çekilir yanınız olmaz böyle benden söylemesi.
o kadar iş varken Antalya'da lüks Bir otelde çalışmasını Ben hiçbir zaman istemedim istemiyorum da benim sinirim bu yönde Ben çok kıskanç bir insanim kabul ediyorum evet ama o da beni hiç anlamadan ne hissettiğimi Ne düşündüğümü bilmeden kapıyı çarpıp çıktı gitti o yüzden ben böyle davranıyorum ona tabii ki de güzel konuştuğumuz anlar oldu görüntülü hep konuşuyoruz onunla güzel şeyler konuşuluyor ama laf lafı açınca yine tartışıyoruzGörüntülü zaten konuşuyoruz arkadaşlarına ayırdığı
Daha öncede konu açtım yorum yapan olmadı eşim de beni sevdiğini söylüyor laftami bilmiyorum kavga ettiğimiz zaman Benden bıktığıni çocuklar için katlandığını söylüyor.. pek güzel bir evlilik oldugunu söyleyemem normal bir karı koca gibi el ele çıkıp gezdigimiz yok ilgi beklediğimi değer vermesini istiyorum bir evlilikte saygı yoksa sevgide biter gel bosanalim diyorum tehdit ediyor yanaşmıyor baristigimizda sinirden söyledim diyo çok mutsuzum eşim başka bir şehirde çalışıyo rızam olmadığını bile bile arkasına bakmadan kapıyı çarpıp çıktı 15 gün arayıp sormadı ben dayanamayıp msj attım tartıştık nasıl olduysa barıştık ve bunu onda gördüm ki tavırları çok değişti kirilsam ağlasam gönlümü alacağı yerde beni bidaa arama aklın başına gelene kadar yazma diyo ben onun gibi rahat olamıyorum ev hanimiyim günüm çocuklarımla geçiyor aklı bende değil hiç birşeyi takmıyor bende takmak istemiyorum onu hiç aramak istemiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum sizceee ne yapmalıyım
Arayıp soruyo sadece bu kıskançlıklara bı son vermemi istiyo dediginiz gibi sürekli beni evde biliyo nasılsa çocuklu çıkamaz dışarıya gezip eglenemez diye düşünüyo oyuzden bukadar rahat övünmek gibi olmasında guzellikse guzelim fizik olarak taş gibiyim normalde asla beni biryere tek göndermez elbette kiskaniyo... Ama istemediğim biryere gitmesi beni çok üzüyo para kazanmam lazım diyo başka işmi kalmadı dedim ben ona güveniyorum tabyyy kötü arkadaşlara uyupta yaparmi bilmiyorum aldatmak aklıma gelmez güvenden olsa gerek görüntülü konussakta güzel şeylerden bahsederiz ama yinede tartışma bitmiyo bazen msj atsam tArtissak napiyosun diye sorgulasam kızıyo böyle konusacaksan arama diyo aramasam da okadar rahat bir insanki takmiyo bu tavırları beni üzdü sonuç ta uzakta ama ben karar verdim kusmicem onunla orda kaldığı sürece bende açık öğretime yazilacam derslerimle meşgul olucam o nasıl rahatsa bende öyle olucam onun rahat davranmasida nasıl olsa yine msj atar arar diye düşünüyo o bu saatten sonra görür bakalım bende takmayinca catlicakSizi eve bağlamış nasılsa 2 çocukla bir yere gidemez hesabı evde hanım bekliyor el altında boşanamazsın diye de gözünü korkutan cahil yaşının da verdiği toylukla tehditler savurur benim eşim de benim rızam olmadan 5 yıldızlı üstelik turistik bir bölgede bir otelde çalışsa sanırım normal aramak yerine he görüntülü arardım erkek bunlar yapmaz diyemem her ne kadar kendime güvenim olsa da bin kat güzelliğim de olsa erkek bu hiç güvenmem ben bunlara çok görüyoruz bu platformda aldatanları ama sizin konuşmalarınızdan anladığım kadarıyla aşırı laçkalaştırmışsınız boşanıcam muhabbetlerini tamam sizi seviyordur kıskanıyordur ama izin vermediğiniz müddetçe 5 yıldızlı bir otelde çalışmaya gidemez siz üslubunuzu biraz düzeltin ve temkinli davranın bakalım eşiniz nasıl davranacak hergün arayacak mı çocujları olan bir insan şehir dışında ailesinden ayrıysa hergün mutlaka arar merak eder nasıllar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?