Eşimden gelen ilgisizlik mi sevgisizlik mi… çok faza gelen mi soruları?

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
Iyi geceler bayanlar,

bu konudan bir çok insan yakınıyordur.

Eşimin yıllardan beri olan ilgisizliği ve artık sevgisizliği.

Çok yoğun çalışıyor haftada bir gün izinli ordada 2 çocuğumuzla program yapıyoruz. Akşam olunca zaten herkes paysıyor uyuyoruz.

Normal günlük ilişkimiz normal
Cinsel ilişkimizde normal

Duygusal ilişkimiz berbat durumda. Bir başka konu yüzünden yanında ağladım beni sadece sözlerle teselli etti. Sarıldığımda istem dışı yada isteyerek bilmiyorum ilk bitiren o oluyor. Öpmez sarılmaz temas sıfırrrrr. Bende tam tersi sürekli temas, sarılmak öpmek isterim.

Gece yatınca sarılmaz. Anca benim tepem atarsa tartışırız ondan sonra bir kaç gün sonra yine sıfırlıyor kendisini. Bende artık yoruldum gücüm kalmadı her ay aynı konuşmayı yapıyorum ve zoraki gibi geliyor.

Çocuklara karşı o kadar sevgisini belli ediyor ki. Sarılır öper koklar. Gel gelelim konu ben olunca: ben sevgimi gösteremiyorum. Sözlere vuramıyorum. Ben demeden seni seviyorum demez.
Ismimle çağırır heryerde. Bu bir zamanlar böyle miydi değildi o günler geri gelsin diyemem ama her kadın sevilmek ister. Sürpriz ister. Duygusal boşluğum var dolmuyor.

Çok şükür argo bir insan değil. Şiddet felan asla söz konusu değil. Dininde namazında bin şükür. Boş zamanlarındada hep bizimle hakkını yiyemem ama bende bi ruhum okşansın istiyorum.

Ben böyle mi yaşayacağım hep. Sevildiğimi hissetmiyorum. Her an senleyim diyor daha ne istiyorsun. Vs böyle sözler.

Benle bu durumu yaşayanlar bir adım ileri gelsin. Başarabildiniz mi? Yada pes mi ettniz?

Yani pek değişecek gibi durmuyor. Ben hep böyle mi yaşayacağım demişsiniz. Sizin istediğiniz sevgi ve ilgi ise, onu şimdiki eşiniz vermeyecek gibi görünüyor. Bu durumda geriye bir tek boşanma ihtimali kalıyor. Ona da siz tamam mısınız, bilemiyorum.

çocuklarınızdan sonra mı böyle oldu eşiniz? genelde çocukların doğumundan sonra çiftlerde bir taraf ilgisini ve sevgisini kaybediyor.
eşinizle konuşma şeklinizi değiştirebilirsiniz bence, belli ki bu zamana kadar işe yaramamış. anlattığınıza göre eşiniz hislerini ne belli edebilen ne de açık açık konuşan biri gibi durmuyor ama bunları açık açık konuşmak gerek aslında. sorun ne? bana olan sevgini veya ilgini mi kaybettin? aramızda bir soğukluk hissediyorum, bunun bir sebebi var mı? gibi dümdüz sorun mesela. siz flört değilsiniz sevgili değilsiniz evli bir çiftsiniz bir yerden sonra net olmak gerek. ilgisini mi kaybetmiş sevmiyor mu artık neyse açık açık söylemeli. kalbi güzel her insan sevilmeyi hak eder. gerçekten evliliklerinde ilgi/sevgi görmeyen insanlar beni çok üzüyor.
baş başa vakit geçirme imkanınız varsa baş başa vakit geçirin. çocuklarınızı ailenizden birine bırakabilirsiniz bir kaç saatliğine mesela. romantizm yaşamayı deneyin. güzel bir yemek yiyin, beraber bir şeyler izleyin. artık ne yapabilirseniz, size kalmış orası.
özellikle çocuktan sonra evli çiftlerde cinsel hayat durgunlaşabiliyor. yeni şeyler deneyebilirsiniz, ön sevişmeyi biraz daha uzun tutabilirsiniz. aklıma da başka bir şey gelmedi şu an.

fakat en önemli nokta, sürekli çabalayan taraf siz olmayın. bir denersiniz iki denersiniz. eşinizin size tutumu hala aynıysa yapabileceğiniz pek bir şey yok gibi gözüküyor. sizin de alnınızda enayi yazmıyor ki, karşı taraf hiçbir şey yapmasın ama siz görmeniz gereken sevgiyi görebilmek için kırk takla atın. olmaz öyle iş.

Iyi geceler bayanlar,

bu konudan bir çok insan yakınıyordur.

Eşimin yıllardan beri olan ilgisizliği ve artık sevgisizliği.

Çok yoğun çalışıyor haftada bir gün izinli ordada 2 çocuğumuzla program yapıyoruz. Akşam olunca zaten herkes paysıyor uyuyoruz.

Normal günlük ilişkimiz normal
Cinsel ilişkimizde normal

Duygusal ilişkimiz berbat durumda. Bir başka konu yüzünden yanında ağladım beni sadece sözlerle teselli etti. Sarıldığımda istem dışı yada isteyerek bilmiyorum ilk bitiren o oluyor. Öpmez sarılmaz temas sıfırrrrr. Bende tam tersi sürekli temas, sarılmak öpmek isterim.

Gece yatınca sarılmaz. Anca benim tepem atarsa tartışırız ondan sonra bir kaç gün sonra yine sıfırlıyor kendisini. Bende artık yoruldum gücüm kalmadı her ay aynı konuşmayı yapıyorum ve zoraki gibi geliyor.

Çocuklara karşı o kadar sevgisini belli ediyor ki. Sarılır öper koklar. Gel gelelim konu ben olunca: ben sevgimi gösteremiyorum. Sözlere vuramıyorum. Ben demeden seni seviyorum demez.
Ismimle çağırır heryerde. Bu bir zamanlar böyle miydi değildi o günler geri gelsin diyemem ama her kadın sevilmek ister. Sürpriz ister. Duygusal boşluğum var dolmuyor.

Çok şükür argo bir insan değil. Şiddet felan asla söz konusu değil. Dininde namazında bin şükür. Boş zamanlarındada hep bizimle hakkını yiyemem ama bende bi ruhum okşansın istiyorum.

Ben böyle mi yaşayacağım hep. Sevildiğimi hissetmiyorum. Her an senleyim diyor daha ne istiyorsun. Vs böyle sözler.

Benle bu durumu yaşayanlar bir adım ileri gelsin. Başarabildiniz mi? Yada pes mi ettniz?
Demek ki adam böyle değişmiyor.. aşırı beklentiye girmek sizi mutsuz eder. Akışına bırakın bazen bir bakış bir dokunus bir söz anlatır herşeyi. İlla sözle söylemek değildir

Anlattıklarınıza göre aslında gayet evine size bağlı bir insan çocuklarla ilgileniyor sizinle vakit geçiriyor ama işte bazısı çok her an sarılamaz her an seni seviyorum diyemez gösteremez sarılınca uyuyamaz vs benim eşimde sarılmaz uykuya dalamıyorum der anlıyorum sizi ama eşinize sorsanız onunda illa ki sizle ilgili söyleyecekleri vardır daha ağır biri demek ki kimse dört dörtlük değil sosyal medyaya falan özenmeyin hepsi o anlık çekilen şeyler kimse evde elele diz dize seni seviyorumlar diyerek oturmuyor

Siz kendinizi biraz geri çekin bakalım. Gözlemleyin. Bende kendi ilişkimde benzer durumları yaşamıştım. Sevdiğimi göstermeyi seven biriyimdir, sonra teması çektim ben çekince o bu sefer sevgisini daha fazla göstermeye başladı. Yani belki bu duruma siz alıştırmışsınızdır hoşuna gidiyordur sizin sürekli sarılıp öpmeniz..
ha durum öyle değilse adam cidden oralı değilse, mizacı böyle demektir ama uygun bir dille anlatın kırıldığınızı ve beklentilerinizi..

Adamın kumaşı bu demek ki.
Fiziksel temastan hoşlanmıyor.

Böyle bir tanıdığım vardı. 9 sene sonra boşandılar sırf bu yüzden. Adam her konuda süper bir eşti sadece fiziksel temastan hıoşlanmazdı. Kadın başka biriyle evlendi, temastan hoşlanan biri ve şu an çok mutlu. İlk eşinin hiçbir vasfına sahip değil ama dokunuyor ve sevecen bir adam. Seçim sizin. Ya beklentinizi sıfırlayacaksınız, ya da nokta nokta

Bu saatten sonra değiştiremezsiniz. Ki önceden sürekli sarılan, sevgi pıtırcığıydi da sonradan mı değişti. Her insan bir değildir. Mesela ben eşime gore daha soğuk yapıdayim. Sürekli peşimde gezen o bi rahat bırak diyen ben. Hele uyku öncesi sarılmaktan hiç hoşlanmıyorum 2dk ok ama öyle sarılıp uyuyamam . Anlattıklarında adam gayet iyi duygusal boşluğunuza yetmeyebilir ama sevmediği anlamına gelmez

Hanımlar koniyu niye beğenmediniz yahu bu aralar oruçtan mi ne herkes sinirli 😅
Konu sahibi her kadın ruhunun oksanmasini ister istekleriniz çok normal bir evlilikte olması gereken şeyler . Bence bie seylerin eksikliğini hissettiğinizi eşinize net ve sakin bir dille anlatın . Umarım en kısa zamanda eski günlere dönersiniz

Muhabbetiniz nasıl ? Akşamları oturup sohbet edebiliyor musunuz ? Benim eşim de temas sevmez. Durduk yere gelip öpmez, sarılmaz, beni de kendisine benzetti. Şimdi gidip öpsem ooo seks der. Ona göre temas:cinsellik. Ben kabullendim, kimse dört dörtlük değil. Sizin eşiniz çocuklarını öpüyor kokluyor, benimki kedilerimizi benden daha çok öpüyordur gün içinde. Yani çocuklarınıza gösterdiği sevgiyi size gösterdiğiyle kıyaslamayın.. Gene de benim içimde duygusal boşluk var ve böyle yaşamak istemiyorum derseniz yerden göğe kadar haklısınız. Ama onca konuşmaya rağmen değişmiyorsa 2 seçeneğiniz var, ya kabulleneceksiniz ya da yollarınızı ayıracaksınız. Değiştiremediğimiz mevcut durumlar için sürekli yakınıp mutsuz olmayı anlamsız buluyorum.

Ben de tam eşiniz gibiyim. Hiç hoşlanmıyorum. Eşim de tam tersi. Yani bu onu sevmediğim veya düşünmediğim anlamına gelmiyor. Ama o nasıl ten temasını seviyorsa, ben de sevmiyorum. Şu sarılıp uyumak mevzusu hele, beni deli ediyor.

Eşiniz sizi çok seviyor bence ( bir gün izinde dışarı kaçan insanlar okuyoruz burada) sadece sürekli söylemişse niz .adam şaşırmış. Bence siz içinizden geldiği gibi davranın.once kim sarılmayı bıraktı diye de olcmeyin.😊
Mutluluğunuz daim olsun insallah

Bir arkadaşım var eşi banka müdürü çocukları var ve dışardan bakıldığında harikulade denilecek bir hayatı var
Bir gün evinde tek kişilik bir oda gördüm misafir odası mi dedim
Hayır eşim benimle uyuyamıyor huyu böyle ben sağdan sola dönsem uyanıyor ve sabahliyor bu yüzden ayrı uyuyoruz dedi akşam ben onu öper koklar yatiririm dedi şok olmuştum ki bu olaydan sonra mesela bir çocukları daha oldu maddi manevi her şey süper hayatlarında kadında bunu tolere etmiş düşünün
Yani demek istediğim daha ılımlı olun ve onu olduğu gibi kabul edin ki huzur bulasiniz
Sevgilerimle

Sarıldığınızda ilk kimin bitirdiğine dikkat edecek kadar takmışsınız bu konuyu.Muhtemelen bellide ediyorsunuzdur.Bence oluruna bırakın.Yani düşündüm de bizde ilk kim sarılır?Kim daha fazla sarılır?Hiç bunları düşünmedim.

Back
X