Eşimden gelen ilgisizlik mi sevgisizlik mi… çok faza gelen mi soruları?

Merak ettim eşiniz evlenmeden öncede mi böyleydi? Yoksa o zamanlar gösterir miydi sevgisini? Belki de siz alıştırmışsınızdır hep adım sizden geliyodur o da bişey yapmıyordur. Biraz kendinizi geri çekin ve bana sarıl öp vs diye taleplerde de bulunmayın. Bakalım aynı mı gidicek?

Iyi geceler bayanlar,

bu konudan bir çok insan yakınıyordur.

Eşimin yıllardan beri olan ilgisizliği ve artık sevgisizliği.

Çok yoğun çalışıyor haftada bir gün izinli ordada 2 çocuğumuzla program yapıyoruz. Akşam olunca zaten herkes paysıyor uyuyoruz.

Normal günlük ilişkimiz normal
Cinsel ilişkimizde normal

Duygusal ilişkimiz berbat durumda. Bir başka konu yüzünden yanında ağladım beni sadece sözlerle teselli etti. Sarıldığımda istem dışı yada isteyerek bilmiyorum ilk bitiren o oluyor. Öpmez sarılmaz temas sıfırrrrr. Bende tam tersi sürekli temas, sarılmak öpmek isterim.

Gece yatınca sarılmaz. Anca benim tepem atarsa tartışırız ondan sonra bir kaç gün sonra yine sıfırlıyor kendisini. Bende artık yoruldum gücüm kalmadı her ay aynı konuşmayı yapıyorum ve zoraki gibi geliyor.

Çocuklara karşı o kadar sevgisini belli ediyor ki. Sarılır öper koklar. Gel gelelim konu ben olunca: ben sevgimi gösteremiyorum. Sözlere vuramıyorum. Ben demeden seni seviyorum demez.
Ismimle çağırır heryerde. Bu bir zamanlar böyle miydi değildi o günler geri gelsin diyemem ama her kadın sevilmek ister. Sürpriz ister. Duygusal boşluğum var dolmuyor.

Çok şükür argo bir insan değil. Şiddet felan asla söz konusu değil. Dininde namazında bin şükür. Boş zamanlarındada hep bizimle hakkını yiyemem ama bende bi ruhum okşansın istiyorum.

Ben böyle mi yaşayacağım hep. Sevildiğimi hissetmiyorum. Her an senleyim diyor daha ne istiyorsun. Vs böyle sözler.

Benle bu durumu yaşayanlar bir adım ileri gelsin. Başarabildiniz mi? Yada pes mi ettniz?
Çok buyuk sorun deil ama aşılır .Insallah aşılır.Hep mı boleydı .Terapıstemı gıtsenız

Kaçan kovalanır misali olmuş biraz sizinki, siz biraz kendinizi geri çekmeyi mi deneseniz? Her ay aynı konuşmaları yapıyorum diyorsunuz mesela, bırakın konuşmayın bu konuları, eskisi gibi davranmayın bu sefer emin olun o açacak konuyu.

Hanımlar koniyu niye beğenmediniz yahu bu aralar oruçtan mi ne herkes sinirli 😅
Konu sahibi her kadın ruhunun oksanmasini ister istekleriniz çok normal bir evlilikte olması gereken şeyler . Bence bie seylerin eksikliğini hissettiğinizi eşinize net ve sakin bir dille anlatın . Umarım en kısa zamanda eski günlere dönersiniz

Cidden kimse mukkemmel değil, kimsenin evliliği de kusursuz değil ama sarilip opmeyi de "fazla beklenti" saymayalim ya. Sevildigimiz icin, sevilmek icin evlenmedik mi? Amaç ne yani bunu da yapmayacaksak

Ben de tam eşiniz gibiyim. Hiç hoşlanmıyorum. Eşim de tam tersi. Yani bu onu sevmediğim veya düşünmediğim anlamına gelmiyor. Ama o nasıl ten temasını seviyorsa, ben de sevmiyorum. Şu sarılıp uyumak mevzusu hele, beni deli ediyor.
Aynı ben. Bu eşimi sevmiyorum demek değil ki. Evlilik dediğin çok genel kapsamlı bir birliktelik. Ben hastalansam eşim dört döner etrafımda. Ben hastaneye gitmek istemiyorum desem gidip doktor getirir eve. Veya her gün sorar günün nasıl geçti, hafta sonu ne yapalım, boşver uğraşma dışarıda yiyelim, gel hafta sonu şuraya gidelim temizliği dert etme... Beni memnun etmek için ne lazımsa yapar. Ben de aynı şekilde.

Benim eşim de film seyrederken sarılalım ister ben de hadi canım köşene geç al yastığını ona sarıl derim. O da bana yaşlanınca istersin ama şu elimden tut gel yanımda kal diye o zaman yalvarsan ellemiycem seni der. Güler geçeriz. Lise üniversite zamanlarında çok severdim el ele tutuşmayı şimdi afakanlar basıyor.

Konu sahibi, niye eşinizi sizin istediğiniz kalıba sokmak istiyorsunuz? Ben böyleyim o niye değil veya böyle olmasını istiyorum ama yapmıyor... Her ay adama söyleniyormuşsunuz, ne diyorsunuz mesela? Eşiniz de size desin madem, ben seni böyle seviyorum ille dokunmak temas etmek zorunda değilim, sen de benim gibi ol.

Tabiki dokunmak dokunulmak önemli ama herkes o ihtiyacı hissetmiyor. Çocuklarla bir tutmayın kendinizi. Bir çocuk veya hayvan gördüğümüzde bize çok sevimli görünür, sevmek isteriz kanımız kaynar ama bir yetişkine kimse bunu yapmaz yapmak istemez. Ben eşinizde bir yanlış görmedim belki de yetiştirilme tarzı böyleydi. Namazında niyazında yazmışsınız.

Hiç sevmiyorum micik micik olmayi
Eşim sizden daha fazla temas sever,24 saat desen yapişikliği sever.
Artik yanima yaklaştimi kaciyorum ,gina geldi resmen
Ya birakinda bir nefes alacak istediğimiz zaman olsun .
Bilmiyorum benimkide sevmiyormuyum diye sorar

Adamın kumaşı bu demek ki.
Fiziksel temastan hoşlanmıyor.

Böyle bir tanıdığım vardı. 9 sene sonra boşandılar sırf bu yüzden. Adam her konuda süper bir eşti sadece fiziksel temastan hıoşlanmazdı. Kadın başka biriyle evlendi, temastan hoşlanan biri ve şu an çok mutlu. İlk eşinin hiçbir vasfına sahip değil ama dokunuyor ve sevecen bir adam. Seçim sizin. Ya beklentinizi sıfırlayacaksınız, ya da nokta nokta
Çocuğu var mıydı bu hanımın ?
Eski eşinden boşanmak çok zor bir karar olsa gerek …
Şimdiki elimin temas sevdiğini nasıl keşfetmiş acaba ? Çünkü evlilikten önce göstermelik de olabiliyor bazı şeyler

Herkes neler neler istiyor da ....🙄 bir konu sahibi, ben eşim tarafından baştan çıkarılmak istiyorum demişti.. 😊 bende filmlerdeki gibi kıyıda köşede sıkıştırsın istiyorum.😁arada bir o da...yani tek sorun buysa ,siz atakta bulunun..ilk sarılmayı o bıraktı gibi gereksiz şeylerde düsünmeyin..

Bu yapi bir yerde..Sizinkisi daha cocukca daha masumca..
Esiniz ise daha agir ve otoriter yaklasiyor size karsi..

Cocuklara gosterdigi sevgi zaten cocukca.Sarilir,oper elbette..
Sizi konumlardigi yer farkli..Esim,hayat arkadasim,yoldasim gibi betimleri oluyordur kendi icerisinde..
Ancak bu adam size asla askim demez su an.
.Yanlis anlasilmasin,sevmedigi icin degil kendi tavirlarina ters oldugu icin dile getirmez bunu.Sizin de evrilmeinizi bekliyor,yaptiginiz hareketler ona cocukca ve simarikca geliyor.Bunu dile getirmiyor ama icten ice dusunuyor bence.Size haksizsiniz diyemem,ama kocaniza da hatali diyemiyorum..
Sadece sizin de olgunlasmanizi(kendince) istiyor gibi geliyor bana..Askimlar,canimlar,sarilmalar mic mic geliyor ona.

Cidden kimse mukkemmel değil, kimsenin evliliği de kusursuz değil ama sarilip opmeyi de "fazla beklenti" saymayalim ya. Sevildigimiz icin, sevilmek icin evlenmedik mi? Amaç ne yani bunu da yapmayacaksak
Bence de gerçekten ismiyle hitap etmek ne bileyim bir sarılmak seni seviyorum demek ilgi göstermek her insanın isteyeceği şeyler

Iyi geceler bayanlar,

Çok yoğun çalışıyor haftada bir gün izinli ordada 2 çocuğumuzla program yapıyoruz. Akşam olunca zaten herkes paysıyor uyuyoruz.

Duygusal ilişkimiz berbat durumda. Bir başka konu yüzünden yanında ağladım beni sadece sözlerle teselli etti. Sarıldığımda istem dışı yada isteyerek bilmiyorum ilk bitiren o oluyor. Öpmez sarılmaz temas sıfırrrrr. Bende tam tersi sürekli temas, sarılmak öpmek isterim.

Gece yatınca sarılmaz. Anca benim tepem atarsa tartışırız ondan sonra bir kaç gün sonra yine sıfırlıyor kendisini. Bende artık yoruldum gücüm kalmadı her ay aynı konuşmayı yapıyorum ve zoraki gibi geliyor.

Çocuklara karşı o kadar sevgisini belli ediyor ki. Sarılır öper koklar. Gel gelelim konu ben olunca: ben sevgimi gösteremiyorum. Sözlere vuramıyorum. Ben demeden seni seviyorum demez.
Ismimle çağırır heryerde. Bu bir zamanlar böyle miydi değildi o günler geri gelsin diyemem ama her kadın sevilmek ister. Sürpriz ister. Duygusal boşluğum var dolmuyor.

Çok şükür argo bir insan değil. Şiddet felan asla söz konusu değil. Dininde namazında bin şükür. Boş zamanlarındada hep bizimle hakkını yiyemem ama bende bi ruhum okşansın istiyorum.

Ben böyle mi yaşayacağım hep. Sevildiğimi hissetmiyorum. Her an senleyim diyor daha ne istiyorsun. Vs böyle sözler.

Benle bu durumu yaşayanlar bir adım ileri gelsin. Başarabildiniz mi? Yada pes mi ettniz?
Size değer verdiğini bilmeniz için illa fiziksel temasa ya da güzel sözlere gerek yokki, eşiniz hep böyle idi ama başlarda siz aptal aşık bu durumu görmüyordunuz tabiri caizse. Zamanla iş stresi, çocuklar, sorumluluklar derken zaten ister istemez ilişkilerde monotonlaşıyor ve sevgili iken birer eş ve ebeveyn oluyorsunuz ve işte o zaman beklentiler-zamanında görülsede yok sayılan farklılıklar göze batıyor.
Benim eşimde öyle biri sarılmaz,öpmez ama ben gider öperim-sarılırım-ağzından bir kere seni seviyorum vs çıkmamıştır ama ben bilirim ki beni sever kendi tarzında. Bende öyle çok mıç mıç biri değilim zaten. Çocuklarına karşı ilgisinin farklı olması da çok normal kendinizi düşünün en çok sevgiyi kime veriyorsunuz??????
Yani bence siz dertsiz başınıza dert arıyorsunuz bence.

bende sohbet eden konuşan adamlara özenirim , kalbim burulur ama yok adam çok konuşkan değil ,

dünyanın en sakin insanı , küfür etmez , ne yapayım alıştım , ben kendim konuşuyorum konuşuyorum sonra susuyorum ,

ama biliyorum ki beni halaa çok seviyor (16 sene )

adam dövse , aldatsa sonra gelip sarılsa bu çok mu hoşuna gidecek

Iyi geceler bayanlar,

Sizin sorun olarak gördüğünüz şey belki de adamın kişiliğidir. Ben de soğuk yapılı bir insanım eşim sarılmazsa öpmem sarılmam ama onu düşündüğümü başka şekillerde gösteririm. Normal koşullarda hiçbir insana da dokunmam, dokunamam böyle bir tikim var. Kendi isteğimle ve sebepsiz dokunduğum öptüğüm tek canlı çocuklarımdır, onlara ben sevgiyle dokunmazsam kimse dokunmaz diye düşünüyorum. Eşim bu halimi bildiğinden her zaman ilk adımı atan insandır, gece o kolunu uzatmazsa sarılıp yatmayı düşünmem belki öyle bir yapım var. Bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyor, aksine çok çok seviyorum ama yapım soğuk. Onu düşündüğümü başka şeylerle gösteririm, sevdiği yemeği yaparım, rahat edeceğini düşündüğüm düzenlemeler yaparım, ev içindeki ince ayrıntılara dikkat ederim.

Bence durumu çok iyi inceleyin, abartıyor olma ihtimaliniz yüksek geldi bana.

Iyi geceler bayanlar,

Pes ettim.

çocuklarınızdan sonra mı böyle oldu eşiniz? genelde çocukların doğumundan sonra çiftlerde bir taraf ilgisini ve sevgisini kaybediyor.
eşinizle konuşma şeklinizi değiştirebilirsiniz bence, belli ki bu zamana kadar işe yaramamış. anlattığınıza göre eşiniz hislerini ne belli edebilen ne de açık açık konuşan biri gibi durmuyor ama bunları açık açık konuşmak gerek aslında. sorun ne? bana olan sevgini veya ilgini mi kaybettin? aramızda bir soğukluk hissediyorum, bunun bir sebebi var mı? gibi dümdüz sorun mesela. siz flört değilsiniz sevgili değilsiniz evli bir çiftsiniz bir yerden sonra net olmak gerek. ilgisini mi kaybetmiş sevmiyor mu artık neyse açık açık söylemeli. kalbi güzel her insan sevilmeyi hak eder. gerçekten evliliklerinde ilgi/sevgi görmeyen insanlar beni çok üzüyor.
baş başa vakit geçirme imkanınız varsa baş başa vakit geçirin. çocuklarınızı ailenizden birine bırakabilirsiniz bir kaç saatliğine mesela. romantizm yaşamayı deneyin. güzel bir yemek yiyin, beraber bir şeyler izleyin. artık ne yapabilirseniz, size kalmış orası.
özellikle çocuktan sonra evli çiftlerde cinsel hayat durgunlaşabiliyor. yeni şeyler deneyebilirsiniz, ön sevişmeyi biraz daha uzun tutabilirsiniz. aklıma da başka bir şey gelmedi şu an.

fakat en önemli nokta, sürekli çabalayan taraf siz olmayın. bir denersiniz iki denersiniz. eşinizin size tutumu hala aynıysa yapabileceğiniz pek bir şey yok gibi gözüküyor. sizin de alnınızda enayi yazmıyor ki, karşı taraf hiçbir şey yapmasın ama siz görmeniz gereken sevgiyi görebilmek için kırk takla atın. olmaz öyle iş.
Aslında evlendikten sonra böyle oldu. Ilk dönemlerde dünyayı ayaklarımın altına sererdi. Ama değişti. Çabalayan taraf hep benim aslında. Evliliğin öyle olduğunu düşünüyorum. Evlendik bitti değil. Ama o öyle düşünmüyor. Her konuda ben daha özenliyim. Hediye sürpriz vs.

Back
X