- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi fikir_matik
Tepeme cıkarmadım bunlar hep böyle babası amcaları huylar birebir![]()
e niye devamlı alttan aldın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tepeme cıkarmadım bunlar hep böyle babası amcaları huylar birebir![]()
Yeri geldi aldım yeri geldi almadım defalarca konustum tamam diyor ama hiç değişmiyore niye devamlı alttan aldın.
eşiniz telefonda saçma sapan konuşmaya başladığında suratına kapatacaksınız telefonu suratına. sonra mesaj atacaksınız adam gibi konuşacağın zaman tekrar ararsın böyle konuşacaksan arayıpta kafamı şişirme çekemem şimdi seni diyeceksiniz. muhtemelen sinirden iyice kuduracak tekrar arayacak yine küfredecek yine kapatacaksınız. aklı başına gelene kadar bir kaç kere kaparsanız anlar...Merhaba güzel insanlar öncelikle burada sizinle olmaktan cok mutluyum.Dile getirmek istedim..
Ama mutsuz olduğum şeylerde var tabi,
Ben 3 yıllık evliyim 1,5 yaşında oğlum var.Eşim ufacık konulara benimle ilgili olsada olmasada işle ilgili bile olsa bütün sinirlerini benden cıkıyor bütün gücü bana yetiyor.Bağırıp kırdığı yetmiyormuş gibi bide hiç ağza alınmayacak küfürleri ediyoor ediyoor beni bayıyor.bütün birikimlerini tekrar tekrar acıp içini boşaltıyor sonrada "bırak ya kimse anlamıyor beni"deyip telefonu suratıma kapatıyor.Evlendiğimden bu yana hep böyle alttan aldım.Artık gerçekten bunlar beni bunaltı soğuyorum.Hiç birşey söylemeye gelmiyor hemen tepkisi hazırdır birde küçücük konuyu öle uzatıyorki birine anlatsam şaşırır.Ailesine kızıyor onlara bişey diyemiyor beni arıyor hemen bişey bulup patlıyor.Tepki verdiğim zamanlarda oluyor ama o zaman daha kötüye gidiyor inanın ben durumdan artık cok sıkıldım.Ne yapacagımı bilmiyorum
Ben burada herkese fikir veriyorum ama kendi konularıma gelince bir çare bulamıyorum![]()
Erkeklerle böyle soru- cvp şeklinde anlaşamazsın ki hepsi aşağı yukarı böyle iletişim sıfır..Ben yerinizde olsam bir gün sakin zamanda alırım karşıma "beni mutsuz etmek seni mutlu mu ediyor?" diye sorardım.
Bu zamana kadar tepki vermediğiniz için bu şekilde devam etmiş zaten. Buraya yazdığınız gibi eşinizin sakin olduğu bi anda anlatın ya da yazın hala devam ederse de öfkesini kustuğu anlarda dinlemeyin duymayın ortamı değiştirin...Merhaba güzel insanlar öncelikle burada sizinle olmaktan cok mutluyum.Dile getirmek istedim..
Ama mutsuz olduğum şeylerde var tabi,
Ben 3 yıllık evliyim 1,5 yaşında oğlum var.Eşim ufacık konulara benimle ilgili olsada olmasada işle ilgili bile olsa bütün sinirlerini benden cıkıyor bütün gücü bana yetiyor.Bağırıp kırdığı yetmiyormuş gibi bide hiç ağza alınmayacak küfürleri ediyoor ediyoor beni bayıyor.bütün birikimlerini tekrar tekrar acıp içini boşaltıyor sonrada "bırak ya kimse anlamıyor beni"deyip telefonu suratıma kapatıyor.Evlendiğimden bu yana hep böyle alttan aldım.Artık gerçekten bunlar beni bunaltı soğuyorum.Hiç birşey söylemeye gelmiyor hemen tepkisi hazırdır birde küçücük konuyu öle uzatıyorki birine anlatsam şaşırır.Ailesine kızıyor onlara bişey diyemiyor beni arıyor hemen bişey bulup patlıyor.Tepki verdiğim zamanlarda oluyor ama o zaman daha kötüye gidiyor inanın ben durumdan artık cok sıkıldım.Ne yapacagımı bilmiyorum
Ben burada herkese fikir veriyorum ama kendi konularıma gelince bir çare bulamıyorum![]()
Gercekten beni anlayacaksa yaparım yeterki değişsin baska birşey istemiyorum..eşiniz telefonda saçma sapan konuşmaya başladığında suratına kapatacaksınız telefonu suratına. sonra mesaj atacaksınız adam gibi konuşacağın zaman tekrar ararsın böyle konuşacaksan arayıpta kafamı şişirme çekemem şimdi seni diyeceksiniz. muhtemelen sinirden iyice kuduracak tekrar arayacak yine küfredecek yine kapatacaksınız. aklı başına gelene kadar bir kaç kere kaparsanız anlar...
Yok yok sonradan zaman gectikçe böyle oldu malesef.Ayy gereksiz gerginlik ve huzursuzluk yaratan insanlara asla tahammul edemem. Hele bir de koca olsa hayat katlanilmaz hale gelir herhalde. Sonradan mi boyle oldu bu, yoksa herkes gibi evlenmeden once gormezlikten mi geldiniz?
Evet doğru trip atıyorum bu seferde hayırdır neyin var diyor benı hiç anlamıyor.Erkeklerle böyle soru- cvp şeklinde anlaşamazsın ki hepsi aşağı yukarı böyle iletişim sıfır..
Onlara anca trip atıcan tavır alıcan başka türlüsü maalesef onları anlıyacağı şeyler değil.
Yok yok sonradan zaman gectikçe böyle oldu malesef.
ewet haklısın ama onuda deniyorum sonuc olumsuz malesef.ben sinirliysem oda sinirleniyor karsılıklı bagırıp cagırıyoruz birbirimize halbuki nişanlıyken ne iyiydik hiç böyle değildi.çok enterasan geldi bana görüşmeyi bile beklemeyip telefonda size patlaması.
direk bu yüzden arıyor demekki.
terapi mi yapmış kendine bunu.
ne ilginç
başkalarına kızıp sevdiklerimizi kirdigimizin pişmanlığını mutlaka bir gün yaşarız.ama iş işten geçmiş olabilir.
aynısını sizde yapın.arayın gün içinde
çok kızdım x kişiye çok sinirliyim felan de.
bişey derse "sus cevap verme zaten sinirim tepemde" deyin tersleyin.
telefonu kapatırsa suratiniza kızarak mesaj atin.
"hep ben seni dinliyorum.ne var bir günde sen beni dinlesen.bu mu yani felan yazın trip atin.
belki empati kurmasını sağlar![]()
sebebini öğrenebilir miyim?Başka bi şey soracağım fotoğraftaki sen misin? hani sen isen bu tür sorunlarını yazma buralara bence. Sadece tavsiye
Tanıdığın çıkabilir mesela.sebebini öğrenebilir miyim?
ben dişimi gösterince de bu sefer boşver kapat deyip konuyu kapatıp uzanıyor.buda beni çıldırtıyorBen bu hayatta alttan alanin, susanin kiymet bulmadığını düşünüyorum. Siz disinizi gosterseniz bence paşa pasa inise gecer. Ilk birkac kere daha yukselir ama siz onu bastırırsanız goreceksiniz ki daha anlayisli biri olacak. Ne yazik ki bu boyle. Boyle simarik, bencil insanlar ancak bu dilden anliyorlar